Το Google καταγράφει όλες τις συνομιλίες μαζί του. Πώς να τα ακούσετε και να τα διαγράψετε

Πρόσφατα, οι προγραμματιστές της Google ενημέρωσαν για μια ακόμη φορά την υπηρεσία “Ο λογαριασμός μου”, ως αποτέλεσμα της οποίας έγινε πολύ πιο βολικό. Τώρα οι χρήστες έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν τις πληροφορίες που συλλέγονται γι ‘αυτούς, αλλά και να διαγράψουν μεμονωμένα αρχεία. Επιπλέον, υπήρχε ένα νέο τμήμα για το ιστορικό των φωνητικών κλήσεων.

Λογαριασμός Google

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προσωπικό σας αρχείο, μεταβείτε στο “Ο λογαριασμός μου” και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Ενέργειες παρακολούθησης”. Στη συνέχεια, θα δείτε διάφορα τμήματα, τα οποία είναι αφιερωμένα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πληροφοριών:

  • τα ερωτήματα αναζήτησης και τις προβαλλόμενες σελίδες.
  • τα μέρη που επισκεφθήκατε.
  • πληροφορίες από συσκευές.
  • φωνητικά αιτήματα και εντολές
  • Τα βίντεο που έχετε αναζητήσει στο YouTube
  • τα βίντεο που παρακολουθήσατε στο YouTube.

Αν είστε ενεργός χρήστης των υπηρεσιών της Google, χρησιμοποιούν για να σερφάρουν στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ή στην τσέπη σας έχετε είναι ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android, τότε εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποσότητα πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το πού θα περάσετε το χρόνο, όλες τις τοποθεσίες που κάθε βίντεο που παρακολουθείτε, και έτσι περαιτέρω. Συμπεριλαμβανομένου του παρόντος είναι το πλήρες ιστορικό των αιτημάτων φωνής, καταγεγραμμένα από την Google και κατατεθέντα κατά ημερομηνία.

Φωνή Google

Έχοντας εξετάσει το φάκελο που συλλέξατε από εσάς από την Google, ίσως θελήσετε να διαγράψετε ορισμένα από αυτά. Για να το κάνετε πολύ απλό: ελέγξτε τις καταχωρίσεις “άβολο” με τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στο κουμπί “Διαγραφή”. Και αν χρειαστεί να διαγράψετε την ιστορία μέσα σε μερικές ημέρες ή ακόμα και ολόκληρη την περίοδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική εντολή στην επάνω γραμμή εργαλείων για αυτό. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι στις ρυθμίσεις της υπηρεσίας “Ο Λογαριασμός μου” υπάρχει η ευκαιρία να απαγορευτεί πλήρως η συλλογή πληροφοριών για εσάς για κάθε κατηγορία.

Διαγράψτε το Google

Η εικόνα του Μεγάλου Αδελφού, ο οποίος υλοποιεί την πλήρη εποπτεία και τον έλεγχο των πράξεων κάθε ανθρώπου, πρωτοεμφανίστηκε στο μυθιστόρημα του Τζορτζ Οργούλ “1984”. Πρόσφατα, η Google έχει γίνει όλο και περισσότερο σαν αυτόν τον χαρακτήρα. Ναι, προς το παρόν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τον συγκεντρωμένο φάκελο και ακόμη και να διαγράψουμε κάποια αρχεία.

Και τι θα συμβεί αύριο;