Πώς καλύτερο να φοράτε ακουστικά

Τα ακουστικά μέσα στο αυτί, που συχνά ονομάζονται gags, και τα παραδοσιακά σταγονίδια – είναι ίσως οι πιο δημοφιλείς παράγοντες μορφής των ακουστικών. Έχουν τις μικρότερες διαστάσεις, ταιριάζουν στην τσέπη σας, ενώ μπορούν να φαίνονται κομψές και να έχουν εξαιρετικό ήχο. Γιατί δεν κατάφεραν να κατακτήσουν πλήρως την αγορά, αφήνοντας κλασικά ακουστικά διαφορετικών τύπων μόνο για χρήση στο σπίτι και το στούντιο;

Ακόμη και αν αφήσουμε το πεδίο εφαρμογής του άρθρου να εξετάσει τα τεχνικά και ηχητικά χαρακτηριστικά των διαφορετικών τύπων ακουστικών, τα μικρά μεγέθη σταγονιδίων και βύσματα έχουν τα μειονεκτήματά τους.

Δυστυχώς, τα πρώτα έχουν την ιδιότητα να πέφτουν από τα αυτιά, ειδικά με ενεργό φθορά. Ο δεύτερος στέκεται σφιχτά μόνο με τη σωστή επιλογή των φλυτζανιών αυτιών, και αυτό, παρά την τεράστια επιλογή, δεν φαίνεται καθόλου.

Ως εκ τούτου, το δεύτερο μπορεί επίσης να πέσει (αν και αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει). Και, φυσικά, μειώθηκε σε σύγκριση με την ακουστική εικόνα ακουστικών. Επιπλέον, τα εναέρια ακουστικά μπορούν να μετακινηθούν ή να κρεμαστούν, αν χρειαστεί, συνεχίζοντας να ακούτε τον ήχο και τι συμβαίνει γύρω.

Πώς να φοράτε ακουστικά
lifehacker.com

Μερικά μοντέλα επαγγελματικών ακουστικών εντός καναλιού προσφέρουν μερική λύση στα περιγραφόμενα προβλήματα. Για παράδειγμα, το Sony XBA-Z5 ή περισσότερος προϋπολογισμός Sennheiser IE 80 σχεδιάζονται για να φορεθούν αντίθετα – καλώδιο επάνω. Έτσι, το κύριο φορτίο πέφτει στο εναλλάξιμο καλώδιο και τα ακουστικά καθίστανται πολύ πιο ανθεκτικά.

Υπάρχει ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό που συνδέεται με αυτή τη φθορά: το μέγεθος των ακουστικών μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο, πράγμα που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε αρκετά θερμαντικά σώματα σε ένα περίβλημα. Συχνά το καλώδιο τοποθετείται επίσης στην περίπτωση των ακουστικών οπλισμού.

Όταν τα ακουστικά στρέφονται ανάποδα, μπορούν πάντα να κρεμαστούν στο αυτί σας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως όταν φοράτε ακουστικά στο λαιμό.

Ευτυχώς, όχι μόνο τα επαγγελματικά ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για αυτό το είδος φθοράς. Ειδικά ανεστραμμένα μοντέλα υπάρχουν για τους παραγωγούς του προϋπολογισμού. Για παράδειγμα, τα ημι-επαγγελματικά αγαθά Fischer DBA-02 mkII και mkIII με δύο καλοριφέρ και Fischer Audio Eterna Pro. Εκτός από την εμφάνιση του καλωδίου, αυτά τα ακουστικά είναι διαφορετικά στο ότι είναι καλύτερο να γεμίσετε το αυτί.

Τι να κάνετε με τα συνηθισμένα ακουστικά; Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούν να φορεθούν με ένα συνηθισμένο τρόπο, σύρμα κάτω, και ανεστραμμένο: απλά τους γύρισε και βάλτε το καλώδιο στο αυτί σας. Ορισμένα μοντέλα δεν σας επιτρέπουν να περιστρέψετε ένα παρόμοιο φινίρισμα, όπως τα δημοφιλή Apple EarPods. Με την πρώτη ματιά. Αλλά αν αλλάζετε αριστερά και δεξιά ακουστικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ανάπτυξη του Kupertinsky για να φορέσετε τα αυτιά, χωρίς φόβο να τραβήξετε έξω στην πιο δύσκολη στιγμή της προπόνησης.

Με την ευκαιρία, οι αθλητές πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε παρόμοια μοντέλα ακουστικών και ακουστικών. Παρέχουν την πιο πυκνή προσγείωση στα κανάλια αυτιών με οποιοδήποτε φορτίο και ταχύτητα. Ειδικότερα, μπορείτε να δώσετε προσοχή στο ακουστικό Bluedio Q5 του προϋπολογισμού.

Loading...