15 βιβλία που θα αποτελέσουν πυρηνικό καύσιμο για την αποτελεσματικότητά σας

1. “Ξυπνήστε τον γίγαντα”, Anthony Robbins

«Ξυπνήστε με τον γίγαντα στον εαυτό σας», Anthony Robbins

Ο αμερικανός συγγραφέας, ηθοποιός και επιχειρηματίας Anthony Robbins είναι σίγουρος: σε κάθε έναν από εμάς υπάρχει ένας πραγματικός μεγαλοπρεπής γίγαντας που μπορεί να γυρίσει βουνά και να πάρει το φεγγάρι από τον ουρανό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πεισματικά δεν παρατηρούν την εκδήλωση αυτής της εξουσίας και προσπαθούν να πνίξουν τη φωνή του γίγαντα με όλα τα διαθέσιμα μέσα – από τις κακές συνήθειες στο ανυπόληπτο κάθισμα μπροστά στην τηλεόραση. Ως αποτέλεσμα, αντί της τιμητικής τιμής και του σεβασμού, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, υποφέρουν και δυσαρεστούν με τη ζωή τους.

Ο Anthony Robbins προσφέρει στους αναγνώστες ένα βήμα προς βήμα μάθημα μελέτης που θα βοηθήσει στον καθορισμό των σωστών στόχων και την επίτευξη τους όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μεγάλο μέρος των εργασιών επηρεάζει εσωτερικές αλλαγές, χωρίς τις οποίες δεν είναι εφικτή η αλλαγή της ζωής από έξω. Θα μάθετε πώς να αυξήσετε τα δικά σας πρότυπα, να ανοίξετε νέους ορίζοντες, να απαλλαγείτε από ξεπερασμένες απόψεις για τη ζωή, οι οποίες εμποδίζουν την ανάπτυξη.

Αγοράστε ένα βιβλίο

2. “Πώς να εργαστείτε για 4 ώρες την εβδομάδα”, Timothy Ferris

Εργασία μόνο τρεις με τέσσερις ώρες την εβδομάδα, να είναι επιτυχής και πλούσιος – ακούγεται πεινασμένος. Μια τέτοια ζωή έχει γίνει πραγματικότητα για μερικούς σύγχρονους επιχειρηματίες, στους οποίους ανήκει και ο Τιμόθευ Φέρρη, ο συγγραφέας των βιβλίων, ο επενδυτής, ο ομιλητής. Είναι πεπεισμένος ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να περάσει εδώ και χρόνια περιμένοντας κάτι καλύτερο στο γραφείο.

Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί με τον σωστό προγραμματισμό του προσωπικού και του χρόνου εργασίας, τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ καθηκόντων και σωστής προτεραιότητας.

Στο βιβλίο δεν θα βρείτε έναν μαγικό πίνακα ή μια ξόρκι που θα σας επιτρέψει να σταματήσετε, να βρεθείτε στον καναπέ και να περιμένετε τα όνειρά σας να γίνουν αληθινά. Αυτό είναι ένα βιβλίο για το πώς να δουλέψετε λίγο, αλλά πιο αποτελεσματικά, πώς να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να μεταβιβάσετε λιγότερο σημαντικά πράγματα και καθόλου να κάνετε κάτι ευχάριστο και εντελώς άχρηστο. Για να επιτύχουμε στόχους σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τις προτεραιότητές μας και να αναπτύξουμε την ικανότητα της ευέλικτης αντίδρασης στην αλλαγή της πραγματικότητας.

Αγοράστε ένα βιβλίο

3. “Η απάντηση. Αποδεδειγμένη μέθοδος επίτευξης του ανέφικτου “, Allan Pease, Barbara Pease

Το μυστικό της ευτυχίας, της επιτυχίας και της ευημερίας είναι στο μυαλό μας. Το RAS είναι ένα δικτυωτό σύστημα ενεργοποίησης – μια περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για την επιτυχία ή την απόλυτη αποτυχία ενός ατόμου. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε για να παρακολουθήσουμε το RAS και να τον υποτάξουμε στις ανάγκες μας. Θα βοηθηθούν από τους συντάκτες του βιβλίου και απλά οι ευτυχισμένοι άνθρωποι Allan και Barbara Pease. Έγραψαν έναν πολύ απλό οδηγό για τον καθορισμό και την επίτευξη των στόχων.

Κάθε κεφάλαιο έχει έναν σαφή τίτλο, ο οποίος περιέχει μια συγκεκριμένη σύσταση για δράση. Για παράδειγμα, οι συγγραφείς σας συμβουλεύουν να δημιουργήσετε πολλές λίστες στόχων, να τις γράψετε με το χέρι και γενικά να έχετε διάφορες σειρές διαφόρων σκοπών. Οι κατάλογοι αυτοί πρέπει να συνοδεύονται από αυστηρή προθεσμία, είναι επιθυμητό να κυριολεκτικά περιβάλλουν σας παντού.

Αρκετά κεφάλαια είναι αφιερωμένα στις συνήθειες επιτυχημένων και ανεπιτυχών ανθρώπων. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με τους τρόπους προγραμματισμού του δικού σας RAS και τον εαυτό σας για επιτυχία.

Αγοράστε ένα βιβλίο

4. “Η βούληση. Πώς να αναπτύξετε και να ενισχύσετε “, Kelly McGonigal

Ο ψυχολόγος και ο διδάκτορας Kelly McGonigal είναι ο πρώτος δάσκαλος που αποφάσισε να διδάξει στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ τη βούληση. Η ιδέα μιας ασυνήθιστης πορείας έγινε η βάση του βιβλίου, το οποίο συνιστάται να διαβαστεί σε όλους τους ενήλικες χωρίς εξαίρεση.

Θα μάθετε ότι η δύναμη της θέλησης είναι ένα όργανο που μπορεί και πρέπει να εκπαιδεύεται, όπως οι μύες της πλάτης ή των ποδιών.

Η βασική αρχή της εργασίας για τη θέληση μπορεί να ονομαστεί η αρχική συμφωνία με τον εαυτό του: Θα εργαστώ επί του θέματος για 10 λεπτά, και στη συνέχεια θα φύγω. Το πιο περίεργο είναι ότι με αυτή την προσέγγιση, ο “ιδρώτας” δεν έρχεται ποτέ.

Ένας ισχυρός ύπνος και η κατάλληλη ξεκούραση συμβάλλουν στη δύναμη της θέλησης. Αλλά το άγχος που η Kelly McGonigal μελετά για πολλά χρόνια, επηρεάζει σοβαρά την ικανότητα και την επιθυμία να επιτύχει το στόχο και γενικά να κάνει κάτι χρήσιμο. Στο βιβλίο ο συγγραφέας δίνει επίσης συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, έτσι ώστε η εσωτερική σύγκρουση να μην σας ενοχλεί στο μονοπάτι της ευτυχίας.

Αγοράστε ένα βιβλίο

5. “Η συνήθεια της επίτευξης”, Bernard Ros

Ο Bernard Ros, καθηγητής μηχανικής, ειδικός στον τομέα της ρομποτικής, ο ιδρυτής της αριστοκρατικής Σχολής Design του Στάνφορντ, στο βιβλίο του, λέει πώς στην πράξη να εφαρμόσει τα βασικά εργαλεία της σχεδιαστικής σκέψης για να επιτύχει στόχους.

Η σκέψη σχεδιασμού είναι ένας τρόπος επίλυσης προβλημάτων, εστιάζοντας πρωτίστως στις ανάγκες των χρηστών. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλες τις σφαίρες χωρίς περιορισμούς – από την αύξηση των παιδιών στο σχεδιασμό επιχειρηματικών διαδικασιών. Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ λέει και δείχνει σε κατανοητά παραδείγματα πώς να επιτύχει θετικές αλλαγές στη ζωή.

Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας εμποδίζει στην επίτευξη των στόχων. Θα μάθετε πώς να αρχίσετε να αγνοείτε τα εμπόδια και πώς να μαντεύετε μια εσωτερική φωνή που ψιθυρίζει δικαιολογίες και δικαιολογίες. Bernard Ros σας πείσει ότι πριν από κάθε άτομο για να ανοίξει απεριόριστες ευκαιρίες και το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει να κινείται προς τα εμπρός – είναι η ανικανότητα να μάθουν από τα λάθη τους, και η συνήθεια να βλέπουμε τα πράγματα με το είδος του ενός χεριού, το λεγόμενο λειτουργική ακαμψία.

Αγοράστε ένα βιβλίο

6. “12 εβδομάδες το χρόνο”, Brian Moran, Michael Lennington

Έχουμε συνηθίσει να σκέφτομαι μέσα στο ημερολογιακό έτος: οι στόχοι των περισσότερων ανθρώπων είναι απαλά μολυσμένοι από τους μήνες. Οι περισσότεροι από μας ξέρουν ακριβώς πώς να χάσουν βάρος, να γίνουν πλούσιοι και ευτυχείς. Και σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πάρει το ένα τρίτο των υποσχέσεων τους.

Τα περισσότερα σχέδια παραμένουν: η απώλεια βάρους από το καλοκαίρι δεν λειτούργησε, η επισκευή κολλήθηκε στο αρχικό στάδιο, η αναζήτηση ενδιαφέρουσας εργασίας τελειώνει με το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι πρέπει να γίνει για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο, γνωρίζουν οι συντάκτες του βιβλίου, που θα βοηθήσουν στην αύξηση της προσωπικής αποτελεσματικότητας.

Σε μόλις 12 εβδομάδες, υπό την ηγεσία του επιχειρηματία Brian Moran και του επαγγελματικού εμπειρογνώμονα Michael Lennington, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εργάζεστε στον εαυτό σας κάθε μέρα, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Καθορίζετε σωστά την προτεραιότητα, αυξάνετε την κερδοφορία της επιχείρησής σας και απαλλαγείτε από το άγχος στην προσωπική σας ζωή.

Ορισμένες προτάσεις σας φαίνονται ασυνήθιστες. Για παράδειγμα: η επίτευξη του στόχου πρέπει να σημαίνει όσο το δυνατόν λιγότερα τακτικά βήματα. Τα περισσότερα βήματα που σας χωρίζουν από την επιτυχία, τόσο λιγότερες πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος.

Αγοράστε ένα βιβλίο

7. “Η στρατηγική της ευτυχίας. Πώς να ορίσετε ένα στόχο στη ζωή και να γίνετε καλύτερος στο δρόμο προς αυτό “, Jim Loire

Ο Jim Loer, ο συγγραφέας βιβλίων και ένας ειδικός στον τομέα της ψυχολογίας, γνωρίζει ότι συχνά δεν επιτυγχάνουμε τους στόχους μας μόνο επειδή επιβάλλονται σε μας από την κοινωνία. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές δεν θέλουμε να είμαστε πλούσιοι, επιτυχείς και αποτελεσματικοί. Συχνά, ο αγώνας για τη σταδιοδρομία είναι αντίθετος με τις αρχές μας, που προκαλούν εσωτερική σύγκρουση. Ως αποτέλεσμα, δεν έχουμε ευτυχία, αλλά αίσθημα βαθιάς δυσαρέσκειας.

Jim Loer σίγουρος: Καταρχήν, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλουμε.

Ο συντάκτης προτείνει να δημιουργηθεί το δικό του σύστημα αξιών και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που έχουμε ως αποτέλεσμα, αλλά αυτό που γινόμαστε, μετά από πολύ δρόμο. Ο Λόχερ συμβουλεύει επίσης να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που αναπτύσσει, τα οποία θα συμβάλουν στη διαμόρφωση νέων χαρακτηριστικών χαρακτήρα για να καταστήσουν τη ζωή του σημαντική.

Η γενική αισιόδοξη στάση του συγγραφέα είναι πολύ ενθαρρυντική και τον κάνει να πιστέψει στον εαυτό του. Το βιβλίο συμπληρώνεται με πειστικές ιστορίες από τη ζωή και απλές ασκήσεις για την εδραίωση του αποτελέσματος.

Αγοράστε ένα βιβλίο

8. “52 Δευτέρα. Όσον αφορά το έτος για την επίτευξη οποιωνδήποτε στόχων, “Vic Johnson

Η Δευτέρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αρχίσετε να κάνετε ό, τι πάντα ονειρευόσασταν, αλλά δεν βρήκατε το χρόνο να το κάνετε. Για παράδειγμα, πάρτε μαθήματα μουσικής ή γράψτε ένα βιβλίο αναμνήσεων. Πενήντα δύο Δευτέρες είναι πενήντα δύο πιθανότητες επιτυχίας, που μας δόθηκαν από την ίδια τη ζωή. Το βιβλίο του Vick Johnson είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για κάθε εβδομάδα του έτους. Κάθε νέα εβδομάδα εσείς ορίστε έναν νέο μικρό στόχο που θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα όνειρο ή έναν παγκόσμιο στόχο.

Το βιβλίο παρέχει επίσης απλές ασκήσεις που θα βοηθήσουν στην εδραίωση των ενδιάμεσων αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, κάνετε μια συνήθεια να τρώτε ένα λαχανικό χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες κάθε γεύμα. Εάν ο στόχος σας είναι στον τομέα των επιχειρήσεων, κάθε μέρα, δώστε τουλάχιστον 15 λεπτά για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το επιχειρηματικό σχέδιο.

Όλες οι συμβουλές που δίνει ο συγγραφέας σε απλή και κατανοητή γλώσσα, γενναιόδωρα γεύση τους με ιστορίες από τη ζωή του. Το βιβλίο είναι χρήσιμο σε κάποιον που δεν μπορεί να περιμένει το νέο έτος να αρχίσει να θέτει και να επιτύχει το στόχο.

Αγοράστε ένα βιβλίο

9. “Η μέθοδος ενός μεγάλου καρότου”, Roman Tarasenko

Ο υποψήφιος των Τεχνικών Επιστημών, ο επιχειρηματίας και επιχειρηματικός ομιλητής Roman Tarasenko πιστεύει ότι παύουμε να χαίρουμε μόλις φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαστε κίνητρα και πιέζουμε να προχωρήσουμε προς την ίδια τη διαδικασία και την προσδοκία ευτυχίας και επιτυχίας. Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν αποτελεσματικά τους εσωτερικούς πόρους. Ο δρόμος προς την ευτυχία γίνεται όλο και πιο περίπλοκος και αυτό μας χτυπάει έξω από τη διαδρομή.

Ο συγγραφέας προσφέρει στους αναγνώστες μια αποδεδειγμένη μεθοδολογία για την επίτευξη μεγάλων στόχων σε μικρά βήματα, τα οποία, από τη σκοπιά της νευροβιολογίας, είναι ο πιο σωστός τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Το βιβλίο θα βοηθήσει να κατανοηθούν οι ιδιαιτερότητες του έργου του εγκεφάλου, να αναθεωρηθούν οι επιθυμίες και οι δυνατότητές τους, λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά και να διανεμηθούν και να αυξηθούν αποτελεσματικά οι εσωτερικοί πόροι. Οι συμβουλές του συγγραφέα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας εύκολα και με χαρά, ακολουθώντας το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης. Με τη βοήθεια του βιβλίου, αλλάζετε τον εαυτό σας, σταματάτε να perkrastinirovat και να βιώσετε μια αίσθηση ενοχής λόγω της τεμπελιάς.

Αγοράστε ένα βιβλίο

10. “Πλήρης σειρά. Ένα εβδομαδιαίο σχέδιο για την καταπολέμηση του χάους στην εργασία, στο σπίτι και στο κεφάλι, “Regina Leeds

Regina Leeds για τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με αυτό που φέρνει την τάξη στα μυαλά, τα γραφεία και το μυαλό των πελατών. Γνωρίζει πόσο ατελείωτα και γρήγορα το χάος αλλάζει από την επιφάνεια εργασίας σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο.

Κάθε μέρα είναι παρόμοια με την προηγούμενη: αναπάντητες κλήσεις, καθυστερημένες αφίξεις, προσβεβλημένοι συγγενείς, τους οποίους απέτυχε και πάλι. Σχετικά με τα σχέδια για το έτος δεν υπάρχει αμφιβολία: υπό τις συνθήκες του χάους, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα όχι μόνο να επιτευχθεί ο στόχος, αλλά ακόμη και να το διαμορφώσουμε και να το φωνήσουμε. Ο συγγραφέας προσφέρει στους αναγνώστες να τερματίσουν αυτή την παραφροσύνη αξιοποιώντας το μοναδικό σύστημα οργάνωσης του χώρου και της ζωής που δημιούργησε.

Το ετήσιο σχέδιο θα σας αλλάξει σταδιακά και θα μεταβείτε από έναν ηττημένο θύμα σε ένα επιτυχημένο άτομο που έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Το βιβλίο θα βοηθήσει στην τοποθέτηση της τάξης στην επιφάνεια εργασίας, στο ημερολόγιο, στον υπολογιστή και στην προσωπική ζωή. Δεν θα μάθετε μόνο να φτάσετε στο στόχο, αλλά μπορείτε να απαλλαγείτε από την αργοπορία και ακόμη και να αρχίσετε να τρώτε σωστά.

Αγοράστε ένα βιβλίο

11. “Γρήγορα αποτελέσματα”, Andrey Parabellum, Nikolay Mrochkovsky

Πώς σε μόλις 10 ημέρες μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, να μάθετε να ορίζετε και να επιτυγχάνετε τον στόχο όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά; Οι συμβουλές του επιχειρηματικού συμβούλου Andrei Parabellum και του επιχειρηματία Nikolai Mrachkovsky θα σας βοηθήσουν.

Στο βιβλίο, σε απλή γλώσσα, περιγράφονται λεπτομερώς ορισμένοι κανόνες, νόμοι και δεξιότητες για τον εαυτό του και τον προσωπικό του χρόνο. Οι πρακτικές συστάσεις και καθήκοντα θα συμβάλουν στην εδραίωση του υλικού που μελετήθηκε.

Οι συγγραφείς προσφέρουν ένα πρόγραμμα για κάθε μία από τις 10 ημέρες για τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας και να αρχίσετε να φτάνετε στο στόχο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν έχουν να κάνουν τίποτα υπερφυσικό, γιατί την αποτελεσματικότητά μας αποδεικνύεται ότι επηρεάζεται από τα πιο μπανάλ πράγματα, όπως μια τηλεόραση ή μια έλλειψη κίνησης. Αυτά τα πράγματα παρεμποδίζουν την ανάπτυξη, αλλά ένα ποτήρι νερό κάθε δύο ώρες μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλο και να μας κάνει γενικά πιο επιτυχημένους.

Το βιβλίο θα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγοράστε ένα βιβλίο

12. “Χάλυβα Will. Πώς να μετριάσετε τον χαρακτήρα σας “, Tom Karp

Ο Tom Karp, συγγραφέας και καθηγητής στο Βόρειο Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας, κατά τα χρόνια των εργασιών, συνειδητοποίησε ότι η επίτευξη των στόχων συχνά παρεμποδίζεται όχι από κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια, αλλά από μια απλή έλλειψη θέλησης. Στην αρχή είμαστε γεμάτοι αποφασιστικότητα, αλλά δεν φτάνουμε στη γραμμή τερματισμού, επειδή χάνουμε σημεία αναφοράς στο δρόμο και υποκαθιστούμε κάποιους στόχους για τους άλλους, μειώνοντας συχνά το μπάρα.

Πολλοί από εμάς μπορεί να ονομάζεται ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο, αλλά η τεμπελιά, το λήθαργο και την αυτολύπηση παρεμβαίνει πραγματοποιήσει τουλάχιστον το ένα τρίτο της χωρητικότητάς του.

Από αυτή την άποψη, η δύναμη της θέλησης γίνεται ο πιο σημαντικός παράγοντας στην προσωπική ανάπτυξη.

Ο συγγραφέας είναι πεπεισμένος: μπορείτε να αντλήσετε τη δύναμή σας. Το βιβλίο παρουσιάζει συγκεκριμένες τεχνικές για την κινητοποίηση της θέλησης για την επίτευξη στόχων που μπορεί να είναι απλοί (να σταματήσουν να καθυστερούν για δουλειά) ή δύσκολοι (σοβαρή πρόοδος στη σταδιοδρομία).

Ένα ελάχιστο νερό και μια μέγιστη πρακτική – ένας μπεστ σέλερ θα γίνει βιβλίο αναφοράς για όλους όσους θέλουν να σταματήσουν να είναι τεμπέληδες και να αρχίσουν να επιτύχουν στόχους.

Αγοράστε ένα βιβλίο

13. “Επίτευξη στόχων. Σύστημα βήμα-βήμα », Marilyn Atkinson, Ray Choice

Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τον εαυτό σας, να καταλάβετε τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα κίνητρά σας για επιτυχημένη δουλειά. Οι συγγραφείς μοιράζονται τις τεχνικές και τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Erikson, οι οποίες θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική αλλαγή και την επίτευξη των στόχων τους.

Θα μάθετε να κατανοείτε τον εαυτό σας και τους άλλους, να επικεντρωθείτε στα σημαντικά και να απομακρύνετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο προς την επιτυχία. Οι συγγραφείς προσφέρουν πολλές πρακτικές ασκήσεις, με τις οποίες μπορείτε να περιγράψετε σαφώς το μέλλον σας και να περιγράψετε τα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Αγοράστε ένα βιβλίο

14. “Πέντε κανόνες αριστείας”, Corey Kogon, Adam Merrill, Lina Rinne

Οι συντάκτες του βιβλίου, ειδικοί στη διαχείριση του χρόνου, είναι σίγουροι: η υψηλή απασχόληση δεν αποτελεί δείκτη υψηλής απόδοσης.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σίγουροι ότι πηγαίνετε προς τους στόχους σας, γιατί κάθε λεπτό του χρόνου σας είναι κατειλημμένο με κάποιο είδος επιχείρησης. Αρπάγετε για πράγματα που φαίνονται επείγοντα, αλλά στην πραγματικότητα υπερεκτιμάτε συχνά το επείγον και τη σημασία μιας υπόθεσης. Παραγωγικότητα μπορεί να υποφέρει – αν βάζετε την εργασία σας, συχνά δεν υπάρχει χρόνος για προσωπικές υποθέσεις. Δεν πρέπει να είναι έτσι, και η μήτρα της αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου που αναπτύχθηκε από τους συγγραφείς θα έρθει στην ενίσχυση.

Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε τη ροή των υποθέσεων, διανέμοντας χρόνο και ενέργεια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υφίσταται καμία πτυχή της ζωής. Πέντε απλοί κανόνες θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τα πράγματα έτσι ώστε κάθε έργο να φέρει ευχαρίστηση και πραγματικά ευτυχισμένο.

Αγοράστε ένα βιβλίο

15. “Κερδίστε την αναβλητικότητα! Πώς να σταματήσετε να θέτετε τα πράγματα αύριο », Petr Ludwig

Θα το κάνω αύριο. Θα ξεκινήσω τον αθλητισμό από τη Δευτέρα. Θα μιλήσω για την αύξηση αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο. Παραδέξτε, πόσες φορές αναβάλλατε σημαντικό για αργότερα; Πόσες φορές οι σκέψεις των ημιτελών επιχειρήσεων σας έκαναν λυπημένες και λυπημένες; Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε αυτό το θέμα και να το καταστήσουμε μπεστ σέλερ από έναν ευρέως γνωστό στην Ευρώπη ειδικό για προσωπική ανάπτυξη. Με τη βοήθειά του, θα σταματήσετε να αναβάλλετε σημαντικό για αργότερα και να αρχίσετε να ζείτε εδώ και τώρα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου μιλά για τις αιτίες της τεμπελιάς και την κακή θλίψη της ζωής και μοιράζεται μια αποτελεσματική και απλή μεθοδολογία που θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην επίτευξη των στόχων και γενικότερα στην ευτυχία. Η εργασία στον εαυτό σας ξεκινά με τις πρώτες σελίδες του μπεστ σέλερ. Τα εργαλεία που προτείνει ο Peter Ludwig ελέγχονται από χιλιάδες αναγνώστες στην πατρίδα του συγγραφέα, στην Τσεχική Δημοκρατία. Αλλά το πιο σημαντικό, ό, τι γράφει ο συγγραφέας, έζησε στον εαυτό του.

Αγοράστε ένα βιβλίο

Contents

Loading...