Ανασκόπηση των AirPods: έξυπνα ασύρματα ακουστικά από την Apple

Περιεχόμενα συσκευασίας

AirPods

Το πακέτο AirPods περιλαμβάνει ακουστικά στην περίπτωση, ένα σύνολο οδηγιών και ένα καλώδιο αστραπής.

AirPods: δέσμη

Πακέτο

AirPods: Θήκη μεταφοράς

Το κάλυμμα έχει στρογγυλεμένες άκρες, βρίσκεται καλά στο χέρι και ταιριάζει σε οποιαδήποτε τσέπη. Το άνοιγμα και το κλείσιμο του καπακιού είναι μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση, καθιστώντας την υπόθεση για τα ακουστικά εναλλακτική λύση στα παιχνίδια κατά του στρες.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει ένα κουμπί για σύνδεση με συσκευές Android και δημιουργία ζεύγους με συσκευές iOS και στην κάτω πλευρά μια υποδοχή φόρτισης.

AirPods: υποδοχή φόρτισης

Με την πάροδο του χρόνου, κάτω από το καπάκι σχηματίζεται ένα σκοτεινό καμάρι, το οποίο πρέπει να καθαριστεί. Δεν είναι σαφές από πού προέρχεται: η υπόθεση είναι πάντα κλειστή, κανείς δεν την αγγίζει με βρώμικα χέρια. Κρίνοντας από τις κριτικές, πολλοί ιδιοκτήτες των AirPods ασχολούνται με τον περιοδικό καθαρισμό των καλυμμάτων. Τι να κάνετε, να σχεδιάσετε το κόστος σε άσπρα χρώματα.

AirPods: κάλυψη περιβλήματος

Μια άλλη απόχρωση – παίζουν κάλυμμα όταν μετακινούνται από μία πλευρά στην άλλη (δεν στην κατεύθυνση ανοίγματος). Σενάρια στα οποία θα πρέπει να μετακινήσετε το κάλυμμα με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει, αλλά όπως τραχύτητα της τεχνολογίας αναστατωμένος της Apple, τουλάχιστον οφείλεται στο γεγονός ότι είναι σπάνιες.

AirPods: περίπτωση

Εντός της περίπτωσης υπάρχουν κρυμμένοι μαγνήτες, με τους οποίους τα ακουστικά κυριολεκτικά πετούν μέσα στο κάλυμμα. Το κάλυμμα μαγνητίζεται επίσης όταν είναι κλειστό, ώστε να μπορείτε να ρίξετε με ασφάλεια τα AirPods στο κάτω μέρος της τσάντας – τα ακουστικά δεν θα πέσουν και δεν θα χαθούν.

Ακουστικά

AirPods: Εμφάνιση

Τα ασύρματα ένθετα με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι τα ίδια EarPods, αλλά χωρίς σύρματα και ελαφρώς πυκνά πόδια. Εάν δεν λάβετε υπόψη τα κρυμμένα technofarm στα πόδια αυτά, τότε αυτά τα EarPods είναι. Και είναι δροσερό. Δεν είναι καν σκουλομορφισμός και συνέχεια. Απλά αυτό είναι πραγματικά μια πολύ βολική και πολύ ευέλικτη μορφή ακουστικών.

AirPods και EarPods

Εάν οι αμφιβολίες σχετικά με την αγορά AirPods σχετίζονται με το φόβο απώλειας των ακουστικών που έχουν πέσει, τότε επισπεύδαμε να τα διαλύσουμε: οι επενδύσεις διατηρούνται αξιόπιστα. Η κύρια αιτία της πτώσης EarPods είναι τα καλώδια που τραβά συνεχώς τα ακουστικά προς τα κάτω. Δεν υπάρχουν.

Ένας πραγματικός κίνδυνος έγκειται στη συνήθεια των ετών να βγάζετε ένα από τα ακουστικά όταν μιλάτε και αφήνετε να το αφήσετε. Το ένθετο EarPods θα παραμείνει κρεμασμένο στο καλώδιο και το ασύρματο ακουστικό θα πέσει απλά στο έδαφος. Ωστόσο, μπορείτε να ξαναφτιάξετε σε λίγες μέρες, και για τους πιο ατυχείς στην πώληση υπάρχουν ειδικά κορδόνια σιλικόνης που συνδέουν τα ακουστικά μεταξύ τους.

Ήχος

Τα ηχητικά χαρακτηριστικά είναι το πιο σημαντικό μέρος της αναθεώρησης ακουστικών, αλλά σίγουρα το πιο βαρετό όταν πρόκειται για AirPods. Όπως και στην περίπτωση του ενσύρματο προκάτοχό μας, εδώ έχουμε ένα όχι πολύ φιλόδοξο, ομαλό και ελαφρώς χρωματισμένο στον ήχο μέσης και υψηλής συχνότητας.

Για τους λάτρεις ακριβών προδιαγραφών, δανείστηκε το διάγραμμα AFC από τη γαλλική πύλη Les Numeriques.

AirPods: ήχος

Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τα ακουστικά της πόλης-ακουστικά, που δεν ισχυρίζονται ότι είναι συσκευή ακουστικών. Παρόλα αυτά, τα AirPods δεν τους αρέσει καθόλου ο ήχος, παρόλο που κάνουν εξαιρετική δουλειά με τα αιτήματα του μέσου χρήστη.

Λειτουργία

Δημιουργήστε ένα ζεύγος AirPods με μια συσκευή “μήλων” είναι πολύ απλή. Για γρήγορο συγχρονισμό, το ειδικά σχεδιασμένο τσιπ W1 των ακουστικών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Αρκεί να αναστρέψετε το κάλυμμα και το iPhone αναγνωρίζει αυτόματα τα AirPods.

AirPods: συνεργασία με το iPhone

Επιβεβαιώστε την αντιστοίχιση πατώντας ένα μόνο κουμπί στο κάλυμμα των ακουστικών – και αυτό είναι όλο, το ζευγάρι δημιουργείται και έχει ήδη πετάξει σε όλες τις συγχρονισμένες συσκευές. Από τώρα και στο εξής, δεν είναι απαραίτητο να πιέσετε το κουμπί – η μετάφραση θα μεταφερθεί αυτόματα στα AirPods, εάν εισαχθούν στα αυτιά.

Τα κουμπιά στα ακουστικά δεν είναι. Η μόνη πιθανή χειρονομία είναι η διπλή πτώση. Το καλύτερο που έχω καταφέρει είναι η έναρξη και η παύση στο δεξί ακουστικό, το Siri καλέστε στα αριστερά. Ένας άλλος τρόπος για να διακόψετε την αναπαραγωγή είναι να βγάλετε ένα από τα ακουστικά.

Είναι δύσκολο να συνηθίσετε στο νέο σύστημα πλοήγησης. Από την άποψη αυτή, το EarPods είναι ακόμα πιο βολικό. Ένα ή δύο κουμπιά για τον έλεγχο της αναπαραγωγής δεν επαρκούν και το Siri δεν είναι πανάκεια. Εγώ, για παράδειγμα, εξακολουθώ να διστάζω να το χρησιμοποιήσω σε πολυσύχναστους χώρους.

Για να απαντήσετε στην κλήση, πρέπει επίσης να πατήσετε δύο φορές το ακουστικό. Η ποιότητα του εξερχόμενου ήχου είναι εξαιρετική: η εργασία του ενεργού συστήματος ακύρωσης θορύβου. Επομένως, με το AirPods μπορείτε να μιλήσετε με φίλους ή να καλέσετε το Siri ακόμα και σε ένα γεμάτο και σχετικά θορυβώδες μέρος.

AirPods: κάλυμμα φόρτισης και ακουστικά AirPods: Στοιχείο Power Element

Εάν φέρετε μια ανοιχτή θήκη στο iPhone, στην οθόνη θα εμφανιστούν τα δεδομένα της φόρτισης του καλύμματος και των ακουστικών. Επιπλέον, στο γραφικό στοιχείο “Στοιχεία της διατροφής” μπορείτε να δείτε τη φόρτιση για κάθε μία από τις επενδύσεις. Το γεγονός είναι ότι είναι πανομοιότυπα κατά την πλήρωση, το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακουστικό. Σε αυτή την περίπτωση, ο ήχος θα μεταδοθεί μονοφωνικά και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods θα διπλασιαστεί.

AirPods είναι επίσης σε θέση να λειτουργούν σε συνδυασμό με όλες τις iOS συσκευές με iOS-10 και άνω, η Apple ρολόι με watchos 3 και άνω, και οι υπολογιστές MacOS με 10.12 και άνω. Επιπλέον, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 4.0. Οι προγραμματιστές υπόσχονται «μαγεία» σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φύγει, αλλά όπως διαβεβαίωσε τους χρήστες του Android-smartphone, φορώντας AirPods devaysa τους αρκετά άνετα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει από Siri, αλλά με τη βοήθεια του λογισμικού τρίτων κατασκευαστών, μπορείτε να το κάνετε από την αξιοποίηση μίλησε Βοηθός Google.

Μπαταρία

Τα πλήρως φορτισμένα ένθετα και κάλυμμα μπορούν να ζήσουν 24 ώρες σε λειτουργία ακρόασης και 11 ώρες χρόνο ομιλίας. Χωρίς υπόθεση, τα ακουστικά θα λειτουργούν για πέντε ώρες. Και χρεώνονται πολύ γρήγορα: σε 15 λεπτά κερδίζουν αρκετή χρέωση για να παίξουν μουσική για άλλες τρεις ώρες.

Αυτό σημαίνει ότι η εκφόρτιση της συσκευής δεν θα σας προκαλέσει ποτέ έκπληξη. Είναι απαραίτητο μόνο να φορτίσετε την θήκη με ακουστικά μία φορά κάθε 3-4 ημέρες και να μην ακούτε μουσική για πέντε ώρες.

Ετυμηγορία

Συμβουλεύουμε τα AirPods εάν:

  • είστε ήδη πλήρως εξοπλισμένοι με την Apple και θέλετε να ολοκληρώσετε τη συλλογή με μία ακόμη χρήσιμη συσκευή.
  • είστε κουρασμένοι από τα καλώδια καλωδίωσης EarPods, αλλά είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα ακουστικά.
  • Ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά που δεν θα πάρει πολύ χώρο στην τσάντα.

Δεν συνιστούμε AirPods εάν:

  • χάνετε συνεχώς τα πάντα.
  • ζείτε σε μια μη αναπτυγμένη περιοχή όπου ένα εξωτικό gadget μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη προσοχή.
  • εσείς ομιλητής, ποια απάντηση συχνότητας, CWI και άλλες ακατανόητες συντομογραφίες είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο.

Και το πιο σημαντικό: μην ξεχνάτε ότι η επιλογή των ακουστικών είναι πάντα καθαρά ατομική. Αν κάποιος Sennheiser ή Koss όπως εσείς περισσότεροι EarPods, τότε να πάρει μια ασύρματη έκδοση των άγρια ​​ακουστικά για 12 χιλιάδες ρούβλια δεν είναι καλή ιδέα.

Αλλά αν θέλετε να λάβετε το μέγιστο της τεχνολογίας της Apple, που χρησιμοποιείται για την εργονομία και τον ήχο EarPods και αγάπη για να ζήσετε την αισθητική και αφής ευχαρίστηση από τη συσκευή, τότε θα λατρέψετε AirPods.

Αγοράστε AirPods →