Πώς να αποκτήσετε απευθείας σύνδεση με τη ροή οποιουδήποτε online ραδιοφωνικού σταθμού

Στο Διαδίκτυο, υπάρχουν χιλιάδες σε απευθείας σύνδεση σταθμούς, όλο το εικοσιτετράωρο που μεταδίδουν την πιο διαφορετική μουσική. Μπορείτε να τα ακούσετε απευθείας στους κατάλληλους ιστότοπους ή στους ειδικούς καταλόγους όπως το Shoutcast ή το TuneIn, αλλά είναι πολύ πιο βολικό να το κάνετε αυτό σε έναν κανονικό παίκτη επιφάνειας εργασίας. Πρώτον, σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες από διαφορετικούς σταθμούς ανάλογα με το είδος ή τη διάθεση και, δεύτερον, ορισμένοι παίκτες μπορούν επίσης να καταγράφουν ζωντανές εκπομπές.

Πολλά κανάλια απευθείας στους ιστότοπούς τους παρέχουν συνδέσμους για αναπαραγωγή στο πρόγραμμα αναπαραγωγής, αλλά όχι όλα. Και είναι αρκετά κατανοητό, οι δημιουργοί του ιστότοπου δεν θέλουν να σας αφήσουν να πάτε από τον ιστότοπό σας για να σας δείξουμε περισσότερη διαφήμιση. Μπορείτε, φυσικά, να παρακολουθήσετε τον απαιτούμενο σύνδεσμο στον πηγαίο κώδικα, αλλά μερικές φορές είναι τόσο κρυφά κρύβεται ότι ένα άτομο χωρίς γνώση της HTML μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει. Ως εκ τούτου, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε έναν εύκολο τρόπο να αποκτήσετε τη διεύθυνση της ροής σχεδόν κάθε σταθμού.

Για τους χρήστες του Google Chrome

1. Ανοίξτε τη σελίδα του σταθμού στο πρόγραμμα περιήγησης.

2. Πατήστε F12. Ανοίγει η γραμμή εργαλείων για προγραμματιστές.

3. Επανατοποθετήστε τη σελίδα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την αναπαραγωγή.

4. Στο ανοιχτό πλαίσιο στο κάτω μέρος πηγαίνετε στην καρτέλα Δίκτυο και αναζητήστε τη μεγαλύτερη σύνδεση στη στήλη Χρονοδιάγραμμα.

Λάβετε μια σύνδεση στο ραδιόφωνο

5. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και αντιγράψτε το στο πρόχειρο.

Εδώ είναι απαραίτητο να πούμε ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές και μερικές φορές ο σύνδεσμος που προκύπτει θα πρέπει να αλλάξει ελαφρώς. Για παράδειγμα, στην παραπάνω περίπτωση έχει τη μορφή http://pub5.sky.fm/sky_tophits_aacplus?type=.flv και δεν θα λειτουργήσει. Αλλά αν αφαιρέσετε την ουρά του, μετά το ερωτηματικό συμπεριλαμβανομένων, τότε όλα θα παίξουν. Έτσι πρέπει να πειραματιστείτε.

Για χρήστες του Firefox

Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το υπέροχο πρόγραμμα περιήγησης, τότε πιθανότατα έχετε την επέκταση Adblock Plus. Και αν όχι, τότε το εγκαταστήστε σίγουρα, επειδή όχι μόνο κόβει τη διαφήμιση πολύ καλά, αλλά μας βοηθά επίσης να βρούμε τον σωστό δεσμό με τη μουσική.

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο του σταθμού στο Mozilla Firefox.

2. Πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + SHIFT + V Στη συνέχεια ανοίγει η λίστα των στοιχείων της σελίδας που βλέπετε.

3. Στον πίνακα αυτό, δίνουμε προσοχή στη στήλη Τύπος και βρίσκουμε την τιμή σε αυτήν Αντικείμενο ή Αίτημα για ένα αντικείμενο.

Οθόνη-18-15

4. Συχνά υπάρχουν πολλά τέτοια αρχεία, οπότε βρίσκουμε το σωστό από την εμπειρία. Στην περίπτωση που φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, βλέπουμε έναν ήδη γνωστό σύνδεσμο από την παραπάνω περιγραφή, ο οποίος πρέπει να συντομευτεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Ακόμα δεν παίζω, τι είναι το θέμα;

Πιθανότατα έχετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που καθορίζει τον τρόπο σύνδεσης με το κανάλι του – μέσω του προγράμματος περιήγησης ή απλά από τη συσκευή αναπαραγωγής και αποκλείει μια τέτοια σύνδεση.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα υπέροχο AIMP, το οποίο μπορεί να μεταμφιεστεί ως πρόγραμμα περιήγησης. Για αυτό, στις ρυθμίσεις προγράμματος (Ρυθμίσεις -> Αναπαραγωγή -> Ρυθμίσεις σύνδεσης -> User-Agent) εισάγετε το Mozilla / 5.0 (Windows · U · Windows NT 5.1 · en-US) και όλοι πρέπει να κερδίσουν.

Απολαύστε την ακρόασή σας!