15 πράγματα να κάνουμε πριν από ένα γρήγορο θάνατο

Για 5 ημέρες κοιμήθηκα μόνο 10 ώρες. Μετά από 14 ημέρες ενός τέτοιου καθεστώτος, συμβαίνει θάνατος. Αυτή είναι η παρενέργεια μιας εφάπαξ αποδοχής ενός νέου φαρμάκου. Είστε χαρούμενοι, φωτεινές και δεν θέλετε να κοιμηθείτε. Η αλλαγή στον ύπνο δεν συμβαίνει.

Τώρα η κρίση έχει περάσει. Αφού έχω αγγίξει μια δέσμη φαρμάκων και παρασκευασμάτων, έβαλα όλες τις ψυχοτρόπες ουσίες με βαρύ, αλλά χθες δεν ήταν προφανές.

Σε μια κατάσταση όπου ο θάνατος είναι πραγματικός και φαίνεται αναπόφευκτος, ήμουν η δεύτερη φορά. Εάν η μοίρα είναι ευνοϊκή για εσάς και έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε, εδώ είναι ο κατάλογος ελέγχου των υποθέσεων μου, ο οποίος πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από τον θάνατο.

Θυμηθείτε τον κύριο κανόνα: εάν μάθατε ότι θα πεθάνετε σύντομα, μην μιλάτε γι ‘αυτό σε κανέναν εκτός από τους πλησιέστερους. Συνήθως πρόκειται για δύο άτομα. Μη γράφετε γι ‘αυτό στα κοινωνικά δίκτυα. Μην παίρνετε τα likes – θα αποσπάσουν την προσοχή από τη σημαντική δουλειά όταν έχετε χρόνο να κάνετε τα πάντα, επειδή η προθεσμία είναι αρκετά κυριολεκτικά μεταφρασμένη και δεν θα υπάρχει χρόνος μπόνους.

– 1 –

Καλέστε τους γονείς σας και ρωτήστε πώς το κάνουν. Μάθετε τα προβλήματα και προετοιμάστε μια λύση (διαθέστε χρήματα, ζητήστε βοήθεια από τους πληρεξουσίους).

– 2 –

Απορρίψτε τα περιουσιακά στοιχεία. Ήταν αυτή τη φορά τυχερός: συζητούσαμε μόνο για τη συγχώνευση και την απορρόφηση της Σχολής Κυκλοφορίας με άλλα περιουσιακά στοιχεία. Αν πέθαινα, οι άνθρωποι πήραν ακόμα αυτό που πλήρωσαν.

– 3 –

Εκδώστε τα δώρα που βρίσκονται γύρω. Κάθε σπίτι έχει δροσερά πράγματα, σουβενίρ, συσκευές και συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά που θα φέρει πολλή χαρά στους άλλους. Εγώ, για παράδειγμα, είχα ένα δροσερό βραστήρα με τη μορφή δύο γυάλινων κώνων, που εργάζονταν σε έναν καυστήρα αλκοόλης.

– 4 –

Αφήστε τους ανθρώπους μόνοι τους. Το σύνδρομο του διασώστη ή η σημασία της σχέσης θα εμποδίσει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία για το θάνατο. Αγνοήστε τον. Αγνοήστε τα πάντα εκτός από τα πιο σημαντικά. Ξεχάστε όλα αυτά τα κουτσομπολιά στο Facebook και φήμες.

– 5 –

Ρυθμίστε την παραγγελία στα έγγραφα. Διαβατήριο, ασφάλιση, κωδικοί πρόσβασης από κάρτες – όλα πρέπει να είναι κοντά. Καλύτερα, βεβαίως, να προετοιμάζετε τα μετρητά, έτσι ώστε να μην χαθεί κανείς σε σας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό.

– 6 –

Εάν υπάρχουν δάνεια, προσδιορίστε εάν υπάρχει ασφάλεια σε αυτά. Αν όχι, βάλτε τα έξω έτσι ώστε οι άλλοι να μην υποφέρουν εξαιτίας σας. Αν έχετε περίπλοκο σχέδιο δανεισμού κερδοφόρων έργων, εξηγήστε στον διαχειριστή πώς να διαχειριστείτε αυτό το περιουσιακό στοιχείο.

– 7 –

Εάν είναι δυνατόν, κάντε μια βούληση. Εάν δεν υπάρχει συμβολαιογράφος στη γύρω περιοχή, γράψτε μια ανάρτηση στο Facebook ή στο “VKontakte” και ασφαλίστε την. Οι δικηγόροι θα το διαλέξουν.

– 8 –

Αντιμετωπίστε τους φίλους σας με ένα υπέροχο γεύμα. Περάστε χρόνο διασκέδασης χωρίς να εξηγήσετε το λόγο της συνάντησης.

– 9 –

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα κανονικό λογιστικό σύστημα, το οποίο δεν θα προκαλέσει προβλήματα. Αντιστοιχίστε αξιόπιστο για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας.

– 10 –

Κολυμπήστε στη θάλασσα ή στην πισίνα, βόλτα από τα βουνά. Απολαύστε τις τελευταίες μέρες της ζωής.

– 11 –

Διαγραφή περιττών φωτογραφιών από κοινωνικά δίκτυα. Καθαρίστε την ιστορία και τους σελιδοδείκτες στο πρόγραμμα περιήγησης, πετάξτε σεξουαλικά παιχνίδια από το σπίτι, ειδικά αν είστε κορίτσι.

– 12 –

Βγείτε στο σπίτι και καθαρίστε τον υπολογιστή σας. Είναι χαλαρωτικό.

– 13 –

Γράψτε μια επιστολή στον εαυτό σας. Σε αυτό, προσδιορίστε:

  • από ό, τι είσαι περήφανος.
  • μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή.
  • στους οποίους είστε ευγνώμονες.
  • τι άλλο δεν είχε χρόνο να κάνει?
  • τι νομίζατε πρώτα από όλα, όταν συνειδητοποιήσατε ότι μπορείτε να πεθάνετε σύντομα.

– 14 –

Στο θάνατό τους, οι άνθρωποι θυμούνται αυτούς που αγαπήθηκαν και αγαπήθηκαν μέχρι τώρα. Όχι πάντα εκείνοι με τους οποίους είστε τώρα κοντά. Μερικές φορές συμβαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πλέον μαζί σας.

Μην είστε σαν ήρωες των μυθιστορημάτων και γράψτε ή καλέστε τους. Εάν αποφασίσουν να ζήσουν χωρίς εσάς, αυτή η επιλογή πρέπει να γίνει σεβαστή. Και αν αποδειχτεί ότι σε αγαπούν πραγματικά, γιατί για άλλη μια φορά βασανίζει την ψυχή σου, για άλλη μια φορά συγχωνεύει και πάει στο άπειρο; Πάντα σεβαστείτε τους άλλους, τον χρόνο και τα νεύρα τους.

– 15 –

Ενώ η πυρκαγιά σας δεν σβήνει, πολεμήστε με όλη σας τη δύναμη. Συνδέστε τους γιατρούς, τους ειδικούς, τους βοτανολόγους – όσους μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε σε αυτόν τον πλανήτη. Αν πετύχετε, δείτε τη λίστα σας και ολοκληρώστε όλα τα καλά και τα έργα που αναφέρονται στην επιστολή σας.