Πώς να φροντίσετε τα τζιν για να σας εξυπηρετούν

Πλύσιμο

Για κάποιο γνωστό γεγονός, για άλλους είναι μια πραγματική αποκάλυψη ότι τα τζιν δεν πρέπει απαραιτήτως να σβηστούν κάθε φορά μετά από κάλτσες. Όπως γνωρίζετε, το ύφασμα τζιν είναι πολύ ανθεκτικό και κουρασμένο, είναι αυτές οι ιδιότητες που του έχουν δώσει τέτοια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Και είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να πλένετε τα τζιν σας μόνο μετά την τέταρτη ή την πέμπτη φορά, όταν τα βάζετε. Στην πραγματικότητα, τα τζιν μπορούν να πλυθούν πιο σπάνια, ενώ χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους καθαρισμού, ειδικότερα, παγετό, κάτι που θα συζητήσουμε ξεχωριστά παρακάτω.

6931068636_8f5813b342_b

Εάν είστε ένας ένθερμος αντίπαλος πλύσης τζιν, δεν σας αρέσει αυτό που μετά το πλύσιμο χάνουν το σχήμα τους και ξεθωριάζουν και το ύφασμα γίνεται πιο σκληρό, σας προσφέρουμε μια εναλλακτική στρατηγική για τη φροντίδα των τζιν.

Η λεπτή βρωμιά από τα τζιν μπορεί να αφαιρεθεί με ένα υγρό σφουγγάρι κουζίνας και κάθε μέρα, όταν πηγαίνετε στο ντους, κλείστε τα τζιν σας δίπλα τους ελαφρώς στον ατμό. Μπορείτε να κανονίσετε μια “γενική πλύση” κάθε έξι μήνες. Την ίδια στιγμή, πλύσιμο τζιν δεν είναι στο πλυντήριο, αλλά στο μπάνιο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συμβουλή μπορεί να σοκάρει ένα μεγάλο μέρος των αναγνωστών, αλλά πολλοί είναι αληθινό γνώστες των τζιν είναι αυτοί διαφορετικό για τον εαυτό τους το μέγιστο χρονικό διάστημα που φοράει.

Όταν πλένετε τα τζιν στο λουτρό χρησιμοποιείτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ένα ήπιο απορρυπαντικό. Αν τα τζιν είναι σκοτεινά, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λευκό ξύδι, το οποίο θα τα προστατεύει από το ξεθώριασμα.

Γενικές συμβουλές για πλύσιμο τζιν:

 • Πριν από τον καθαρισμό, διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε γυρίσει τα τζιν στο εσωτερικό πριν το πλύσιμο.
 • Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό.
 • Πλένετε σε κρύο νερό ή τουλάχιστον σε νερό σε θερμοκρασία δωματίου σε μαλακό τρόπο, εάν πλένεται σε γραφομηχανή. Είναι καλύτερο να πλένετε τα τζιν με το χέρι στο λουτρό, όπως περιγράφεται παραπάνω.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις συνιστάται στεγνό καθάρισμα (για παράδειγμα, εάν τα τζιν είναι σκοτεινά).
 • Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να απορροφήσετε τα τζιν και να τα πλύνετε σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 30-40 ° C.
 • Μετά το πλύσιμο, μην πιέζετε τα τζιν.
 • Μην πλένετε τα τζιν σας αμέσως μετά την τοποθέτησή τους. Τα τζιν μπορούν να πλυθούν μετά την τέταρτη ή πέμπτη κάλτσα ή ακόμα και πιο σπάνια.

Ξήρανση

 • Το στέγνωμα είναι το καλύτερο σε οριζόντια θέση. Μπορείτε επίσης να στεγνώσετε τα τζιν σας με το να τα κρεμάσετε ανάποδα.
 • Εάν πρέπει να στεγνώσετε τα τζιν στο στεγνωτήριο, χρησιμοποιήστε την ελάχιστη θερμοκρασία. Γενικά, συνιστάται ιδιαίτερα να μην στεγνώνετε τζιν στα στεγνωτήρια.

Σίδερο

4197589628_091e475f70_o

 • Μετά την ξήρανση, μην βγάζετε τα τζιν, μπορείτε να τα σιδερώσετε από λάθος πλευρά.
 • Αφαιρέστε ελαφρώς βρεγμένα τζιν και ξεκινήστε το σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ατμού σε χαμηλή θερμοκρασία. Ορισμένα σίδερα έχουν ειδικό τρόπο σιδερώματος για τζιν.

Lifeflowers

1. Κατάψυξη

Υπάρχουν πολλές ζωές τζιν, μερικές από τις οποίες μπορεί να σας σοκάρουν, αλλά δουλεύουν! Για παράδειγμα, ο διευθύνων σύμβουλος του blog Appartment Therapy λέει στο βίντεο, από ό, τι μπορείτε να αντικαταστήσετε το πλύσιμο των τζιν. Όλοι γνωρίζουν ότι όσο λιγότερο φοράτε τζιν, τόσο καλύτερα φαίνονται, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το πλύσιμο μπορεί να αντικατασταθεί με παγωμένο ζευγάρι τζιν στην κατάψυξη.

2. Τεντώστε

Τα τζιν εξυπηρετούν συνήθως τον ιδιοκτήτη για περισσότερο από ένα χρόνο και η κατηγορία βάρους του ιδιοκτήτη μπορεί να αυξηθεί ελαφρά. Το πρόβλημα της ανισότητας στο μέγεθος επιλύεται με τέντωμα τζιν. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υγροποιήσετε τη ζώνη και να γεμίσετε την ένταση με διαφορετικά στοιχεία, προσθέτοντας σταδιακά όλα τα νέα.

380730

3. Μείωση του μεγέθους

Εάν έχετε ένα αντίστροφο πρόβλημα και πρέπει να μειώσετε τα τζιν σας, μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους: χρησιμοποιώντας ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο ή χρησιμοποιώντας ένα ζεστό μπάνιο.

 1. Βάλτε τα τζιν στο πλυντήριο, γυρίστε ένα μικρό αριθμό στροφών, το νερό πρέπει να είναι κρύο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή άλλα απορρυπαντικά. Στη συνέχεια αφήστε το να περιστραφεί και να στεγνώσει. Εάν έχετε μια μηχανή στεγνώματος, είναι καλύτερο να το κάνετε σε αυτό.
 2. Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό. Φορέστε τζιν για τον εαυτό σας και βουτήξτε στο μπάνιο. Ξαπλώστε σε αυτό μέχρι το νερό να κρυώσει. Προσοχή παρακαλώ! Κάντε αυτό προσεκτικά, μην το παρακάνετε με τη θερμοκρασία του νερού!

4. Αναζητήστε ένα μοντέλο που έχει βγει από την παραγωγή

Εάν είστε συντηρητικοί και αγοράζετε το ίδιο μοντέλο κάθε χρόνο και ξαφνικά βγήκε από την παραγωγή, μην αποθαρρύνεστε, μπορείτε να το αγοράσετε ξανά και ξανά. Κοιτάξτε την εσωτερική ετικέτα με τις πληροφορίες. Εάν δεν διαγράψει, τότε υπάρχουν δεδομένα για το μοντέλο τζιν και μπορείτε να τα γράψετε στο διαδίκτυο και να αγοράσετε ξανά.

18asdoidee6enjpg

Και εδώ είναι μερικά lifhaks που βοηθούν στην επίλυση όλων των ειδών προβλημάτων με αστραπή.

5. Αστραπή

Εάν αστραπιαίο ζήλο, τότε αποθηκεύστε την κατάσταση μπορεί γραφίτη μολύβι, το οποίο πρέπει να μεταφερθεί κατά μήκος των φερμουάρ της κεραυνό. Αν το μολύβι γραφίτη δεν σας βοηθήσει, πηγαίνετε στα υλικά “λιπαντικού”: μια σταγόνα λάδι, υγιεινό κραγιόν, σαπούνι.

6. Η αστραπή δεν στερεώνεται στο τέλος και δεν έχει σταθεροποιηθεί από πάνω

Ένα κοινό πρόβλημα που μερικές φορές οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν δεν πρόκειται να αντικαταστήσετε εντελώς το φερμουάρ, τότε μια προσωρινή λύση μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι από ένα κλειδί ή ένα δαχτυλίδι. Ο δακτύλιος συνδέεται με τη γλώσσα της αστραπής και στη συνέχεια προσκολλάται στο επάνω κουμπί. Voila, η μύγα δεν είναι πλέον αποσυνδεδεμένη σε περιπτώσεις που δεν θα έπρεπε.

Φερμουάρ

7. Βλάβη από αστραπή

Αν κεραυνός δεν έχει προσδεθεί λόγω ελλείποντα δόντια, τότε θα πρέπει να αλλάξει (αν το δόντι που λείπει στο άνω τρίτο του κεραυνού) ή να κάνετε χωρίς αντικατάσταση (αν το δόντι που λείπει στο κάτω τρίτο του κεραυνού). Στερεώστε το ρυθμιστικό έτσι ώστε να είναι πάνω από τη ζημιά. Στη συνέχεια, βγάλτε το νήμα στη βελόνα και κάντε μερικές βελονιές λίγο πάνω από το σημείο βλάβης.

πώς-να-επισκευή-ρούχα-_02

Μια άλλη επιλογή – να κάνετε μια πόρπη στα κουμπιά, αφαιρώντας προσεκτικά το κατεστραμμένο φερμουάρ.

8. Η γλώσσα σηκώθηκε

Μια γλώσσα μπορεί να βγει στην πιο ακατάλληλη στιγμή, και η πρόσδεση ενός φερμουάρ χωρίς γλώσσα δεν είναι εύκολο έργο. Ως προσωρινή λύση, μπορείτε να προτείνετε να επισυνάψετε ένα κλιπ από χαρτί ή ένα δαχτυλίδι από τα κλειδιά αντί για μια γλώσσα.


Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να παρατείνετε τη ζωή του αγαπημένου ζευγαριού τζιν.

Μοιραστείτε τα σχόλια, ποιες από τις μεθόδους είναι οι καλύτερες για εσάς και πείτε μας για τους τρόπους με τους οποίους παρατείνετε τη ζωή των αγαπημένων σας ρούχων.

Loading...