Τι είναι το kushon και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Τι είναι ο ξάδελφος

Το Kushon είναι ασηπτικό σφουγγάρι εμποτισμένο με υγρό καλλυντικό.

Το όνομα προέρχεται από τα αγγλικά, όπου το μαξιλάρι σημαίνει “μαξιλάρι”. Με την ευκαιρία, είναι σωστό να ασκηθεί το άγχος στην πρώτη συλλαβή: kushon. Το γράμμα “o” στην προφορά ισοπεδώνεται.

Kushon – αυτό δεν είναι το καλλυντικό είδος, αλλά η μορφή της απελευθέρωσής του. Κατά κανόνα, τα Kushons είναι μικρά κιβώτια που μοιάζουν με κιβώτια. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας καθρέφτης, ένας αντιβακτηριακός σπόγγος για την εφαρμογή του προϊόντος στην ανώτερη βαθμίδα και το πραγματικό μαξιλάρι στο κάτω μέρος.

Couchon
egarden.asia

Ποιοι είναι οι Kushons

Αρχικά, μαξιλάρια μαξιλάρι εμποτισμένα προϊόντα χρώσης: ΒΒ και CC-κρέμες με προσθήκη φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, παράγοντες αντηλιακά και άλλα συστατικά.

Όμως, ο συνεργάτης του kushon αποκλειστικά με τονικό μέσο είναι λανθασμένος. Η φόρμα ήταν τόσο βολική ώστε τώρα στα ξαδέλφια να παράγουν κοκκινίλα, μπρούντζες, highlighter, σκιά ματιών, κραγιόν και πολλά άλλα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​το kushona μπορεί να κάνει μακιγιάζ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αλλά ακόμα στις γραμμές καλλυντικών εμπορικών σημάτων είναι το Kushons-tonalnikov. Ως εκ τούτου, μετατοπίζουμε την εστίαση του άρθρου σε αυτά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Kushons;

Μόλις εμφανίστηκαν τα κουτσούνια στην ευρωπαϊκή αγορά, έγιναν αμέσως χτυπήματα. Οι απολαύσεις των γυναικών είναι δικαιολογημένες: τα καλλυντικά με αυτή τη μορφή έχουν αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα.

  1. Φωτεινή υφή και εφαρμογή. Με ένα θεμέλιο, κρεμώδες κοκκινίζει και άλλες υγρές ουσίες, είναι εύκολο να το παρακάνετε, δημιουργώντας μια επίδραση μάσκας στο πρόσωπο. Με τα κουτσού τα πάντα είναι απλά: περνώντας μέσα από ένα πορώδες σφουγγάρι, το προϊόν χαλαρώνει και κείται επίπεδη, το οποίο πρακτικά δεν αισθάνεται.
  2. Οικονομικό. Ανεξάρτητα από το πόσο βολικό είναι ο διανομέας στον σωλήνα, πιέζονται περισσότερα χρήματα από ό, τι είναι απαραίτητο. Το σφουγγάρι στο κουτσούνι παίρνει εξίσου απαραίτητο προϊόν και το δίνει στο δέρμα.
  3. Συμπαγή. Οι Kushons εκτοπίζουν τα οικεία συμπαγή από τις τσάντες και τις ομορφιές των κοριτσιών. Η συσκευασία καταλαμβάνει λίγο χώρο, υπάρχει ένας καθρέφτης και δεν απαιτούνται πρόσθετες βούρτσες ή μπλέντερ ομορφιάς. Τι άλλο χρειάζεστε για εργασία, σπουδές και ταξίδια;

Αλλά κάθε ένα από αυτά τα pluses έχει ένα μειονέκτημα.

  1. Με κουκούλες τόνωσης είναι δύσκολο να κρύψετε προβλήματα όπως η ακμή και η χρώση. Μερικοί κατασκευαστές παράγουν μαχαιροπίρουνα με ισχυρό αποτέλεσμα κάλυψης, αλλά ακόμη και αυτοί, πιθανότατα, θα πρέπει να καλύψουν το πρόσωπο σε διάφορα στρώματα.
  2. Οι Kushons εξαντλούνται γρήγορα. Εάν η συνήθης tonalki σωλήνα 50-70 ml, τότε η ποσότητα του kushona μόνο 20-30 ml. Και τα χρησιμοποιούν πολύ πιο συχνά από άλλα προϊόντα: είναι πολύ βολικό.
  3. Ο Kushon δεν θα μοιραστεί με τη φίλη σου. Τα σφουγγάρια, αν και αντιβακτηριακά, αποτελούν αντικείμενο προσωπικής υγιεινής. Ακόμα κι αν έχετε τον ίδιο τόνο με τη μαμά ή την αδερφή σας, όλοι θα πρέπει να αγοράσουν το κουτσούν σας. Λοιπόν, ή, προαιρετικά, το σφουγγάρι σας.

Πώς να επιλέξετε έναν ξάδερφο

Κατά την επιλογή ενός καναπέ τόννου είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο τύπος και το χρώμα του δέρματος, καθώς και η εποχή και η σύνθεση.

Οι ιδιοκτήτες του λιπαρού δέρματος και οι διασταλμένοι πόροι είναι πιο κατάλληλα προϊόντα της κορεατικής βιομηχανίας ομορφιάς. Συνήθως η ικανότητα κάλυψης τους είναι υψηλότερη, ευθυγραμμίζουν καλύτερα την ανακούφιση του δέρματος.

Αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον τόνο. Οι Ασιάτες θέλουν να λευκαίνουν το πρόσωπό τους και ακόμη και η πιο σκοτεινή σκιά στη γραμμή πάνω σε μαυρισμένο ή σγουρό δέρμα μπορεί να φαίνεται αφύσικη.

Τα κορίτσια με ξηρό και φυσιολογικό δέρμα θα πρέπει να δουν πιο προσεκτικά τους ξαδέλφους των ευρωπαϊκών μαρκών. Η υφή αυτών των προϊόντων είναι συχνά παρόμοια με τα υγρά, πέφτουν στο πρόσωπο ενός εύκολου πέπλου, μην κυλάτε και μην ξεφλουδίζετε.

Οι Kushons είναι πολύ διαφορετικοί: κάθε μάρκα επιδιώκει να βρει το δικό της τσιπ. Μερικοί δίνουν έμφαση στην ενυδάτωση, άλλοι εστιάζουν στη βιταμίνωση και ούτω καθεξής.

Πριν από την αγορά, φροντίστε να μελετήσετε τα ενεργά συστατικά του kushona.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι καλύτερα να πάρετε τα προϊόντα εμπλουτισμένα με έλαια και εκχυλίσματα φυτών, καθώς και για το καλοκαίρι μακιγιάζ – ενυδάτωση σκευάσματα με SPF-φίλτρο δεν είναι μικρότερη από 20.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουτσούνι

  1. Καθαρίστε και υγράνετε το δέρμα, όπως πριν χρησιμοποιείτε παραδοσιακό γραφίτη.
  2. Βάλτε το σφουγγάρι στο δείκτη και τα μεσαία δάχτυλα του οδηγού χεριού. Καλέστε το προϊόν πιέζοντας ελαφρά το μαξιλάρι μαξιλαριού.
  3. Τραβήξτε το προϊόν πάνω από το πρόσωπο. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.

Τα τονοειδή κουτσούνια αποτελούνται από 30% μεταλλικό νερό και άλλα συστατικά ενυδάτωσης, διαφορετικά θα στεγνώσουν γρήγορα. Μετά από αυτά, το δέρμα είναι σχεδόν πάντα υγρό φινίρισμα. Εάν δεν σας αρέσει, επιλέξτε τα προϊόντα με λειτουργία με στίλβωμα ή σκόνη μετά την εφαρμογή του kushona.

Το μακιγιάζ γίνεται όπως συνήθως. Συγκεκριμένα, οι Kushons αποπλύνονται τέλεια με μικκυλιακό νερό.

Πώς να φτιάξετε ένα κουτσούν

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε υπερβολικά, και το κουτί για το kushona είναι ήδη εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή σύνθεση. Εδώ είναι μια οδηγία βίντεο για την κατασκευή ενός τόνου συζύγου στο σπίτι.

Και στην καλλυντική σας τσάντα υπάρχουν κουτσούκια; Πείτε μας στα σχόλια πώς αισθάνεστε για μια τέτοια παρουσίαση των καλλυντικών.