Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε επίσημες εφαρμογές Instagram

Τελικά συνέβη! Οι δοκιμές beta του Instagram πολλαπλών λογαριασμών ξεκίνησαν το φθινόπωρο του περασμένου έτους, αλλά για τους περισσότερους χρήστες έγιναν διαθέσιμες μόνο σήμερα. Και αυτό δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει εκείνους που έχουν μια ξεχωριστή σελίδα για ένα κατοικίδιο ζώο ή ένα λογαριασμό εργασίας, και SMM-ειδικοί θα πρέπει τώρα να απολαύσουν τη ζωή και να ξεχάσουν όλους τους διαστρεβλωμένους τρόπους. Η χρήση πολλαπλών λογαριασμών έχει γίνει πολύ απλή. Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτό.

Για να συνδεθείτε επιπλέον με τον τρέχοντα λογαριασμό στην εφαρμογή, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Στο κάτω μέρος πρέπει να βρείτε το στοιχείο “Προσθήκη λογαριασμού” και να μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης του κωδικού πρόσβασης σύνδεσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε επίσημες εφαρμογές Instagram Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε επίσημες εφαρμογές Instagram

Μετά τους πραγματοποιημένους χειρισμούς, ο χρήστης εισέρχεται αυτόματα στη σελίδα του πρόσθετου λογαριασμού. Η εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών γίνεται στην επάνω αριστερή γωνία, αγγίζοντας το όνομα της σελίδας στο Instagram. Στην αναπτυσσόμενη λίστα που εμφανίζεται, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε συνδεδεμένο λογαριασμό (ενεργό σημειωμένο).

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε επίσημες εφαρμογές Instagram Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε επίσημες εφαρμογές Instagram

Οι ειδοποιήσεις και οι ενημερώσεις στην κασέτα είναι συγκεκριμένες για κάθε έναν από τους λογαριασμούς Instagram που χρησιμοποιείτε. Οι ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις και το απόρρητο είναι επίσης ξεχωριστές για κάθε σελίδα της εφαρμογής. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε επιπλέον προφίλ ανά πάσα στιγμή. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε την απαιτούμενη εγγραφή και στη συνέχεια να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις όπου εμφανίζεται η γραμμή “End session” δίπλα στην καταχώρηση “Προσθήκη λογαριασμού”. Μετά την επιβεβαίωση της αίτησης για ίχνη, το ίδιο το Instagram δεν θα παραμείνει.

Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι απολύτως σαφές πώς ξεκινάει η νέα λειτουργία από την υπηρεσία. Η πρώτη είδηση ​​ότι η υποστήριξη πολλών λογαριασμών κέρδισε, εμφανίστηκε το πρωί, αλλά κανένα από τα smartphones στο γραφείο αυτό το γεγονός δεν επιβεβαιώθηκε. Το βράδυ η λειτουργία ενεργοποιήθηκε, αλλά καθόλου. Ένα συγκεκριμένο μοτίβο στην εμφάνιση της ενημέρωσης δεν παρατηρήθηκε. Πιθανώς, όλα εξαρτώνται από τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου λογαριασμού στην πλευρά του διακομιστή. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά ή να κάνετε επανεκκίνηση του smartphone σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης (αν και, για παράδειγμα, δεν έχω ενημερώσει ακριβώς μερικές μέρες). Αν δεν έχετε ακόμα κερδίσει, μην ανησυχείτε: μετά από λίγο, η δυνατότητα χρήσης πολλών λογαριασμών θα πρέπει να εμφανίζεται καθόλου.