ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: AfterShokz Trekz Titanium – ακουστικά για τη διοίκηση των οστών για αθλήματα και ζωή στην πόλη

Τα προϊόντα AfterShokz έχουν ήδη βρεθεί στις σελίδες του Lifehacker. Η τελευταία φορά που δοκίμασα τα ακουστικά Bluez 2, αλλά ήταν η πρώτη εμπειρία από τη χρήση της τεχνολογίας μετάδοσης του ήχου των οστών, αλλά επειδή η εντύπωση ήταν κάπως λιπαίνεται ασυνήθιστη και μη φυσιολογική αίσθηση. Τώρα που δονείται δική κρανίο μου δεν είναι πλέον μια καινοτομία, είναι δυνατόν να ελεγχθεί το νεότερο μοντέλο ακουστικών οστών – AfterShokz Trekz Titanium – και περισσότερες από τις αρμόδιες γνώμη.

Πρόβλημα

Τώρα είναι η βέλτιστη στιγμή για να αγοράσετε ακουστικά δρόμου. Η μέση θερμοκρασία ανεβαίνει με αυτοπεποίθηση, το χιόνι έχει πέσει, οι δρόμοι έχουν στεγνώσει. Ήρθε η ώρα να πάρετε τα πάνινα παπούτσια και να προετοιμάσετε ένα ποδήλατο.

Δεν ξέρω πώς είσαι, αλλά στην πόλη μας ο αριθμός των αυτοκινήτων αυξάνεται συνεχώς. Είναι εύκολο να παρατηρήσετε. Οι μαρμελάδες και οι μαρμελάδες σχηματίζονται όπου ποτέ δεν ήταν. Τα αυτοκίνητα είναι κυριολεκτικά παντού, οι οδηγοί καθυστερούν, σπεύδουν, παρεμβαίνουν ο ένας στον άλλο, νευρικοί και παραβιάζουν τους κανόνες κυκλοφορίας. Για εκείνους που αναγκάζονται να παίζουν σπορ σε αυτό το χάος, υπάρχει λίγη χαρά.

Διατηρώντας την ευκαιρία να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από το τρέξιμο ή το ποδήλατο είναι ζωτικής σημασίας. Έχετε δει πιθανώς πώς ένα άτομο στα ακουστικά πηγαίνει κάτω από το δρόμο και δεν αντιδρά καθόλου στο περιβάλλον. Μερικές φορές ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά γλιστρά πίσω από έναν πεζό, και μόνο ένας δυνατός “μπιπ-μπιπ” κάνει ένα άτομο να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να δώσει προσοχή στον κίνδυνο. Πολύ καλό, όταν αυτό συμβαίνει σε ναυπηγεία: το αυτοκίνητο κινείται αργά, ο πεζός περπατά επίσης ήρεμα …

Όταν η δράση περνάει στο δρόμο και το περπάτημα αντικαθίσταται από το τζόκινγκ και ακόμη περισσότερο από την ποδηλατική ταχύτητα, όλοι οι συμμετέχοντες στο κίνημα έχουν λιγότερο χρόνο και ευκαιρία να αντιδράσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, έρχεται η αστρική ώρα των οστικών ακουστικών.

Aftershokz Trekz Τιτάνιο

Σχετικά με την αγωγιμότητα των οστών

Εμείς ακουστικά που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αγωγιμότητα των οστών, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι όλα τα άλλα είδη, ξεκινώντας με gags και δισκία και τελειώνει με πλήρους μήκους ανοικτές και κλειστές, είτε εν μέρει ή πλήρως καλύψει το κανάλι του αυτιού, και μια κακή επίδραση στην ικανότητα να ακούσει τι συμβαίνει γύρω. Υπάρχουν φορητά ηχεία, αλλά αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία εξοπλισμού ήχου, που δεν συγκρίνονται με τα ακουστικά κατά βάρος και μέγεθος.

Τα ακουστικά οστών αφήνουν το ακουστικό κανάλι εντελώς ανοιχτό και δεν παρεμβαίνουν στην ακρόαση του τι συμβαίνει γύρω.

Aftershokz Trekz Τιτάνιο

Ο ήχος μεταδίδεται όχι μόνο μέσω του αέρα. Τα οστά μας μεταδίδουν επίσης δονήσεις στο εσωτερικό αυτί και οι χαμηλές συχνότητες υπερβαίνουν το στερεό ακόμη καλύτερα από ό, τι μέσω του αέρα. Καταγράψτε τη φωνή σας στη συσκευή εγγραφής και ακούστε την ηχογράφηση. Θα διαπιστώσετε ότι η ομιλία είναι παραμορφωμένη και ακούγεται αισθητά υψηλότερη. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το σημείο ακούτε τη φωνή σας όπως ακριβώς και οι άλλοι. Απλά αυτές οι δονήσεις, και ειδικά τα μπάσα που περνούν πάνω από τα οστά, δεν παγιδεύονται από το μικρόφωνο.

ιδιοκτησία των οστών αγωγή που χρησιμοποιείται περισσότερο Μπετόβεν, όταν άρχισε να έχει προβλήματα με την ακοή, και το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας που βασίζονται σε αυτή την τεχνολογία, που εφευρέθηκε στις αρχές του ΧΧ αιώνα.

Αίσθηση

Τα οσφρητικά ακουστικά αναπαράγουν πραγματικά χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, και με αυξανόμενο όγκο, οι δονήσεις εντείνουν τόσο πολύ που σαφώς πιάνονται από το δέρμα. Αυτό είναι ένα πολύ ασυνήθιστο αποτέλεσμα, και στην αρχή φαίνεται ότι τα ακουστικά σας γογγύλιζαν, αλλά όπως συνηθίζετε, απλά σταματάτε να το προσέχετε.

Για να καταλάβουμε ποιοι ήχοι έρχονται μέσα από τα οστά, και που μέσω του αέρα, είναι πολύ απλός. Αρκεί να τραβήξετε ελαφρώς τα ακουστικά έτσι ώστε να σταματήσουν να σφίγγουν το κεφάλι και η κορεσμένη κάτω περιοχή θα εξαφανιστεί αμέσως.

Εάν αξιολογήσετε τον ήχο του AfterShokz Trekz Titanium γενικά, ο πιο ακριβής ορισμός θα είναι “μουσική ταυτόχρονα μέσα και έξω”. Αυτό το συναίσθημα δεν μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με τις πιο σφραγισμένες θήκες και μεγάλα κλειστά ακουστικά. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι όταν αρχίζετε να προσέχετε όχι μόνο τη δυνατή μουσική αλλά και την πληρότητα της αντίληψης των γύρω ήχων.

Aftershokz Trekz Τιτάνιο

Ο εγκέφαλος επεξεργάζεται δύο ακουστικά ρεύματα ταυτόχρονα και φαίνεται ότι έχετε τέσσερα αυτιά. Πιθανόν, όταν η μουσική έχει διδαχθεί να μεταδοθεί απευθείας στον εγκέφαλο, οι αισθήσεις θα είναι περίπου ίδιες.

Μειονεκτήματα

Εάν χρησιμοποιείτε τα οστεώδη ακουστικά για τον επιδιωκόμενο σκοπό, δηλαδή το δρόμο, δεν θα υπάρξουν ελλείψεις. Αλλά σε ένα ήσυχο περιβάλλον με την παρουσία ενός αριθμού ανθρώπων για να προσθέσετε πολύ όγκο θα είναι ακατάλληλη. Η ακρόαση για τους άλλους είναι μεγάλη.

Εργονομία

Αξιολογούν την εργονομία AfterShokz Trekz τιτανίου είναι καλύτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα AfterShokz, και ιδίως το Bluez 2, με το οποίο έχω ασχοληθεί με. Οι μηχανικοί έχουν κάνει καλή δουλειά για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και η χρήση του Trekz Titanium είναι μια τάξη μεγέθους πιο βολική. Πρώτον, υπάρχει μια καλύτερη μορφή στροφών, λόγω των οποίων τα ακουστικά κρατούνται στα αυτιά. Κάθονται σαν να χύνεται, δεν συντρίβουν και δεν πετούν. Η επίστρωση είναι κατασκευασμένη από υλικό που απορροφά την υγρασία και δεν προκαλεί δυσάρεστες εντυπώσεις.

Στο αριστερό ακουστικό υπάρχει ένα ξεχωριστό μεγάλο κουμπί για τη λήψη κλήσεων και τη διαχείριση μουσικής. Βρείτε το δάχτυλό σας και πατήστε το άνετα, πατώντας ένα σαφές και προφανές.

Aftershokz Trekz Τιτάνιο

Τα κουμπιά ελέγχου έντασης είναι στο χείλος πίσω από το δεξί αυτί και δεν προκαλούν προβλήματα πρόσβασης σε αυτά.

Aftershokz Trekz Τιτάνιο

Αξιοπιστία

Το χείλος είναι κατασκευασμένο από κάποιο κράμα με χρήση τιτανίου, όπως λέει το όνομα του μοντέλου ακουστικών, και καλύπτεται με ελαστικό υλικό. Οι γνώσεις μου στη μεταλλουργία δεν αρκούν για μια αντικειμενική κρίση σχετικά με την σκοπιμότητα της προσθήκης τιτανίου στο κράμα, το οποίο θα πρέπει να είναι ευέλικτο και επομένως θα μιλήσω μόνο για τις πραγματικές αισθήσεις. Η στεφάνη είναι πραγματικά πολύ εύκαμπτη, με καλά προσαρμοσμένη ελαστικότητα. Και κρίνοντας με αρκετές ημέρες ενεργής χρήσης, είναι ανθεκτική στη φθορά και δεν χάνει την ακαμψία του. Τα ακουστικά δεν κρεμούν έξω και δεν πιέζουν πάρα πολύ για το κεφάλι, δεν υπάρχει καμία δυσφορία καθόλου.

Είναι πιθανό ότι το τιτάνιο χρησιμοποιήθηκε επίσης για τη μείωση του βάρους των ακουστικών. Με το μεταλλικό σχέδιο AfterShokz Trekz Titanium ζυγίζει μόνο 36 γραμμάρια, δηλαδή 5 γραμμάρια ελαφρύτερα από το πλήρως πλαστικό Bluez 2.

Τα ακουστικά κατασκευάζονται σύμφωνα με το πρότυπο IP55, δηλαδή δεν φοβούνται τον ιδρώτα ή τη βροχή. Μετά το σκόπιμο άφθονο πότισμα, το AfterShokz Trekz Titanium δεν έχασε την αποτελεσματικότητα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος ακουστικών: ασύρματο, συνδυάστε με οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει Bluetooth
Τύπος σύνδεσης: Bluetooth 4.1
Ασύρματη εμβέλεια: 10 m
Υποστηριζόμενα προφίλ: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Τύπος ηχείου: μεταγωγείς αγωγιμότητας οστού
Εύρος συχνοτήτων: 20 Ηζ ~ 20 kHz
Ευαισθησία ηχείου: 100 ± 3 dB
Ευαισθησία μικροφώνου: – 40 dB ± 3 dB
Τύπος μπαταρίας: ιόντων λιθίου
Συνεχής χρόνος λειτουργίας: 6 ώρες
Χρόνος πλήρους φόρτισης: 1,5 ώρες
Βάρος: 36 γραμμάρια

Σύνολο

Το AfterShokz Trekz Titanium είναι ιδανικό για πεζοπορία και αθλήματα στο αστικό περιβάλλον. Φυσικά, για να πληρώσει 9000 για μια εξειδικευμένη συσκευή είναι έτοιμη, δεν είναι κάθε, αλλά αν λάβουμε υπόψη το υψηλό κόστος, προσαρμοσμένο για τη μείωση του κινδύνου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, ενώ τρέξιμο ή το ποδήλατο, τότε αποδεικνύεται όχι πολύ ακριβό.

Η Lifehaker ευχαριστεί το ηλεκτρονικό κατάστημα Medgadgets.ru για τη συσκευή που παρέχεται για δοκιμή.