Ο άνθρωπος από πάνω: 19 καλύτερες θέσεις για σεξ

Ιεραποστολική θέση

Η κλασική επιλογή είναι, φυσικά, η ιεραποστολική θέση. Ωστόσο, είναι δυνατό να διαφοροποιηθούν. Για παράδειγμα, μια γυναίκα για πιο οξείες αισθήσεις μπορεί να κρεμάσει λίγο από το κρεβάτι. Ένας άνθρωπος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κρατήσει στενό εταίρο.

Άνθρωπος από πάνω: Ιεραποστολική θέση
badgirlsbible.com

Επίσης, μια γυναίκα μπορεί να αλλάξει τη θέση των ποδιών της και έτσι να ρυθμίσει το βάθος διείσδυσης.

Η διαφορά μεταξύ αυτών των θέσεων και των προηγούμενων είναι ότι ο άνθρωπος αυξάνεται λίγο και διατηρεί το βάρος του στα χέρια του. Ένας μεγαλύτερος αριθμός σημείων στήριξης συμβάλλει στην επιτάχυνση του ρυθμού, και αυτό είναι ένα προφανές πλεονέκτημα.

Η θέση των ποδιών του συνεργάτη είναι ποικίλη: μπορεί να τα σηκώσει και να τα λυγίσει στην αγκαλιά της, να τυλίξει το σώμα της γύρω από τον σύντροφο ή ακόμη και να τα πετάξει γύρω από το λαιμό του.

Τεχνική ευθυγράμμισης των κοιλοτήτων

Μια άλλη παραλλαγή στην ιεραποστολική στάση, αλλά αυτή τη φορά για να ενισχύσει την διέγερση του κλειτορίμου. Ο σύντροφος αυξάνεται λίγο ψηλότερα, έτσι ώστε η βάση του πέους να βρίσκεται στο κεφάλι της κλειτορίδας και στη συνέχεια να αρχίζει τις ολισθαίνουσες κινήσεις πάνω και κάτω. Το έργο του εταίρου είναι να προσαρμοστεί στον ρυθμό, ανυψώνοντας τη λεκάνη.

Το σεξ δημιουργεί τον άνθρωπο από ψηλά
badgirlsbible.com

Αντίστροφη ιεραποστολική θέση

Αυτή η στάση φαίνεται λίγο περίεργη, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνηθισμένη ιεραποστολική θέση, ακριβώς το αντίθετο. Σε τέτοιες και παρόμοιες πόζες, μην βιαστείς πολύ γρήγορα, αλλιώς η πράξη της αγάπης μπορεί να τελειώσει με το τραύμα.

Το σεξ δημιουργεί τον άνθρωπο από ψηλά
badgirlsbible.com

Cowboy

Και αυτή είναι η αρσενική εκδοχή του αναβάτη. Λόγω του γεγονότος ότι τα πόδια του εταίρου μειώνονται, η τριβή και η διέγερση αυξάνονται. Είναι αλήθεια ότι η βαθιά διείσδυση θα πρέπει να ξεχαστεί.

Το σεξ δημιουργεί τον άνθρωπο από ψηλά: ο καουμπόι
badgirlsbible.com

Πίσω

Οι θέσεις του σκύλου τύπου A-la συνήθως δεν συνεπάγονται στενή επαφή. Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά οικεία, αν οι σύντροφοι βρίσκονται ή μισοί.

Μια άλλη επιλογή – μια γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό της και ένας άνθρωπος μπαίνει από πίσω.

Το σεξ δημιουργεί τον άνθρωπο από ψηλά
badgirlsbible.com

Αλλά αυτή η θέση είναι πιο κοντά στον παραδοσιακό γόνατο, με τη μόνη διαφορά ότι ο σύντροφος βρίσκεται στο ημικύκλιο. Δεν μπορείτε να καλέσετε αυτή τη θέση άνετα, αλλά γιατί να μην προσπαθήσετε για μια αλλαγή;

Το σεξ δημιουργεί τον άνθρωπο από ψηλά
badgirlsbible.com

Ψαλίδι

Το νόημα αυτών των θέσεων είναι η αλλαγή της θέσης του πέους κατά τη διείσδυση, η οποία μπορεί να φέρει τουλάχιστον ασυνήθιστες αισθήσεις. Ο σύντροφος μπορεί να καθίσει στην αγκαλιά του ή να ξαπλώνει.

Σφυρί κατεδάφισης

Και τέλος, η στάση, που σίγουρα προκαλεί φόβο σε όλους τους χειρουργούς. Ένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση παίζει περισσότερο από έναν κυρίαρχο ρόλο. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να προσέχει να μην βλάψει το λαιμό του συνεργάτη.

Το φύλο θέτει τον άνθρωπο από την κορυφή: Σφυρί κατεδάφισης
badgirlsbible.com

Η παραλλαγή της λιγότερης τραυματικής θέσης για μια γυναίκα είναι αντίθετα ένας σφυρί. Συνεργάτης, ωστόσο, και εδώ είναι απαραίτητο να παραμείνει πικάντικο: τέτοιες θέσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες για τους άνδρες.

Το φύλο θέτει τον άνθρωπο από ψηλά: Το σφυρί κατεδαφίζει το αντίθετο
badgirlsbible.com