10 κανάλια Instagram, στα οποία θα πρέπει να εγγραφείτε

Πολλές υπηρεσίες Instagram θεωρούνται ως η πιο χυδαία θέση στον κόσμο, όπου οι εκθέτες τροφίμων τσιμπάνουν την μπάλα, τα φουσκωτά χείλη και άλλα γάντια. Και πράγματι, η μορφή που προσφέρει αυτή η φιλοξενία φωτογραφιών δεν έχει να κάνει με σοβαρή δουλειά. Ωστόσο, οποιοσδήποτε κανόνας συνεπάγεται εξαιρέσεις. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όσο 10 από αυτές τις εξαιρέσεις – λογαριασμοί instagramschikov που θα σας κάνει να αναρωτιέσαι, να θαυμάσετε ή ακόμα και φρίκη που παρουσιάζονται σε αυτά τα έργα.

@dguttenfelder

@dguttenfelder Instagram

Ο φωτογράφος David Guttenfelder (David Guttenfelder) αναγνωρίστηκε φέτος από το περιοδικό TIME ως ο καλύτερος συγγραφέας της υπηρεσίας Instagram. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή τα έργα του δημοσιεύονται τακτικά από το Associated Press και το National Geographic. Οι φωτογραφίες μας παρουσιάζονται από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη μας και γίνονται με διαφορετικό στυλ.

@philmoorephoto

@philmoorephoto Instagram

Ο Phil Moore είναι ανεξάρτητος φωτογράφος που εργάζεται στην Ανατολική Αφρική. Οι φωτογραφίες του από εξωτικά τοπία και οι λεπτομέρειες της συνηθισμένης ζωής του τοπικού πληθυσμού καθιστούν δυνατή την καλύτερη γνώση αυτής της κακώς μελετημένης περιοχής.

@ benlowy

@benlowy Instagram

Ο Ben Lowy (Ben Lowy) είναι γνωστός ως φωτογράφος ντοκιμαντέρ και με αυτή την ιδιότητα δημοσιεύθηκε στις σελίδες του TIME. Είναι ιδιαίτερα καλός στο να συλλάβει ανθρώπους σε διάφορα σημεία καμπής στη ζωή τους. Ωστόσο, στη σελίδα του στο Instagram μερικές φορές πολύ ενδιαφέροντα αφηρημένα έργα γλιστράνε. Αυτός ο λογαριασμός σίγουρα αξίζει να εγγραφείτε.

@michaelchristopherbrown

@michaelchristopherbrown Instagram

Ο Μιχάλης Κρίστοφερ Μπράουν φωτογραφήθηκε για το National Geographic και η σφαίρα του ενδιαφέροντος εκτείνεται από την καθημερινή ζωή του Μανχάταν στον αιχμαλωτισμένο πόλεμο στο Κονγκό. Οι εικόνες του χρησιμοποιήθηκαν σε ντοκιμαντέρ του καναλιού HBO, καθώς και σε εξειδικευμένες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο.

@marcusbleasdale

@marcusbleasdale Instagram

Το θέμα των έργων του Marcus Bleasdale (Marcus Bleasdale) αφορά κυρίως την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, ξοδεύει πολύ χρόνο σε χώρες όπου δεν έχουν καν ακουστεί, και κάνει εκεί απολύτως μοναδικές εξωτικές εικόνες. Ένας από εκείνους τους συγγραφείς που ξέρουν πώς να εκπλήξουν όλους με τη δική τους φωτογραφία.

@ edkashi

@ edkashi Instagram

Ο Ed Kashi (Ed Kashi) είναι ένας άλλος φωτογράφος της National Geographic που εργάζεται στη Μέση Ανατολή. Τον τελευταίο καιρό, εστιάζεται κυρίως στη Συρία, οπότε αν θέλετε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί, τότε εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι.

@randyolson

@ rdydyolson Instagram

Φωτογραφίες ντοκιμαντέρ του Randy Olson (Randy Olson) θα σας επιτρέψουν να δείτε τις πιο σκοτεινές και λιγότερο εξερευνήσιμες γωνιές της Ινδίας, της Αυστραλίας και της Ωκεανίας. Απομακρύνει όχι μόνο τον τρόπο ζωής και τα έθιμα των αυτόχθονων λαών, αλλά και εκπληκτικά τοπία που δεν θα βρείτε οπουδήποτε αλλού στο Instagram.

@ dayzdάν καιconfuzd

@ dayzdandconfuzd Instagram

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες των αστικών δρόμων μπορεί να είναι εκπληκτικά καλλιτεχνικές, και το έργο του David Ingraham το αποδεικνύει τέλεια. Παρακολουθώντας το κανάλι του, μπορείτε να επισκεφτείτε πολλές πόλεις σε διαφορετικές ηπείρους και να παρακολουθήσετε τη μυστική ζωή τους σε όλες τις ποικιλίες αποχρώσεων του γκρι.

@acestyles

@acestyles Instagram

Ο φωτογράφος της Νέας Υόρκης Ariel C είναι ερωτευμένος με την πόλη του και αυτό το συναίσθημα αποδεικνύει το καθένα με τη δουλειά του. Οι αυτόχθονες κάτοικοι της πόλης αυτής εκπλήσσονται από την ικανότητά του να βρει νέες προοπτικές ακόμα πιο γνωστών αντικειμένων και όλοι οι άλλοι θαυμάζουν την μεγαλοπρέπεια της μητρόπολης.

@kevinruss

@ kevinfrayer Instagram

Ο φωτορεπόρτερ Kevin Frayer (Kevin Frayer) ζει στην Ασία και πυροβολεί για Getty Images. Αν εγγραφείτε στο κανάλι του, θα δείτε πολλές συναρπαστικές εικόνες από την καρδιά αυτής της ηπείρου. Ο εκπληκτικός πολιτισμός της Ανατολής δεν θα σας αφήσει αδιάφορο.

Όπως μπορείτε να δείτε, μεταξύ της τεράστιας κυριαρχίας των σφραγίδων, των εσωτερισμών και των πιάτων με φαγητό στο Instagram, είναι δυνατόν να βρεθούν πραγματικά παραδείγματα υψηλής τέχνης φωτογραφιών. Θέλετε να δείτε ποια θέλετε να μιμηθείτε και ποιος μπορεί να μάθει πολλά. Και ποια στάσιμα κανάλια Instagram γνωρίζετε;