9 προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πολύ συχνά πρέπει να εγγραφείτε σε κάποια τοποθεσία, την οποία σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά. Τα φόρουμ, τα ιστολόγια, η κοινή χρήση αρχείων και ακόμη και ορισμένα κοινά σημεία Wi-Fi ζητούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στη συνέχεια, θα διαπιστώσετε ότι το κιβώτιο σας είναι γεμάτο από ανεπιθύμητα μηνύματα, μηνύματα προώθησης και άλλες ανοησίες που αποστέλλονται από παντού όπου καταχωρίσατε.

Προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Με τη βοήθεια των γραμματοκιβωτίων μιας ώρας μπορείτε να δηλώσετε τη διεύθυνση όπου χρειάζεστε, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα ενοχληθείτε από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι ιστότοποι και φόρουμ δεν επιτρέπουν τη χρήση προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή τους. Μπορείτε να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό προσπαθώντας να επιλέξετε έναν διαφορετικό τομέα αλληλογραφίας.

1. TrashMail

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: TrashMail

Μια δημοφιλής ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να καθορίσετε την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα σταλούν μηνύματα. Ο αριθμός των μηνυμάτων που αποστέλλονται μπορεί να προσαρμοστεί. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα λειτουργήσει ένα προσωρινό γραμματοκιβώτιο.

Η εγγραφή στο TrashMail είναι προαιρετική, αλλά οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πολλές προσωρινές διευθύνσεις. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους 16 τομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν χρειάζεστε πολλές διευθύνσεις ταχυδρομείου μία φορά, μπορείτε να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό TrashMail Plus για $ 21,99 το χρόνο. Ένας πληρωμένος λογαριασμός σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έως 5.000 προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων που προωθούνται.

Το TrashMail έχει επεκτάσεις για το Chrome και τον Firefox, οι οποίες διευκολύνουν τη γρήγορη εγγραφή.

Χρησιμοποιήστε το TrashMail →
Εγκαταστήστε την επέκταση TrashMail για τον Firefox →

2. Guerrilla Mail

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ανταπόκριση αλληλογραφίας

Guerrilla Mail – ένας από τους παλαιότερους παρόχους εφάπαξ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λειτουργεί από το 2006. Σε αντίθεση με το TrashMail, το Guerrilla Mail δεν σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν ζητά την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η λαμβανόμενη διεύθυνση θα ισχύει μόνο για μία ώρα. Αλλά το Guerrilla Mail είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν.

Εκτός από τη διεπαφή ιστού, υπάρχει μια εφαρμογή για το Android.

Χρησιμοποιήστε το Guerrilla Mail →

3. nada

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nada

Η nada είναι μία μοναδική υπηρεσία αλληλογραφίας από τους δημιουργούς του AirMail, ενός δημοφιλούς προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Mac και iPhone. nada δεν απαιτεί εγγραφή ή ένδειξη πραγματικής διεύθυνσης. Επιπλέον, η υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν.

Το nada σας επιτρέπει να δημιουργείτε έως και 10 διευθύνσεις τη φορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση που δημιουργήθηκε τυχαία ή να δημιουργήσετε τη δική σας, επιλέγοντας από δέκα τομείς αλληλογραφίας.

Τα μηνύματα υπηρεσίας που έχουν ληφθεί αποθηκεύονται για μια εβδομάδα. Ο αριθμός των συνημμένων στις εισερχόμενες επιστολές δεν είναι περιορισμένος.

Η κινητή έκδοση της διασύνδεσης web nada σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με την υπηρεσία σε οποιοδήποτε smartphone που λειτουργεί με Android και iOS.

Χρησιμοποιήστε nada →

4. DropMail

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: DropMail

Εύκολη χρήση μιας υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Ο χρόνος εργασίας του δημιουργημένου γραμματοκιβωτίου είναι απεριόριστος, η διεύθυνση είναι διαθέσιμη μέχρι να ανανεώσετε τη σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άπειρο αριθμό γραμματοκιβωτίων.

Το DropMail είναι εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη λειτουργία προώθησης, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη προσωρινή σας διεύθυνση μόνιμη εάν χρειάζεται. Το DropMail λειτουργεί πολύ γρήγορα και δεν απαιτεί εγγραφή.

Επωφεληθείτε από το DropMail →

5. Mailinator

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Mailinator

Το Mailinator διαθέτει ένα χαρακτηριστικό. Κατά τη δημιουργία ενός μοναδικού γραμματοκιβωτίου, μπορείτε να εισάγετε οποιαδήποτε διεύθυνση. Εάν είναι ήδη κατειλημμένο, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα γράμματα σε πλαίσια που δημιουργήθηκαν από άλλους χρήστες. Μπορούν επίσης να διαβάσουν τις επιστολές σας. Επομένως, το Mailinator δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την εγγραφή σε πραγματικά σημαντικούς ιστότοπους και φόρουμ.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εγγραφείτε στο Mailinator, κάνοντας τα προσωρινά σας πλαίσια ιδιωτικά και απρόσιτα σε άλλους χρήστες. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει ειδικά προγράμματα τιμολόγησης για προγραμματιστές και επιχειρήσεις, αλλά για προσωπική χρήση, είναι επίσης αρκετή η δωρεάν έκδοση.

Χρησιμοποιήστε τον Mailinator →

6. Δημιουργία ψεύτικου ταχυδρομείου

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δημιουργία ψεύτικου ταχυδρομείου

Αυτός είναι ένας δημοφιλής και δωρεάν εφάπαξ πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η πλαστή γεννήτρια αλληλογραφίας σας επιτρέπει να βρείτε τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας και να επιλέξετε έναν από τους δέκα τομείς. Η διάρκεια του γραμματοκιβωτίου είναι 24 ώρες.

Όπως και το Mailinator, το Fake Mail Generator επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να διαβάζουν γράμματα σε οποιεσδήποτε γραμματοκιβώτια μιας ώρας εάν η διεύθυνση τους είναι γνωστή.

Χρησιμοποιήστε την πλαστή γεννήτρια αλληλογραφίας →

7. Temp Mail

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Temp Mail

Το Temp Mail είναι μια αρκετά γνωστή υπηρεσία εφάπαξ αλληλογραφίας. Είναι πολύ απλό και ουσιαστικά στερείται ρυθμίσεων. Απλά ανοίξτε το και αντιγράψτε την προσωρινή ταχυδρομική σας διεύθυνση. Το γραμματοκιβώτιό σας είναι έγκυρο μέχρι να το διαγράψετε, αλλά όλα τα ληφθέντα μηνύματα εξαφανίζονται μέσα σε μία ώρα.

Εκτός από τη διεπαφή ιστού, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την υπηρεσία μέσω επεκτάσεων για Chrome, Firefox και Opera, καθώς και μέσω εφαρμογών για Android και iOS.

Χρησιμοποιήστε το Temp Mail →
Εγκατάσταση μηνύματος Temp για τον Firefox →

8. Crazy Mailing

Προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Crazy Mailing

Το Crazy Mailing δημιουργεί για σας μια τυχαία δημιουργημένη διεύθυνση που θα διαγραφεί μετά από δέκα λεπτά.

Η εγγραφή είναι προαιρετική, αλλά προσφέρει αρκετές πρόσθετες επιλογές: επέκταση της διεύθυνσης για περισσότερο από δέκα λεπτά, αποστολή επιστολών στην πραγματική αλληλογραφία σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα πολλές ταυτόχρονες διευθύνσεις.

Μπορείτε να εργαστείτε με την υπηρεσία χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ιστού ή τις επεκτάσεις για το Chrome και τον Firefox.

Χρησιμοποιήστε το Crazy Mailing →
Εγκαταστήστε την επέκταση Crazy Mailing για τον Firefox →

9. 10MinuteMail

Προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 10MinuteMail

Το 10MinuteMail διαφέρει από τις περισσότερες παρόμοιες υπηρεσίες, καθώς είναι δυνατό να απαντήσετε στα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, μπορούν να προωθηθούν στην πραγματική ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Για να χρησιμοποιήσετε το 10MinuteMail, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε. Απλά ανοίξτε την υπηρεσία στο πρόγραμμα περιήγησης και αντιγράψτε τη δημιουργηθείσα διεύθυνση. Για κάθε χρήστη είναι μοναδικό, έτσι ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να διαβάσει τις επιστολές σας.

Όπως το όνομα της υπηρεσίας συνεπάγεται, τα γραμματοκιβώτια ζουν εδώ για δέκα λεπτά. Αλλά εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να παρατείνετε αυτή την περίοδο. Η υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν.

Χρησιμοποιήστε το 10MinuteMail →

Διαβάστε επίσης:

  • Πώς να βρείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σωστού προσώπου: εργαλεία, κόλπα, τακτική →
  • Πώς να συλλέγετε γράμματα από διαφορετικά πλαίσια σε ένα μέρος →
  • MySignature – υπηρεσία για τη δημιουργία της τέλειας υπογραφής στο email →