20 lifjhaks για όσους έχουν παιδί

1. Πώς να αντιμετωπίσετε το διάσπαρτο Lego

Εάν το παιδί σας αγαπά αυτόν τον σχεδιαστή, αξίζει να τον εξοπλίσετε με ένα ιδιαίτερο μέρος. Στην ιδανική περίπτωση, ένα πλαστικό τραπέζι με συρτάρια είναι κατάλληλο για αυτό. Καθορίστε για κάθε συρτάρι το δικό του χρώμα: το ξεδίπλωμα των λεπτομερειών με τα χρώματα δεν θα βοηθήσει μόνο το παιδί να μάθει να παραγγέλνει, αλλά θα αναπτύξει επίσης νοημοσύνη.

συμβουλές προς τους γονείς, διάσπαρτα lego
ourweefamily.blogspot.com

2. Πάρτε ένα ειδικό κουτί για τη δημιουργικότητα

Διάσπαρτα γύρω από τα μολύβια του σπιτιού, δείκτες, χρώματα και άλλα αξεσουάρ προέρχονται από την κατάσταση της ισορροπίας. Για να αποφύγετε καταστάσεις σύγκρουσης, κάνετε το παιδί ένα κουτί ή κουτί για δημιουργικότητα. Αφήστε αυτό το κουτί να αρχίσει να συνδέεται μαζί του με ένα ευχάριστο χόμπι, και η επιστροφή των πραγμάτων στον τόπο θα είναι το τέλος της τελετουργίας. Αυτό θα απλοποιήσει τη ζωή για εσάς και το παιδί, γιατί να τοποθετήσετε τα αντικείμενα σε ένα κιβώτιο ταχύτερα από ότι τα βάζετε ακριβώς στο τραπέζι.

συμβουλές προς τους γονείς, ένα κουτί για τη δημιουργικότητα
iheartorganizing.blogspot.com

3. Πώς να απαλλαγείτε από τα αγαπημένα σας ρομπότ ή κούκλες

Αν το παιδί είναι συνδεδεμένο με ρομπότ, στρατιώτες, μαριονέτες, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να τα βάλεις στο κουτί. Προσφέρουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης κατοικίδιων ζώων στον οργανωτή ντους με διαφανείς τσέπες στην πόρτα του δωματίου. Έτσι, να συμφωνήσουμε με το παιδί θα είναι πολύ πιο εύκολο: πρώτον, οι συνθήκες “διαβίωσης” των αγαπημένων του παιχνιδιών είναι πολύ άνετα και, δεύτερον, θα τα βλέπει πάντα.

4. Αρχική “ζωολογικό κήπο” ενάντια στα διάσπαρτα μαλακά παιχνίδια

Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα βοηθήσει σε μια μορφή παιχνιδιού μαζί με το παιδί να συλλέξει τα πολυτελή ζώα σε ένα μέρος.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
s-media-cache-ak0.pinimg.com

5. Πώς να οριοθετήσετε τον χώρο για δύο ή περισσότερα παιδιά

Κάθε παιδί πρέπει να αισθάνεται τα όρια: ποιο είναι το προσωπικό του και τι είναι κοινό. Αυτά τα όρια δεν μπορούν να παραβιαστούν ακόμη και από τους γονείς. Για να οργανώσετε τα πράγματα και τα παιχνίδια, δημιουργήστε σε κάθε παιδί τη δική του ζώνη, για την οποία απαντά. Για παράδειγμα, υπογράψτε τα μέρη για σακίδια ή παιχνίδια για λογαριασμό όλων. Έτσι τα παιδιά δεν θα αισθάνονται συγκρατημένα, ενώ μαθαίνουν την ευθύνη. Αυτή η προσέγγιση θα είναι κατάλληλη σε μια οικογένεια με ένα παιδί.

6. Αρχικό διάλυμα αποθήκευσης για κορδέλες και κορδέλες.

Για να αποθηκεύσετε τόξα, κρεμάστρες και κορδέλες της κόρης και να εξοικονομήσετε χώρο, χρησιμοποιήστε τον τοίχο: δημιουργήστε μια ειδική σανίδα με φωτιστικά για τις αγαπημένες σας διακοσμήσεις. Έτσι μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας και τον χρόνο σας, επιλέγοντας γρήγορα ένα αξεσουάρ για το κομμωτήριο ενός νεαρού fashionista.

Οργάνωση του θανάτου χώρου
guidepatterns.com

7. Μην βάζετε ρούχα, αλλά τα τυλίγετε

Αυτή η μέθοδος αποθήκευσης όχι μόνο εξοικονομεί χώρο. Πρώτα απ ‘όλα, θα βοηθήσει να βρεθεί το σωστό πράγμα γρηγορότερα, επειδή τα ενδύματα δεν κρύβονται ο ένας τον άλλον. Επίσης, αυτή η επιλογή θα λύσει το πρόβλημα των τσαλακωμένων πραγμάτων, απλοποιώντας τη ζωή σας.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
twotwentyone.net

8. Η ιδέα της τοποθέτησης παιχνιδιών στο μπάνιο

Τα δοχεία για αξεσουάρ μπάνιου είναι ιδανικά για την αποθήκευση παιχνιδιών, τα οποία το παιδί παίζει με το μπάνιο. Μπορείτε να τους συνδέσετε με γάντζους στην κουρτίνα για την κουρτίνα.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
theinspiredhome.org

9. Τσέπες σε μια βρεφική κούνια για να είναι πλήρως οπλισμένοι

Εξαιρετική ζωή για τους γονείς των πολύ μικρών pranksters. Στα χέρια σας, θα υπάρχει πάντα μια δεύτερη θηλή ή ένα εκατομμύριο ουσιαστικά πράγματα για το μωρό.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
soldaeira.blogspot.com

10. Παιδικά βιβλία μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο κοντά στο κρεβάτι

Χρησιμοποιήστε ένα υφασμάτινο ράφι που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χέρια σας. Τα βιβλία αφαιρούνται, το παιδί είναι άνετο για να τα πάρει πριν από τον ύπνο – τέλεια!

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
pennycarnival.typepad.com

11. Κρεμάστε τον διοργανωτή στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα ταξίδια. Πρώτον, δεν ανησυχείτε ότι όλα θα διασκορπιστούν γύρω από το σαλόνι. Και εκτός αυτού, το παιδί είναι ήρεμο, γιατί όλα όσα χρειάζεται είναι μπροστά του.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
fireflycamo.com

12. Χρησιμοποιήστε ξεχωριστά πλαίσια για διαφορετικά πράγματα

Δείτε πώς εργονομικά είναι δυνατόν να τοποθετήσετε εντελώς διαφορετικά πράγματα και παιχνίδια του παιδιού με τη βοήθεια κουτιών, καλαθιών και ακόμη και κουβάδων. Μην ξεχάσετε να τα υπογράψετε και να τηρείτε αυστηρά την προβλεπόμενη αποθήκευση: έτσι μπορείτε γρήγορα να συνηθίσετε το παιδί να παραγγείλει.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
pinterest.com

13. Κρατήστε τα περιττά ρούχα και τα παιχνίδια σε σακούλες κενού.

Εποχιακά ή γίνονται μικρά ρούχα, τα άχρηστα μαλακά παιχνίδια πρέπει να αποθηκεύονται σε μια σακούλα κενού. Έτσι τα πράγματα καταλαμβάνουν το ελάχιστο χώρο και αφήνουν χώρο για ζωή.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
hometalk.com

14. Οργανώστε ένα ειδικό χώρο εργασίας για το παιδί

Μερικές φορές στη θέση της ενσωματωμένης ντουλάπας στο βρεφονηπιακό σταθμό, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα ειδικό χώρο εργασίας για το παιδί, το οποίο μπορεί εύκολα να κλείσει με πόρτες. Εκτός από τη λειτουργικότητα, αυτή είναι μια εξαιρετική λύση σχεδιασμού για ένα μικρό δωμάτιο. Και για τα πράγματα μπορείτε να βάλετε ένα συμπαγές στήθος συρταριών.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
kidsomania.com

15. Αφήστε το σύνταγμα να γυρίσει … σε ένα πτυσσόμενο τραπέζι

Ένα άλλο lifhak για μικρούς χώρους, καθώς και για τους γονείς που έχουν κουραστεί από το χάος στο τραπέζι και τα ράφια. Ένα τέτοιο λειτουργικό ντουλάπι μπορεί πάντα να καλύπτεται.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
kidsomania.com

16. Εάν το παιδί δεν φτάσει στη βρύση στο μπάνιο

Συχνά η ανακρίβεια ενός παιδιού κατά το πλύσιμο των χεριών σχετίζεται με φυσικές δυσκολίες πρόσβασης στο νερό. Ως εκ τούτου, πολλοί είναι σχεδόν εξοικειωμένοι με αυτή την διαδικασία υγιεινής. Απλοποιήστε την εργασία και το πλύσιμο των χεριών σας θα είναι πιο ευχάριστο για το παιδί.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
acc.lady.mail.ru

17. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Internet προς όφελός σας

Όταν δεν βοηθούν πειθούς ή κόλπα, χρησιμοποιείται σοβαρό πυροβολικό. Δημιουργήστε μια πραγματική αναζήτηση για να αποκτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης από το Wi-Fi: Ζητήστε από τα παιδιά να εκτελούν 2-3 σαφώς καθορισμένες εργασίες γύρω από το σπίτι. Ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς αρνητικά συναισθήματα – 99% επιτυχία.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
imho.group

18. Πώς να διδάξετε ένα παιδί να αναγνωρίσει τα αριστερά και δεξιά παπούτσια

Κόψτε το αυτοκόλλητο με τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού σας και επικολλήστε το μέσα στο παπούτσι. Έτσι το παιδί σύντομα θα μάθει πώς να αυτοδιδασκαλείται.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
justsomething.co

19. Το παιδί δεν λερώνεται με παγωτό

Βάλτε ένα χαρτοπετσέτα στο ραβδί για τα κέικ, τότε το παγωτό δεν θα ρέει κάτω από το ραβδί στα χέρια και στο πάτωμα.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
pinterest.com

20. Πώς να πάρετε ένα παιδί να τρώει υγιεινή τροφή

Αυτό είναι ένα από τα βασικά προβλήματα των περισσότερων γονέων. Προσπαθήστε να μαγειρέψετε με το παιδί χρήσιμα και απλά πιάτα. Η ίδια η δημιουργία ενός δείπνου, πιθανότατα, παρακινεί το παιδί να το δοκιμάσει. Με την ευκαιρία, μην ξεχάσετε να προσεγγίσετε δημιουργικά το σχέδιο.

Οργάνωση του χώρου του παιδιού
irinazaytseva.ru

Contents

Loading...