Πώς να κατεβάσετε το Pokémon GO σε Android και iOS

Το Pokémon GO είναι ένα κινητό παιχνίδι για πολλούς χρήστες για πλατφόρμες iOS και Android, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Nintendo, την εταιρεία Pokémon και τη Niantic. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, στη δημιουργία της οποίας η Niantic είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης (θυμηθείτε την προηγούμενη δουλειά της Ingress).

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο χρήστης πρέπει να βρει αστεία πλασματικά πλάσματα – Pokémon. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να καθίσετε στο σπίτι μπροστά από τον υπολογιστή σας, αλλά να μετακινηθείτε στον πραγματικό κόσμο. Και αυτό ουσιαστικά αλλάζει το θέμα.

Περπατώντας σε μια γνωστή πόλη, ενώ αλίευση φανταστικά τέρατα, αποδείχθηκε μια εξαιρετικά συναρπαστική υπόθεση. Και επίσης πολύ χρήσιμο για την υγεία, επειδή, παίζοντας στο Pokémon GO, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε τα πολύ απαιτητικά 10 000 βήματα.

Επιπλέον, το παιχνίδι μπορεί να βρει ειδικές κρυφές μνήμες που είναι διατεταγμένες σε ενδιαφέροντα σημεία κοντά και περιέχουν διάφορα μπόνους.

Λάβετε υπόψη ότι κατά τη δημιουργία της εφαρμογής χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια ζωής του έργου Ingress. Γι ‘αυτό το Pokémon GO είναι καλά προσανατολισμένο ακόμη και στους τεράστιους χώρους μας και γνωρίζει τόσα πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Pokemon Go: χάρτης pokemon go download

Φυσικά, αυτή η διαδικασία παιχνιδιού δεν είναι περιορισμένη. Στο Pokémon GO υπάρχουν ακόμη διαγωνισμοί, σημεία σύλληψης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μάρκες. Αλλά ας μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσουμε αυτό το θαύμα, γιατί επίσημα το παιχνίδι δεν έχει ακόμη βγει στη Ρωσία.

Οι χρήστες του iOS πρέπει να αλλάξουν το αναγνωριστικό της Apple στις ΗΠΑ, την Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία. Τρόπος δημιουργίας ενός αμερικανικού λογαριασμού iTunes δωρεάν περιγράφεται λεπτομερώς εδώ.

  1. Πραγματοποιήστε έξοδο από το τρέχον αναγνωριστικό της Apple στο smartphone σας ή στο iTunes στην επιφάνεια εργασίας.
  2. Συνδεθείτε με το “ξένο” αναγνωριστικό της Apple σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο κατάστημα της αντίστοιχης χώρας.
  3. Τώρα βρείτε το παιχνίδι Pokémon GO στο App Store.
  4. Κάντε λήψη της εφαρμογής και εγκαταστήστε την. Μετά από αυτό, μπορείτε να αλλάξετε πάλι το αναγνωριστικό της Apple στην πραγματική σας.

Σημείωση: όταν το παιχνίδι γίνει επίσημα διαθέσιμο, θα πρέπει να καταργήσετε το Pokémon GO και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε ξανά κάτω από το λογαριασμό σας. Ωστόσο, η πρόοδό σας δεν πρέπει να είναι μηδενική, αφού αποθηκεύεται στους διακομιστές παιχνιδιών.

Οι χρήστες του Android εγκαθιστούν το Pokémon GO πολύ πιο εύκολο. Απλώς θα χρειαστεί να επιτρέψουν την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις του gadget τους και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν λήψη και εγκατάσταση του αρχείου παιχνιδιών.

Pokemon GO: Εγκατάσταση στο Android Πώς να εγκαταστήσετε το Pokémon GO σε Android και iOS

Προσέξτε, επειδή η τεράστια δημοτικότητα του παιχνιδιού έχει οδηγήσει στη διάδοση των αρχείων εγκατάστασης που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Επομένως, κάντε λήψη του αρχείου APK μόνο από έναν αξιόπιστο πόρο, για παράδειγμα.

Κατά την εγκατάσταση, προσέξτε τα απαιτούμενα δικαιώματα. Ο αριθμός τους θα πρέπει να είναι ο ίδιος όπως στο στιγμιότυπο οθόνης.

Έχετε δοκιμάσει ήδη Pokémon GO; Πώς εμφανίσεις;

Loading...