Πώς να προστατεύσετε τις φωτογραφίες στο iPhone σας από τα μάτια άλλων ανθρώπων

Απλή κατάσταση – που δείχνουν στο iPhone ή το iPad φωτογραφία σε ένα συγγενή ή φίλο, δίνοντας τη συσκευή στα χέρια του, έτσι ώστε να μπορούν να δουν Λάβετε μια εικόνα … Και τότε μπορείτε να δείτε πώς ένα άτομο αρχίζει να ξεφυλλίσει όλες τις φωτογραφίες του άλμπουμ – και δεν θέλετε να.

Για να μην αποκόψετε το iPad ή το iPhone από τα χέρια του συνομιλητή, είναι καλύτερο να προετοιμαστείτε για μια τέτοια κατάσταση, περιορίζοντας την προβολή από μία μόνο φωτογραφία. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια της λειτουργίας “Access-Guide”, κρυμμένη στα βάθη του iOS 8.

Για να ξεκινήσετε «οδηγίες πρόσβασης» θα πρέπει να συμπεριληφθούν – για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο «Ρυθμίσεις», τότε «Γενικά», επιλέξτε εκεί την «καθολική πρόσβαση», και σε αυτή την ενότητα περιλαμβάνει ήδη την απαιτούμενη «Οδηγός Πρόσβασης» για τη προστασία με κωδικό πρόσβασης, εάν είναι απαραίτητο ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Τώρα, για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, απλά πατήστε το κουμπί Home τρεις φορές.

Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε την “Οδηγός πρόσβασης” στην εφαρμογή “Φωτογραφίες”. Πρέπει να ανοίξετε οποιαδήποτε φωτογραφία, κάντε κλικ στο κουμπί Home τρεις φορές, επιλέξτε “Options” στο παράθυρο “Accessibility” και τοποθετήστε το διακόπτη “Press” στη θέση “Off”.

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τις «Φωτογραφία» εικόνες, ενεργοποιήστε το «Δόμηση πρόσβασης» τριπλό κλικ στο Σπίτι – και ήσυχα δώσει το iPhone ή το iPad σας σε λάθος χέρια, δεν φοβάται αυτό που βλέπουν κάτι που δεν προορίζονται γι ‘αυτούς.

Η “Προσβασιμότητα” δεν είναι μόνο στο iOS 8, αλλά και στο iOS 7.

μέσω