10 επεκτάσεις για το Google Chrome, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ταχύτερη αντιμετώπιση της εργασίας

1. Αποστολή οπουδήποτε

Αυτή η επέκταση θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε αρχεία με οποιονδήποτε με ένα κλικ. Για να το κάνετε αυτό, απλά σύρετε την εικόνα, το βίντεο, το έγγραφο ή το αρχείο στο αναδυόμενο παράθυρο της επέκτασης. Ο λαμβανόμενος σύνδεσμος για τη λήψη μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω messenger ή μέσω κοινωνικού δικτύου. Δεν υπάρχουν καταχωρίσεις, δεν υπάρχουν περιορισμοί.

2. Fwrdto.me

Παρά έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών υπηρεσιών σημειώσεων και bookmarking, πολλοί χρήστες συνεχίζουν να στέλνουν τους συνδέσμους αλληλογραφίας σε ενδιαφέρουσες σελίδες. Το Fwrdto.me το καθιστά εύκολο και γρήγορο.

3. Αντιγράψτε όλες τις διευθύνσεις URL

Αν βρήκατε μια ολόκληρη σελίδα χρήσιμων συνδέσεων σε κάποια σελίδα που ίσως χρειαστείτε, τότε δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο εξοικονομώντας κάθε ένα από αυτά στην επιλεγμένη. Η επέκταση Αντιγραφή όλων των διευθύνσεων URL μπορεί να συλλέξει άμεσα όλες τις διευθύνσεις από μια ανοιχτή σελίδα και να τις αποθηκεύσει σε ένα αρχείο (txt, html, json).

4. Διαχειριστής λήψης αρχείων Chrono

Ο προεπιλεγμένος διαχειριστής λήψεων στο Chrome δεν διαθέτει πολλές λειτουργίες. Αν πρέπει συχνά να κάνετε λήψη φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων από το Internet, δώστε προσοχή στο Διαχειριστή λήψης αρχείων Chrono. Αυτή η επέκταση γνωρίζει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της λήψης για παύση, λήψης με χρονοδιάγραμμα, αρπαγής αρχείων με καθορισμένες μάσκες και πολλά άλλα.

5. Επιλογή λεπτού συνδέσμου

Μερικές φορές τα προβλήματα προκύπτουν απολύτως από το μηδέν. Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι κειμένου που είναι ένας σύνδεσμος. Έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό; Αν ναι, θα καταλάβετε γρήγορα τα πάντα και θα εγκαταστήσετε την επέκταση του Fine Link Selector.

6. Μην Fuck With Paste

Ορισμένες υπηρεσίες για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπουν την εισαγωγή κωδικών πρόσβασης από το πρόχειρο κατά τη διάρκεια της εξουσιοδότησης. Είναι απαραίτητο να εισαγάγετε τους μακρινούς συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών με το χέρι, καταραμένος από τους προγραμματιστές. Η επέκταση Do not Fuck With Paste επιλύει αυτό το πρόβλημα.

7. Ιστορικό του προχείρου 2

Από προεπιλογή, το πρόχειρο του συστήματος σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε μόνο μία τιμή. Αυτό, φυσικά, λίγο, έτσι υπάρχουν διαχειριστές πρόχειρου τρίτου μέρους, που επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες αυτού του εργαλείου. Το Ιστορικό του Πρόχειρου 2 μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια όλα όσα αντιγράψατε σε λίγες μέρες στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Είναι δυνατή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο τοπικό μηχάνημα ή στο Google Cloud.

8. Δρομολογητής λήψεων

Downloads Router είναι μια άλλη επέκταση για τη βελτίωση του ενσωματωμένου διαχειριστή λήψεων για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Με αυτό, μπορείτε να αποθηκεύετε αυτόματα αρχεία σε διαφορετικούς φακέλους σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζετε. Για παράδειγμα, όλες οι ληφθείσες εικόνες θα μεταβούν στο φάκελο “Εικόνες”, τα αρχεία ήχου θα αποθηκευτούν στο φάκελο “Μουσική” και τα αρχεία θα βρίσκονται στον κατάλογο “Αρχεία”.

9. gleeBox

Το gleeBox είναι η γραμμή εντολών για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν οποιαδήποτε ενέργεια πληκτρολογώντας τις εντολές από το πληκτρολόγιο. Κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης, σελίδα rasshadit, κατεβάστε το αρχείο, γράψτε μια επιστολή θα είναι εντελώς χωρίς το ποντίκι. Οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν.

10. MINI Fast Forward

Αυτή η επέκταση θα σας βοηθήσει να σώσετε τον πιο πολύτιμο πόρο – χρόνο. Μετά την εγκατάσταση, θα έχετε την ευκαιρία να επιταχύνετε άμεσα την αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube και στο Facebook. Μπορείτε να χάσετε γρήγορα τις βαρετές στιγμές χωρίς να χάσετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην οθόνη.

Και ποιες είναι οι χρήσιμες επεκτάσεις στον κουμπαρά σας;

Loading...