5 χρήσιμες επεκτάσεις Το Google Chrome για τους λάτρεις των online αγορών

Βοηθός αγορών Aliexpress

Βοηθός αγορών Aliexpress

Για τους περισσότερους κατοίκους της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, το AliExpress έχει γίνει από καιρό σε απευθείας σύνδεση κατάστημα: εκεί μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα πάντα. Η επίσημη επέκταση για την αγαπημένη σας πλατφόρμα συναλλαγών θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε το ιστορικό των τιμών, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για εκπτώσεις και να αναλύετε την αξιολόγηση των πωλητών. Στην επέκταση υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο μενού AliExpress και παρακολούθηση αγροτεμαχίων. Ένα από τα πιο χρήσιμα μάρκες είναι η αναζήτηση προϊόντων στο AliExpress από εικόνες σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

LetyShops CashBack

LetyShops CashBack

Ακόμα κι αν βρείτε την καλύτερη τιμή σε μια αγορά, μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα, αν χρησιμοποιείτε keshbek υπηρεσίες. Το LetyShops είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Λειτουργεί με περισσότερα από 700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και σας επιστρέφει το 30% της αξίας των εμπορευμάτων. Επέκταση αυτοματοποιεί εργασίες με την υπηρεσία και υπενθυμίζει keshbeke όταν επισκέπτονται online καταστήματα. Keshbeka να ενεργοποιήσετε το pop-up παράθυρο, πατήστε το κουμπί «Ενεργοποίηση keshbek», και το χρώμα του θα αλλάξει από κόκκινο σε πράσινο, δείχνοντας ότι με την αγορά του μπόνους θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Σύμβουλος Yandex.Market

Στιγμιότυπο οθόνης 2016-06-17 στις 16.30.29

Ένα άλλο εργαλείο για να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας, το οποίο δεν θα σας επιτρέψει να πληρώσετε υπερβολικά. «Σύμβουλος» ανάλυση είδαν το προϊόν σας, κοιτάζοντας «του Yandex.Market» και ακριβώς πάνω στην τρέχουσα σελίδα δείχνει τα καταστήματα όπου μπορείτε να αγοράσετε το επιλεγμένο στοιχείο σε μια καλύτερη τιμή. Επίσης σε αυτό υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση στην “Αγορά”.

Μετατροπέας νομισμάτων Chrome

Μετατροπέας νομισμάτων Chrome

Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα την ευκαιρία να επιλέξουν το ρούβλι ως νόμισμα. Εάν αγοράζετε συχνά ξένα πατώματα συναλλαγών με εξωτικά νομίσματα, γνωρίζετε από πρώτο χέρι την πολυπλοκότητα της αντίληψης των κιλών και του γιεν εν κινήσει. Το πρόβλημα επιλύεται με τη βοήθεια αυτής της επέκτασης, η οποία μεταφράζει αυτόματα όλες τις τιμές στις σελίδες των καταστημάτων σε ένα εθνικό νόμισμα. Από το μενού, μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε άλλο.

Track24

Track24

Μετά την πληρωμή αρχίζει το πιο κουραστικό στάδιο της διαδικασίας online shopping – περιμένοντας τα δέματα. Για να μην επισκέπτεστε τους ιστότοπους των ταχυδρομικών υπηρεσιών για να παρακολουθείτε τις αγορές που αποστέλλονται με διάφορους τρόπους, είναι ευχερή η χρήση της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης. Το Track24 είναι μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες που υποστηρίζει την παρακολούθηση των αποστολών ενός τεράστιου αριθμού ταχυδρομικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο. Για να μάθετε πού βρίσκεται το πακέτο σας, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο γρήγορης αναζήτησης και θα έχετε τα πάντα στην παλάμη σας.

Loading...