Αρκετοί τρόποι για να ξεγελάσετε τον δικό σας οργανισμό

Το χέρι μπερδεύτηκε

Όλοι γνωρίζουν ότι απλά πρέπει να περιμένετε λίγο, και όλα θα φύγουν από μόνα τους. Στην πραγματικότητα, αν το χέρι είναι κολλημένο, αρκεί απλώς να κάνετε αρκετές περιστροφικές κινήσεις με το κεφάλι σας. Τις περισσότερες φορές, η ροή του χεριού συμβαίνει λόγω της τσίμπημα των νεύρων με τους μυς του λαιμού. Μετά την περιστροφή της κεφαλής, το νεύρο απελευθερώνεται και η ευαισθησία επιστρέφει στο χέρι.

Πονόλαιμος

Ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Και για να εξαλείψει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα είναι αρκετά απλό. Είναι απαραίτητο να μασάζετε τον λοβό του αυτιού, ο οποίος περιλαμβάνει τους υποδοχείς του αυτιού. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα ελαφρύ σπασμό στο λαιμό, που θα βοηθήσει στην ανακούφιση του διωγμού για λίγο.

Ο φόβος του τσιμπήματος

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τις ενέσεις και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα. Εάν φοβάστε πολύ τις ενέσεις, απλά βάλτε το βήχα κατά τη διάρκεια της εισαγωγής της βελόνας και σχεδόν δεν αισθάνεστε πόνο. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι κατά τη διάρκεια του βήχα αυξάνεται η ένταση στο στήθος και στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Ως αποτέλεσμα, η ευαισθησία των υποδοχέων του πόνου μειώνεται σημαντικά.

Εάν κάνατε ένα δάχτυλο 

Σε μια τέτοια κατάσταση, αξίζει να επισυνάψετε ένα υγιές δάχτυλο στο έγκαυμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την εμφάνιση φυσαλίδων. Φυσικά, ένα κομμάτι πάγου λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά, αλλά η εφαρμογή ενός υγιούς δακτύλου θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη θεραπεία.

Ρινική συμφόρηση

Η ρινική συμφόρηση δεν σας εμποδίζει να αναπνέετε, ωθήστε τη γλώσσα σας στο ουρανίσκο και μασάζ το δάχτυλό σας ανάμεσα στα φρύδια. Αυτό θα ανακουφίσει τη στασιμότητα για 20 δευτερόλεπτα.

Ρινική αιμορραγία

Για να εξαλείψετε τη ρινική αιμορραγία, πρέπει να τοποθετήσετε ένα κομμάτι από βαμβάκι στο κόμμι στο χαλινάρι. Αυτό θα αυξήσει την πίεση στο ρινικό διάφραγμα και θα συμβάλει στη μείωση της αιμορραγίας.

Πόνος στο πλάι κατά το τζόκινγκ

Εάν αισθάνεστε πόνο στην πλευρά σας ενώ τρέχετε, θα πρέπει να εκπνεύσετε, μεταφέροντας βάρος στο αριστερό πόδι σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσετε την πίεση του ήπατος στο διάφραγμα. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι με την εκπνοή, βήμα προς τα δεξιά, αυξάνετε σημαντικά την πίεση στο ήπαρ.

Και θυμηθείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξαπατήσετε το σώμα σας, απλά πρέπει να σκεφτείτε τον λόγο της διαδικασίας που σας εμποδίζει.

Και ποιοι τρόποι εξαπάτησης του σώματος γνωρίζετε; Ίσως ήσασταν σε παρόμοιες καταστάσεις και καταφέρατε να αποφύγετε δυσάρεστα συμπτώματα, πείτε μας πώς;

Loading...