5 καλύτερες εφαρμογές iOS για την παρακολούθηση αεροσκαφών

Αν συνεχίζετε να πετάτε, απλά πρέπει να γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα του αεροσκάφους σας, ώστε να μην καθυστερήσετε για την πτήση. Για να γίνει αυτό, υπάρχει μια σειρά από βολικές εφαρμογές για την παρακολούθηση των αεροσκαφών που θα σας προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία. Έτσι, ποιο από αυτά είναι το καλύτερο;

FlightBoard

FlightBoard αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σχεδιασμό ενός όμορφου πίνακα ανακοινώσεων που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι. Και αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να εγκατασταθεί σε κάθε smartphone κάθε ταξιδιώτη. Το FlightBoard εμφανίζει τα δεδομένα που μπορείτε να πάρετε στο τερματικό σταθμό οποιουδήποτε αεροδρομίου. Μπορείτε να δείτε μια ποικιλία πτήσεων, να παρακολουθείτε την αναχώρηση και την άφιξη των αεροσκαφών, καθώς και να παρακολουθείτε άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Εάν γνωρίζετε τον αριθμό πτήσης ή τον κωδικό του αεροδρομίου, θα μπορείτε να λάβετε ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προγραμματισμένες πτήσεις χωρίς καθυστέρηση.

LoungeBuddy

Το LoungeBuddy θα σας βοηθήσει να λάβετε πληροφορίες για τα 500 μεγαλύτερα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζοντας την πιστωτική τους κάρτα και την πτήση, μπορείτε να δείτε ποιες υπηρεσίες και χώρους αναψυχής μπορεί να σας προσφέρει δωρεάν ή για ένα ορισμένο τέλος του χρόνου, εκτός έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρει το χώρο αναψυχής, αν χρειάζεστε κάποιες ανέσεις. Φυσικά, όπως και σε άλλες εφαρμογές, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε γενικές πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν.

App στον αέρα

App στον αέρα – είναι μια μεγάλη σύντροφος για εκείνους που θα ήταν, και ίσως φοβούνται, περιμένοντας για την πτήση του στο αεροδρόμιο. Η εφαρμογή δείχνει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το αεροδρόμιο στο οποίο θα έρθετε, δίνει κάποιες συμβουλές και συμβουλές. Για παράδειγμα, πού είναι οι υποδοχές, δωρεάν Wi-Fi, καφετέρια ή κάποια ειδικά καταστήματα. Για κάθε συμβουλή μπορείτε να ψηφίσετε, έτσι ώστε στο μέλλον να μην απολέσει, αλλά να βοηθήσει άλλους ταξιδιώτες. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να δείτε την κατάσταση της πτήσης σας, τις κάρτες περισσότερα αεροδρόμια, καθώς και να επικοινωνήσει με τους επιβάτες της πτήσης, το οποίο είχε ήδη περάσει το σημείο ελέγχου. Και όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσο περισσότερα επιτεύγματα θα εμφανίζονται στο προφίλ σας. Όταν βρίσκεστε στον αέρα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία του αεροσκάφους σας σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, για να έχετε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, θα χρειαστεί να κάνετε μια ενσωματωμένη αγορά.

Flightradar24 Pro

Το Flightradar24 Pro σε πραγματικό χρόνο δίνει τις πιο ολοκληρωμένες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με διάφορες πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Απλά ξεκινήστε την εφαρμογή και θα δείτε εκατοντάδες αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πετούν πάνω από σας. Κάντε κλικ σε κάποιο από αυτά, και θα σας δείξει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, το υψόμετρο, την ταχύτητα, την ακριβή τοποθεσία του αεροσκάφους.

MiFlight

Για να περάσετε χρήσιμα, πρέπει να ξέρετε πόσα είναι στο απόθεμα. Το MiFlight χρησιμοποιεί ένα τεράστιο αριθμό πηγών που θα σας πει πόσο καιρό θα περάσετε τα σημεία ελέγχου. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό στις διακοπές, όταν τα αεροδρόμια είναι υπερπλήρη. Απλά τρέξτε MiFlight, επιλέξτε το αεροδρόμιο και το τερματικό σας, και θα πάρετε αμέσως τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Επί του παρόντος, η εφαρμογή υποστηρίζει περίπου 50 αεροδρόμια και παρέχει πρόσβαση στις τερματικές κάρτες τους. Οι πληροφορίες για το μεγαλύτερο από αυτά ενημερώνονται συνεχώς μέσα σε λίγες ώρες.

μέσω iMore

Loading...