Κατάλογος των επίσημων και ανεπίσημων πελατών τηλεγράφων για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα

Ανεπίσημοι πελάτες

1. Plus Messenger

  • Πλατφόρμες: Android.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι οι πολυάριθμες ρυθμίσεις προσαρμογής. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση ολόκληρης της διεπαφής ταυτόχρονα ή με τα επιμέρους στοιχεία της. Επιπλέον, το Plus Messenger διαιρεί τη γενική λίστα των συνομιλιών σε ξεχωριστές κατηγορίες: κανάλια, άτομα, συνομιλίες ομάδας, ρομπότ και ούτω καθεξής. Μπορείτε να αλλάξετε άμεσα αυτές τις κατηγορίες στην οριζόντια γραμμή καρτελών.

2. Teleplus

  • Πλατφόρμες: Android, iOS.

Η Teleplus μπορεί να καυχηθεί για μια κατάσταση αόρατου χαρακτήρα που κρύβει την κατάσταση του “online”. Επιπλέον, αυτός ο υπολογιστής-πελάτης μοιράζεται επίσης όλες τις συνομιλίες με κανάλια, άτομα και άλλες κατηγορίες χρησιμοποιώντας καρτέλες. Όμως, σε αντίθεση με το Plus Messenger, η Teleplus δεν διαθέτει καρτέλες για επιλεγμένες συνομιλίες. Ο πελάτης εμφανίζει διαφημίσεις που ενδέχεται να μην προσελκύουν χρήστες που χρησιμοποιούνται για την απουσία διαφημίσεων στον επίσημο πελάτη.

3. Multigram

Αυτό το πρόγραμμα υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς τηλεγράφων. Μπορείτε να συνδέσετε έως εκατοντάδες λογαριασμούς στο Multigram και να μεταβείτε γρήγορα μεταξύ τους σε ένα πρόγραμμα. Επίσης, ο πελάτης προσφέρει περισσότερες επιλογές σχεδιασμού από την επίσημη εφαρμογή και ομαδοποιεί τις συζητήσεις σε κατηγορίες: κανάλια, άτομα και άλλα.

4. Vidogram

Το Vidogram ξεχωρίζει γιατί σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις σε άλλα smartphones με τον ίδιο πελάτη. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι ελεύθερη να παρακολουθήσετε online τηλεόραση. Στον κατάλογο Vidogram θα βρείτε πολλά κανάλια από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών δωδεκάδων ρωσόφωνων. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει μια κατανομή της λίστας συνομιλιών σε κανάλια, άτομα και άλλες κατηγορίες.

5. Mobogram

Μια άλλη εφαρμογή με προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής. Στο Mobogram υπάρχει μια λίστα με έτοιμα θέματα και έναν κατασκευαστή για τη δημιουργία του δικού σας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του πελάτη είναι η λειτουργία phantom, η οποία σας επιτρέπει να διαβάσετε κρυφά τα ληφθέντα μηνύματα. Επίσης στο Mobogram υπάρχουν καρτέλες για την ταξινόμηση της λίστας συνομιλιών ανά κατηγορία, όπως στα προγράμματα που αναφέρονται παραπάνω. Μερικές φορές το πρόγραμμα ενοχλεί ενοχλητική διαφήμιση.

6. Unigram

Αυτή η εφαρμογή εμφανίζεται στον κατάλογο των ανεπίσημων πελατών στην ιστοσελίδα Telegram. Έχουν απονεμηθεί μερικά προγράμματα στην τιμή αυτή. Unigram υπογράμμισε τη βαθιά ενοποίηση με τα Windows 10. Για παράδειγμα, το λογισμικό υποστηρίζει Microsoft Continuum (εργασία σε ένα smartphone με τα Windows, που συνδέεται με μια οθόνη αντί για PC), ο σχεδιασμός διαμόρφωση του συστήματος, ορθογραφικό έλεγχο και πολλά άλλα.

7. iGram

Αυτή η εφαρμογή Windows βελτιώνει το τηλεγράφημα με τον ίδιο τρόπο όπως και οι περισσότεροι πελάτες κινητής τηλεφωνίας. Αρχικά, προσθέτει καρτέλες για τη διαίρεση όλων των συζητήσεων σε κανάλια, άτομα και άλλες κατηγορίες. Δεύτερον, προσφέρει προηγμένες επιλογές προσαρμογής.

Επίσημοι πελάτες

1. Τηλεγράφημα

Πρότυπος πελάτης τελεγράμμων πολλαπλών πλατφορμών. Αυτή η έκδοση θεωρείται βασική. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τη γνωριμία με τον αγγελιοφόρο, αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι ο πιο σταθερός και ένας από τους πρώτους που λαμβάνει όλες τις επίσημες λειτουργίες του Τηλεγραφήματος.

Όλοι οι πελάτες τηλεγράφων στην επίσημη ιστοσελίδα →

2. Τηλεγράφημα X

Πρόκειται για μια πειραματική έκδοση του επίσημου πελάτη, που αντιπροσωπεύεται μόνο από κινητές εφαρμογές. Το τηλεγράφημα X λειτουργεί ως πεδίο δοκιμών, στο οποίο η ομάδα ανάπτυξης δοκιμάζει νέες λειτουργίες. Εάν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα λάβετε νέες δυνατότητες messenger, μπορείτε να εγκαταστήσετε αντί για την τυπική έκδοση του Telegram X.

Loading...