Πώς να επαναφέρετε δεδομένα στη συσκευή σας Android

Πόσες φορές επαναλάμβαναν στον κόσμο,

Ότι πρέπει να υπάρχει ένα αντίγραφο ασφαλείας. αλλά μόνο τα πάντα δεν είναι στο κατάστημα …

Η απώλεια δεδομένων για το Android μπορεί να συμβεί για καλά και κακά σενάρια. Ένα καλό σενάριο είναι όταν τα αρχεία αποθηκεύτηκαν στην κάρτα μνήμης της κινητής συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να επιστραφούν εύκολα και ακόμη και δωρεάν. Δυστυχώς, οι κάρτες μνήμης είναι λιγότερο συχνές σε smartphones και η ανάκτηση δεδομένων από την εσωτερική μνήμη είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ας εξετάσουμε και τις δύο καταστάσεις.

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα σε μια κάρτα SD

Είναι όλα απλά. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα κανονικό, ελεύθερο βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων στον υπολογιστή σας. Μπορεί να είναι megapopular Recuva, open-source TestDisk ή το PhotoRec της έκτασης, καθώς και οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, συνδέστε την κάρτα SD στον υπολογιστή ως κανονική μονάδα flash USB και εκτελέστε τη σάρωση σε αυτήν χρησιμοποιώντας το εγκατεστημένο βοηθητικό πρόγραμμα. Αποθηκεύστε τα αποθηκευμένα δεδομένα και, τέλος, αποθηκεύστε τα και άλλα πολύτιμα αρχεία στο σύννεφο.

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από την εσωτερική μνήμη της κινητής συσκευής

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων smartphones συνδέονται στον υπολογιστή με ένα ειδικό πρωτόκολλο, δηλαδή δεν είναι σαν μια κανονική μονάδα flash. Συνεπώς, όλα τα βοηθητικά προγράμματα που αναφέρονται παραπάνω καθίστανται άχρηστα.

Για να επαναφέρετε δεδομένα στο Android υπάρχουν ειδικά προγράμματα και είναι ως επί το πλείστον δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε, χωρίς να πληρώσετε ούτε μία πένα, να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα, να σαρώσετε την κινητή συσκευή και να δείτε τι ανακτήθηκε από τους χαμένους. Αλλά για να το βγάλει και να το αποθηκεύσετε, θα πρέπει να αγοράσετε μια άδεια.

Από τη μία πλευρά, αυτή η προσέγγιση μπορεί να ονομαστεί ειλικρινής. Ο χρήστης δεν αγοράζει μια γάτα σε μια τσάντα, αλλά δίνει χρήματα μόνο αφού είναι πεπεισμένη για τη χρησιμότητα της χρησιμότητας. Από την άλλη πλευρά, είναι ακόμα δύσκολο να χωρίσετε με αρκετές χιλιάδες ρούβλια. Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια πληροφοριών είναι, κατά κανόνα, το σφάλμα του χρήστη και ένα ισχυρό πλήγμα στο πορτοφόλι είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για να ξεκινήσει η δημιουργία σημαντικών δεδομένων.

Βοηθητικά προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων από την εσωτερική μνήμη του Android:

 • EaseUS MobiSaver.
 • FonePaw Android Data Recovery.
 • GT Ανάκτηση.
 • iCare Recovery (δωρεάν !!!).
 • iMobie PhoneRescue.
 • iSkySoft Android Data Recovery.
 • Ανανέωση τηλεφώνου Android.
 • Tenorshare Android Ανάκτηση Δεδομένων.
 • Undeleter (αν υπάρχουν δικαιώματα υπερχρήστης).
 • Wondershare Dr.Fone.

Αυτά τα προγράμματα λειτουργούν περίπου με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά, ο υπολογιστής-πελάτης είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή και στη συνέχεια το smartphone ή το tablet είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω USB. Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς, και μάλλον θα πετύχετε.

Η μόνη επιπλοκή μπορεί να είναι η έλλειψη υποστήριξης για τη χρησιμότητα ενός συγκεκριμένου μοντέλου κινητής συσκευής. Γι ‘αυτό πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε το πρόγραμμα σε ελεύθερη λειτουργία και μόνο τότε να αγοράσετε μια άδεια.

Τι πρέπει να κάνετε για να μη χάσετε τα δεδομένα;

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Σχεδόν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην κινητή συσκευή σας μπορούν και πρέπει να αντιγραφούν στην αποθήκευση σύννεφων. Είναι σχεδόν πάντα δωρεάν, ασφαλές και αυτόματο. Για παράδειγμα:

 • Το Google Mail θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Επαφές εφεδρικής “Επαφές Google”.
 • Το “Google Photos” δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για φωτογραφίες, βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης.
 • Η Μουσική Google θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μουσικής.
 • Σουίτα γραφείου Υποστήριξη εγγράφων Google, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων.
 • Τα καθολικά αποθετήρια όπως το “Google Drive”, το Dropbox και άλλοι δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας όλων.

Πάρτε οποιοδήποτε είδος δεδομένων – σίγουρα υπάρχει ένας απλός και βολικός τρόπος για να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε αυτό και φροντίστε τις πολύτιμες πληροφορίες.

Loading...