7 θέσεις στη Ρωσία, όπου πρέπει να επισκεφθείτε με παιδιά

1. Ο ζωολογικός κήπος Yaroslavl

Στο Yaroslavl ζωολογικό κήπο δεν θα αντιμετωπίσετε οξεία οίκτο για τα ζώα, βλέποντας τον τρόπο που αιωρούνται σε μικροσκοπικά κλουβιά με δάπεδα σκυροδέματος ή δυστυχώς δεν στρέφει την προσοχή του στους επισκέπτες.

Τα ζώα ζουν σε φυσικά καταφύγια, τους δίνεται ο απαιτούμενος χώρος για να αισθάνονται άνετα και οι συνθήκες κράτησης βρίσκονται κοντά στις πραγματικές προσπάθειες των ζωολογικών κήπων. Τα ζώα δεν κρατούνται απλά εκεί, αλλά αγαπούνται και με κάθε τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για αυτούς.

Στη ζώνη επαφής του ζωολογικού κήπου, τα παιδιά μπορούν να κατοικούν ζώα συντροφιάς, και στο κέντρο εκπαίδευσης “Kovcheg” – να μάθουν πολλά νέα πράγματα και να παρακολουθήσουν τη σίτιση των ζώων.

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες στον ζωολογικό κήπο δωρεάν, απλά μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το φλας έτσι ώστε να μην τρομάζετε τα ζώα. Σίγουρα αυτά τα καρέ θέλετε να μοιραστείτε άμεσα τα κοινωνικά δίκτυα. Για να μην χρεοκοπήσετε, επιλέξτε το σωστό τιμολόγιο. Για παράδειγμα, στα τιμολόγια “All inclusive” από το “Megaphone” σε ολόκληρη τη Ρωσία λειτουργούν οι τιμές κατοικίας για όλες τις υπηρεσίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου.

Πού να φάτε

Υπάρχει ένα μικρό καφενείο στο έδαφος του ζωολογικού κήπου. Επίσης σε αφθονία πωλείται βραστό καλαμπόκι, γλυκό βαμβάκι και άλλα καλούδια για ένα ελαφρύ σνακ. Και μπορείτε επίσης να πάρετε φαγητό μαζί σας και να πάρετε ένα σνακ στο πάγκο στο άλσος.

2. Πάρκο Σότσι

Μπορείτε να πείτε, ότι πάει στο λούνα παρκ μόνο για τα παιδιά, αλλά θα αυξηθεί όπως ψυχαγωγία εντελώς πληκτικός, αλλά ακόμα δεν θα σας πιστέψει, ειδικά αν μιλάμε για «Σότσι Park».

Επισκέφθηκε το ρωσικό Disneyland με τα μάτια λαμπερό με χαρά τη συζήτηση για το λόφο «Quantum Leap», ανάλογα που ακόμη και στον κόσμο υπάρχει μικρή, για την προσέλκυση ελεύθερο ύψος πτώσης 20-όροφο κτίριο, στην παιδική χαρά, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να περιμένουν καταιγίδα υποχωρεί αδρεναλίνη. Εκτός από ακραίες αξιοθέατα έχουν οικογένεια και παιδιά. Και το πιο σημαντικό – μια ατμόσφαιρα διακοπών και τη μαγεία που επικρατεί στο πάρκο και μένει μαζί σας πολύ καιρό μετά το ταξίδι σας.

Σε μια μέρα θα έχετε χρόνο να διασκεδάσετε σε όλο το πάρκο. Αν θέλετε να το απολαύσετε πλήρως, πάρτε το μερικές μέρες. Οι τιμές επιτρέπουν αρκετά να γίνει.

Με την αγορά μιας οικογένειας εισιτήριο, που κοστίζει σήμερα 5.000 ρούβλια για τέσσερις, μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο πάρκο, πολλές φορές να οδηγούν τις βόλτες, να λάβει μέρος σε όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας του πάρκου – από το μυθικό για την επιστημονική – και να παρακολουθήσουν την παράσταση στο Δελφινάριο.

Πώς να φτάσετε εκεί

Είναι βολικό να φτάσετε στο τρένο “Χελιδόνι”. Από το σταθμό μπορείτε να περπατήσετε με τα πόδια, να κάνετε μια βόλτα στο Ολυμπιακό Πάρκο ή να πάρετε δωρεάν λεωφορείο.

Πού να φάτε

Στο έδαφος του πάρκου θα βρείτε πολλούς πάγκους τροφίμων που προσφέρουν γρήγορο φαγητό για ρωσικά, μεξικάνικα, ιταλικά και καυκάσια. Υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο με φρέσκα αρτοσκευάσματα, ένα καφέ, ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού και ένα εστιατόριο στο Bogatyr Hotel.

Ωστόσο, οι τιμές, σύμφωνα με τους επισκέπτες, είναι αρκετά μεγάλες, έτσι κάποιοι φέρνουν φαγητό και νερό μαζί τους, παρόλο που οι κανόνες που αφορούν την επίσκεψη στο πάρκο λένε ότι μόνο παιδικές τροφές με επώνυμες συσκευασίες μπορούν να μεταφερθούν στο έδαφος.

Μπορείτε να αφήσετε το πάρκο στο μεσημεριανό γεύμα, να φάτε κάπου σε άλλο μέρος και να επιστρέψετε, απλά μην ξεχάσετε να βάλετε τις ετικέτες στα εισιτήρια όταν φύγετε.

3. Grandmount Μουσείο της Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη

Μικρά σπίτια, άνθρωποι, αξιοθέατα, εργοτάξια, διαδηλώσεις και ένα τρένο που περνά γύρω από μια μίνι χώρα. Είναι σαν το όνειρο ενός παιδιού – ένας σιδηρόδρομος που μοιάζει πολύ με ένα πραγματικό. Οι δημιουργοί του μοντέλου επένδυσαν σε αυτόν τη ζεστασιά: οι μικροί άνθρωποι φαίνονται ζωντανοί. Εδώ κάποιος κάθισε στον ζωγραφισμένο πάγκο, και κάποιος τραβάει ένα μάτσο μπάλες σε ένα δώρο. Μερικοί άνθρωποι και αυτοκίνητα κινούνται, κάθε βράδυ έρχονται, κάθε 6 λεπτά, μερικές φορές βρέχει! Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κουμπιά για να ενεργοποιήσουν μεμονωμένα κάποια γεγονότα στη μίνι χώρα.

Αποθηκεύστε στο χρόνο: δεν μπορείτε να διαρρήσετε 3-4 ώρες μακριά από αυτό το συναρπαστικό θέαμα.

Πού να φάτε

Υπάρχει ένα καφέ στο ίδιο το μουσείο, και γύρω του υπάρχουν πολλές τραπεζαρίες, καφετέριες και καταστήματα. Σίγουρα δεν θα μείνετε πεινασμένοι!

Σε ένα ταξίδι, θέλετε συχνά να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας με τους αγαπημένους σας. Για να μην περιορίζεστε σε αυτή τη σκέψη δαπανηρών κλήσεων, συνδέστε το τιμολόγιο “All inclusive” από το “MegaFon” και καλέστε από οποιαδήποτε πόλη της Ρωσίας σε τιμές μιας περιοχής κατοικίας.

4. Το αποθεματικό “Shulgan-Tash” στο Bashkortostan

Εάν η οικογένειά σας είναι κοντά στην μαγευτική ειρήνη και την ενέργεια της άγριας ζωής, μεταβείτε στο αποθεματικό της βιόσφαιρας. βασικό πλεονέκτημα της – Kapova σπηλιά, όπου θα δείτε σταλακτίτες, σταλαγμίτες και αντίγραφα των σχεδίων του παλαιολιθική εποχή (τα πρωτότυπα βρίσκονται στους τοίχους του ένα άλλο δωμάτιο, απρόσιτο για τους τουρίστες).

Στην είσοδο του σπηλαίου θα συναντήσετε τη Γαλάζια Λίμνη. Εκτός από το υπέροχα μπλε χρώμα του νερού, αυτή η λίμνη είναι γνωστή για το απέραντο βάθος της – 84 μέτρα με επιφάνεια μόνο 10 τετραγωνικών μέτρων. Αφού εγκαταλείψετε τη σπηλιά, μπορείτε να πάτε στο μουσείο αφιερωμένο σε αυτήν και να δείτε την εγκατάσταση της κατοικίας ενός αρχαίου άνδρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε ακούσει για το νόστιμο μέλι Μπασκίρ, η οποία δεν έχει κανέναν ίσο σε γεύση και τη χρήση. Είναι στη φύση αποθεματικό «Shulgan-Τας» μπορείτε να μάθετε για την παλαιά μέθοδο παραγωγής, μελισσοκομικά τους, και να επισκεφθείτε την άγρια-κυψέλη μελισσοκομείου – σήμερα το μοναδικό βιότοπο της άγριας μέλισσες Κεντρικής ρωσικά.

Πώς να φτάσετε εκεί

Με αυτοκίνητο, κατά μήκος του ποταμού (rafting) ή με ένα λεωφορείο για αξιοθέατα από την Ufa. Plus εκδρομές στο ότι περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή και γεύματα, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό.

Πού να φάτε

Στο έδαφος του αποθέματος υπάρχουν ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε φαγητό μαζί σας.

5. Ο σιδηρόδρομος Circum-Baikal

Πάρτε την Circum-Baikal Express και πηγαίνετε σε ένα ταξίδι στον πιο όμορφο σιδηρόδρομο στη Ρωσία και ίσως ακόμη και στον κόσμο. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Circum-Baikal συνδέει τη μεγαλοπρέπεια και την ηρεμία της φύσης και τη συναρπαστική δύναμη της αρχιτεκτονικής.

Καθ ‘όλη τη διαδρομή σας, δεν θα είστε σε θέση να ξεφύγει από το παράθυρο, γιατί πίσω του είναι αξιοθαύμαστο φυσικό τοπίο, σήραγγες, καμάρες της πελεκητή πέτρα, κοιλαδογέφυρες, γέφυρες, η τελευταία από τις οποίες χτίστηκαν κατά τα έτη 1911-1914, και τα ξύλινα κτήρια σε στιλ Art Nouveau των αρχών του εικοστού αιώνα . Κατά κάποιο τρόπο θα συνοδεύονται από έναν οδηγό, έτσι ώστε εσείς και το παιδί σας δεν θα γεμίσει μόνο με ενθουσιασμό από την περιβάλλουσα ομορφιά, αλλά και ενδιαφέρουσες γνώσεις.

Πώς να φτάσετε εκεί

Express αφήνει από το Ιρκούτσκ από τον κεντρικό σταθμό. Από τον τερματικό σταθμό “Port Baikal” θα φτάσετε στο Listvyanka στο πλοίο και από εκεί – στο τουριστικό λεωφορείο πίσω στο Irkutsk.

Πού να φάτε

Η περιήγηση διαρκεί μια ολόκληρη μέρα – από οκτώ το πρωί έως δέκα το βράδυ. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια που περιλαμβάνουν φαγητό ή να πάρετε φαγητό μαζί σας. Το βραστό νερό στο τρένο είναι δωρεάν. Στους μεγάλους σταθμούς υπάρχει ένα καφέ.

6. Πλανητάριο της Μόσχας

Μετά την επίσκεψή σας στο πλανητάριο της Μόσχας, το παιδί σας θα θέλει σίγουρα να γίνει αστροναύτης ή επιστήμονας. Το πρόγραμμα εκδρομών στις αίθουσες με σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργεί το αποτέλεσμα μιας πλήρους βύθισης στο διάστημα. Θα δείτε πώς γεννιούνται τα φωταύγια και τα σύμπαντα, χάνεται στον αστρικό ουρανό και για πολύ καιρό θα νιώσετε σαν έναν κόκκο άμμου σε έναν άπειρο κοσμικό χώρο.

Φροντίστε να δείτε το διαδραστικό μουσείο “Lunarium”, στο οποίο το παιδί σε μια παιχνιδιάρικη μορφή μαθαίνει για τους φυσικούς νόμους και τα φυσικά φαινόμενα.

Πού να φάτε

Υπάρχουν αρκετές καφετέριες στην επικράτεια του πλανητάριου. Αλλά αν θέλετε να δαγκώσει περισσότερο προϋπολογισμό, τότε καλύτερα να το κάνετε έξω από το πλανητάριο.

7. Υποθαλάσσιο Β-413 στο Καλίνινγκραντ

Η μοναδική υποθαλάσσια υποβρύχια περίοδος της Ρωσίας, διατηρημένη στην αρχική της μορφή. Το κύτος, οι μηχανισμοί, τα όργανα, τα όπλα – όλα εμφανίζονται πριν από τους επισκέπτες όπως ήταν κατά την ημέρα που το πλοίο αποσύρθηκε από το ρωσικό ναυτικό.

Μόλις B-413, μπορείτε να ακούσετε μια διάλεξη και να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι ρόλων. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλος του πληρώματος του υποβρυχίου, να πλεύσουν και να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί: εξαλείφουν το ατύχημα ή εκτελούν επίθεση τορπιλών.

Το 2014, το υποβρύχιο B-413 έλαβε το βραβείο Travellers ‘Choice, το οποίο απονέμεται στους καλύτερους τουριστικούς χώρους στον κόσμο με βάση την ανάλυση εκατομμυρίων απόψεων και ανασκοπήσεις χρηστών του ιστότοπου του TripAdvisor.

Πού να φάτε

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά καφέ, πιτσαρίες και εστιατόρια, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα μέρος για φαγητό και χαλάρωση.

Είμαστε βέβαιοι ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θέλετε να συλλέξετε αμέσως τις βαλίτσες. Μην χάσετε αυτή τη στάση, προσπαθήστε να ταξιδέψετε περισσότερο, δώστε εντυπώσεις στον εαυτό σας και στα παιδιά σας. Η ψυχρότερη παιδική ηλικία είναι γεμάτη με αναμνήσεις οικογενειακών ταξιδιών.

Για βοήθεια στην προετοιμασία του άρθρου, ευχαριστούμε το MegaFon. Και να θυμάστε ότι οι τιμές «All Inclusive» από το «Μεγάφωνο» είναι στο σπίτι και στα ταξίδια προς τη Ρωσία με τον ίδιο τρόπο: θα πληρώσει για τις κλήσεις και το Internet όσο και στον τομέα των εσωτερικών. Μοιραστείτε τα συναισθήματα από το ταξίδι και είστε πολύ κοντά στους αγαπημένους σας παρά τις αποστάσεις!

Μεγάφωνο

Loading...