Πώς θα αλλάξει η ζωή σας αν αποθηκεύσετε 3 χιλιάδες ρούβλια το μήνα

Τι μπορεί να αλλάξει αυτά τα χρήματα

Εάν σώζετε μικρά πράγματα, δεν μπορείτε να κάνετε μια περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά μετά από ένα χρόνο μικρών περιορισμών μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ένα πολύ ευχάριστο ποσό. Για παράδειγμα, αν αποθηκεύσετε 3 χιλιάδες το μήνα, σε ένα χρόνο θα έχετε 36 χιλιάδες ρούβλια, τα οποία μπορείτε:

  1. Αγοράστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ειδικότητά σας. Οι νέες δεξιότητες θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε αύξηση μισθών ή να αλλάξετε δουλειές σε πιο ενδιαφέρουσες.
  2. Πληρώστε μια μέτρια διακοπές για ένα. Ή πολύ μέτριο – για δύο. Ζωντανές εντυπώσεις και αλλαγή θέσεων θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε το στρες και να χαλαρώσετε. Από το ταξίδι θα επιστρέψετε ξεκούραστοι και έτοιμοι για νέα επιτεύγματα.
  3. Αγοράστε μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο με πισίνα. Μπορεί ακόμη και να είναι αρκετό για δύο, ανάλογα με την πόλη. Με την τακτική εκπαίδευση, θα γίνετε πιο δυνατοί, πιο ανθεκτικοί, κατάλληλοι και υγιείς.
  4. Ανοίξτε την επιχείρησή σας (π.χ. για την πώληση χειροποίητων αγαθών). Αυτό θα σας φέρει επιπλέον εισόδημα, και με την ικανότητα, μια μικρή επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία στο μέλλον.
  5. Κάνετε καλλυντικές επισκευές στο δωμάτιο. Νέα ταπετσαρία και φρέσκα χρώματα στις μπαταρίες θα μεταμορφώσουν το δωμάτιο, στο σπίτι θα γίνει πιο άνετα και άνετα.
  6. Αγοράστε ένα ποιοτικό στρώμα. Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία, την ευεξία και τη διάθεση.

Πώς να αποθηκεύσετε το σωστό ποσό

Προωθητική μέθοδος

Λαμβάνετε υπόψη τις εξοικονομήσεις στον προϋπολογισμό και τοποθετείτε το επιθυμητό ποσό στο κουτί ή στο λογαριασμό αποταμίευσης αμέσως μετά τη λήψη του μισθού. Όλες οι απαραίτητες δαπάνες έχουν ήδη ληφθεί υπόψη οικονομικά. Εάν αυτά τα κεφάλαια δεν εξοικονομηθούν, θα αφήσουν σε όχι πολύ αναγκαία πράγματα.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να αποθηκεύσετε, απλά δεν δίνει στον εαυτό σας την ευκαιρία να πετάξει χρήματα μακριά. Αυτή η μέθοδος έχει ένα μειονέκτημα: αν εξακολουθείτε να μην αντισταθείτε στο πράγμα που αποφασίσατε να μην αγοράσετε, τότε τα χρήματα μπορεί να μην είναι αρκετά ακόμη και για το σωστό.

Η πραγματική μέθοδος

Για να εκτελέσετε αποτελεσματικά την εργασία, θα πρέπει να την ολοκληρώσετε σε διάφορες υπο-εργασίες. Έτσι, με την εξοικονόμηση: αντί να αναβάλλετε ένα μεγάλο ποσό κάθε φορά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα μικρό μέρος της κάθε μέρα και να έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Έτσι, για να εξοικονομήσετε 3 χιλιάδες ρούβλια το μήνα, θα πρέπει να αναβάλλετε κατά μέσο όρο 100 ρούβλια την ημέρα. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε έναν εβδομαδιαίο λογαριασμό και να παρακολουθήσετε πώς χειρίζεστε το σχέδιο.

Συνδυασμένη μέθοδος

Μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα στο κουμπαρά αμέσως μετά τον μισθό σας και να εξοικονομήσετε το υπόλοιπο ποσό στις καθημερινές σας δαπάνες. Εάν αναβάλλετε 1,5 χιλιάδες στις αρχές του μήνα, τότε την ημέρα θα πρέπει να περάσετε μόνο 50 ρούβλια λιγότερο για να εκπληρώσετε το σχέδιο.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα από τις ημερήσιες δαπάνες

Υπάρχουν προφανή άρθρα, μείωση του κόστους των οποίων θα είναι χρήσιμη όχι μόνο για το πορτοφόλι.

Πάρτε τον καφέ σας

Αυτός είναι ένας από τους ηγέτες οποιασδήποτε λίστας αγορών που τραβά αδικαιολόγητα χρήματα από εσάς. Αν δεν πρόκειται για εσπρέσο, τότε ένα γλυκό ποτό καφέ με γάλα μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς όχι μόνο τα οικονομικά, αλλά και τον αριθμό και την υγεία. Η ζάχαρη και τα σιρόπια καθιστούν το περιεχόμενο ενός χαρτονιού κύπελλο θερμιδικό σε ένα πλήρες γεύμα. Εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφέ, μαγειρέψτε το στο σπίτι και ρίξτε το στην κούπα.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Εάν πρέπει να ταξιδέψετε σε λεωφορείο μικρότερο από δύο χιλιόμετρα, για παράδειγμα, από το σπίτι μέχρι το μετρό, τότε αναπτύξτε τη συνήθεια να περπατάτε αυτό το site. Το περπάτημα σε χαλαρό ρυθμό δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 λεπτά. Το περπάτημα μειώνει επίσης τα επίπεδα άγχους, τα οποία θα είναι ένα ευχάριστο επίδομα εξοικονόμησης.

Επιχειρηματικά γεύματα

Αρκετά να εγκαταλείψουν τα εστιατόρια, αν δεν είστε σε λιτότητα, δεν χρειάζεται. Αλλά τα καθημερινά δείπνα από τις καφετέριες πρέπει να αντικατασταθούν από εγχώρια.

Ο Lifehaker προσέφερε συνταγές πιάτων, ένα μέρος του οποίου θα κοστίσει λιγότερο από 100 και ακόμη 50 ρούβλια. Σε σύγκριση με το μέσο επαγγελματικό γεύμα για 300 ρούβλια, οι αποταμιεύσεις είναι αξιοπρεπείς. Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια το περιεχόμενο σε θερμίδες του πιάτου ή, τουλάχιστον, να ελέγξετε τη φρεσκάδα του φαγητού.

Εκθέσεις κινηματογράφου

Το πρωί, ο κινηματογράφος μπορεί να προβληθεί για 100-150 ρούβλια ανά άτομο, το βράδυ – ήδη για 600. Λοιπόν, η υπερεκτίμηση των 3D συνεδριών, τα εισιτήρια για τα οποία συνήθως κοστίζουν περισσότερα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμέναΔοκιμή της αποτελεσματικότητας της 3D ταινίας για εργαστηριακές μελέτες του συναισθήματος. .

Αυτό το στοιχείο είναι ίσως η μόνη εξαίρεση στον κατάλογο, επειδή επηρεάζει μόνο το πορτοφόλι. Αλλά αν σταματήσετε και αγοράσετε το γλυκό ποπ κορν, τότε η οικονομική πλευρά των πλεονεκτημάτων των κερδοφόρων ταινιών δεν θα είναι περιορισμένη.

Αυθόρμητες αγορές στη ζώνη ταμειακών τραπεζών

Συνήθως, οι καραμέλες και οι μπάρες σοκολάτας είναι τοποθετημένες στην περιοχή του ταμείου, όχι τα καρότα και τα ραβδιά σέλινου. Αγοράζοντας κάτι εκεί, κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση από την πλευρά υγιεινής διατροφής. Η απόρριψη τέτοιων αποβλήτων αποτελεί όφελος για το πορτοφόλι και το σώμα.

Προσφορές

Χάρη στις εφαρμογές που παρακολουθούν τα αποθέματα στα καταστήματα για εσάς, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στις αγορές των νοικοκυριών. Δεν χρειάζεται να περιπλανηθείτε γύρω από την περιοχή σε αναζήτηση σκόνης πλυσίματος και γάλακτος με έκπτωση, απλά κάντε μια διαδρομή εκ των προτέρων με τον κατάλογο των αγορών.

Cacheback map

Keshbek – αυτό δεν είναι εξοικονόμηση με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, όπως για την αγορά που πληρώνετε την πλήρη τιμή. Αλλά τελικά, λαμβάνετε ένα μέρος των χρημάτων που ξοδεύετε, σαν να αγοράσατε κάθε προϊόν με μια μικρή έκπτωση.

Αλκοόλ και τσιγάρα

Το αλκοόλ και ο καπνός είναι μεταξύ των ουσιών που προκαλούν την ισχυρότερη εξάρτηση. Ταυτόχρονα, πρέπει να δαπανήσουν αρκετά εντυπωσιακά ποσά γι ‘αυτά. Για παράδειγμα, αν καπνίζετε σε ένα πακέτο την ημέρα, τότε απλά πρέπει να εγκαταλείψετε αυτήν τη συνήθεια για να εξοικονομήσετε 3 χιλιάδες ρούβλια το μήνα. Ομοίως με το αλκοόλ. Ακόμα και αν αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί για 500 ρούβλια μόνο τις Παρασκευές, για ένα μήνα θα περάσετε τουλάχιστον 2 χιλιάδες ρούβλια.

Για να εξοικονομήσετε ήταν σαφής, πληκτρολογήστε τον κανόνα: έμεινε μακριά από την αγορά ή αγόρασε κάτι κερδοφόρο – μεταφέρετε τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Το αυξανόμενο ποσό θα σας δώσει κίνητρα για περαιτέρω επιτεύγματα.

Φυσικά, τα πάντα στον κόσμο είναι σχετικά. Το οικονομικό ζήτημα δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν το εισόδημά σας είναι μόλις αρκετό για φαγητό, τότε η αναβολή ακόμη και 100 ρούβλια την ημέρα είναι ένα κατόρθωμα. Τα υπόλοιπα είναι να προσπαθήσετε να στοιχηματίσετε την οικονομία: να αναζητήσετε στοιχεία δαπανών που τραβούν αδικαιολόγητα χρήματα από εσάς και να τα αντικαταστήσετε με κάτι χρήσιμο.

Τελικά, τόσο η λιτότητα όσο και η HLS στην τάση, ώστε να μπορείτε να σκοτώσετε τρία πουλιά με μία βολή: να εξοικονομήσετε χρήματα, να βελτιώσετε την υγεία σας και να γίνετε ο πιο μοντέρνος τύπος στην περιοχή. Ακόμα κι αν είσαι κορίτσι.

Και τι έσωσες, σώζοντας μικρά πράγματα;