Πώς να καθαρίσετε δεδομένα στο Google Chrome για φόρμες αυτόματης συμπλήρωσης

Οι μέθοδοι για τη διαγραφή δεδομένων που χρησιμοποιούνται στη μορφή αυτόματης συμπλήρωσης δεν είναι ένα μοναδικό lyfhak. Αυτή η λειτουργία παρέχεται από τους προγραμματιστές και διατίθεται στις ρυθμίσεις. Αλλά ακόμα δεν θα μπορούσατε να το ξέρετε.

Πλήρης κατάργηση

Η πρώτη επιλογή σάς επιτρέπει να διαγράψετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης χωρίς διακρίσεις. Εάν σας αρέσει, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του Google Chrome και επιλέξτε την επιλογή “Περισσότερα εργαλεία”. Στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει, κάντε κλικ στο “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης”.

Στη συνέχεια, σημειώστε το πλαίσιο “Δεδομένα για αυτόματη συμπλήρωση” και επιλέξτε ποια χρονική περίοδο θέλετε να διαγράψετε τα στοιχεία σύνδεσης και τους κωδικούς πρόσβασης. Μπορείτε να διαγράψετε δεδομένα που εμφανίστηκαν την τελευταία ώρα, ημέρα, εβδομάδα, μήνα και όλη την ώρα.

σαφή δεδομένα: πλήρης κατάργηση

Επιλεκτική διαγραφή

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε μόνο από ορισμένα δεδομένα, τότε μπορείτε να το κάνετε και εγώ. Ανοίξτε το μενού “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε “Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων” και βρείτε την ενότητα “Κωδικοί πρόσβασης και φόρμες” εκεί.

Απέναντι στη γραμμή “Προτροπή για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης με το Google Smart Lock” κάντε κλικ στο κουμπί “Ρύθμιση”. Επιλέξτε τους πόρους στη λίστα που θέλετε να καταργήσετε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σταυρό στα δεξιά της γραμμής.

σαφή δεδομένα: επιλεκτική διαγραφή

Με τόσο απλούς τρόπους, μπορείτε να διαγράψετε δεδομένα από οποιονδήποτε υπολογιστή, όπου είχατε την περιφρόνηση να εισάγετε τα δεδομένα σας στη βάση δεδομένων του προγράμματος περιήγησης.

Loading...