Γιατί αξίζει να φυλάσσεται ένα προσωπικό ημερολόγιο (όχι ένα blog)

Όλοι μας από την παιδική ηλικία γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι κρατούν ημερολόγια. Τα παιδιά έχουν tetradochki με αυτοκόλλητα και ψυχική αγωνία. Όμως, οι ενήλικες συχνά παύουν να τηρούν ένα ημερολόγιο – πολύ λίγο χρόνο, δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη, κλπ. Και πολλοί άνθρωποι συγχέουν το προσωπικό ημερολόγιο με ένα προσωπικό ιστολόγιο. Τι είναι ένα ημερολόγιο και γιατί πρέπει να οδηγηθεί σε όλους, θα πω ένα παράδειγμα από την προσωπική μου ζωή.

Γιατί αξίζει να φυλάσσεται ένα προσωπικό ημερολόγιο (όχι ένα blog), ένας ανοιχτός διοργανωτής
© φωτογραφία

Τι πρέπει να πέσει στο ημερολόγιο

Σε γενικές γραμμές, η γραφή στο ημερολόγιο χρειάζεται όλα όσα σας ενοχλεί και πολύ χαρούμενος – το κυριότερο είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν γράφετε για την εργασία, μην ξεχάσετε να περιγράψετε τις χαρές και τις διατρήσεις, τα επιτεύγματα και τα λάθη σας. Επισημάνετε άτομα και εκδηλώσεις, έργα και μέρη. Περιγράψτε ειλικρινά τις συγκινήσεις και τις αμηχανίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναθέσει τα σημεία στα περιγραφόμενα συμβάντα – από το 1 έως το 5.

Το κυριότερο είναι η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια – όπως και στην εξομολόγηση.

Το ημερολόγιο δεν είναι ένα blog

Ποτέ δεν θα είσαι ειλικρινής στο κοινό. Δεν θα γράψετε ότι το έργο απέτυχε και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι γι ‘αυτό. Δεν θα γράψετε για προβλήματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και ότι ο συγγενής σας έχει προβλήματα υγείας. Δεν θα γράψετε τολμηρά σχέδια, επειδή φοβάστε να γελάσετε. Όλα σε ένα προσωπικό blog γράφουν μόνο αυτά για τα οποία επαινέθηκαν. Μόνο ένα ημερολόγιο, κλειστό από ξένους, θα σας επιτρέψει να γράψετε τα πάντα σε αυτό ακριβώς όπως το είδατε και το βιώσατε.

Το ημερολόγιο του Blog δεν αποτελεί εμπόδιο.

Ιστορία

I σχεδόν εργάστηκε για ένα χρόνο στην εταιρεία, η οποία είναι το καλύτερο μέρος για να εργαστούν στο μετασοβιετικό χώρο για δημιουργική και στοχαστική άνθρωποι – θέλουν να εργαστούν εκεί σχεδόν τα πάντα. Εκεί χαλάζι έπεφταν καλούδια με τη μορφή ενός βολικό γραφείο, το ιδανικό έπιπλα και άριστο εξοπλισμό, που άλλοι μόνο να ονειρευτούν. Οι άνθρωποι γύρω είναι μόνο ένα όνειρο. Ωστόσο, ενώ εργάζονται εκεί, ένιωσα τη δυσφορία του ρεύματος κατά την περίοδο της ταχείας ανάπτυξης της εταιρικής κουλτούρας που με πιέζει ακριβώς (αυτή ακριβώς δεν μου ταιριάζει, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό). Όλες οι σκέψεις του σχεδόν κάθε μέρα, άρχισα να γράφω σε ένα πρόγραμμα ημερολόγιο για το iPhone. Εκεί θα μπορούσατε να επισημάνετε άτομα, εκδηλώσεις και μέρη. Για να επισημάνετε έργα που αφορούσαν την εγγραφή. Και το πιο σημαντικό, να θέσει τα σημεία εγγραφών – από 1 έως 5. Γιατί όλο αυτό;

Ζείτε μέρα με τη μέρα και αντιμετωπίζουν πολλά συναισθήματα – καλές και κακές. Αλλά η μνήμη μας είναι διευθετημένο έτσι ώστε σε συνοψίζοντας τα αποτελέσματα, όπως κάθε μήνα, έχουμε εσφαλμένα αντιλαμβανόμαστε τι συνέβη – βασικά παραμένει καλή, και τα αρνητικά του εγκεφάλου μας σπρώχνει έξω από την εικόνα. Και με βάση το υπόλοιπο της εικόνας που κάνετε τα λάθος συμπεράσματα σχετικά με το πού το site σας και ό, τι είναι απαραίτητο για να συμμετάσχει το υπόλοιπο της ζωής. Παραδείγματα μιας τέτοιας εσφαλμένη ανάλυση της μάζας του: τον στρατό των ξεχάσει τον εκφοβισμό και τον ξυλοδαρμό και υπάρχουν μόνο καλές αναμνήσεις, δεν σκέφτομαι παλιούς συμμαθητές τίποτα κακό – όλα είναι ρόδινα και δαντέλες, τα χρόνια των σπουδών του – εξιδανικευμένη και ξεχασμένο έρχονται μπροστά μας μια σταθερή κόμμα και τον ωκεανό υπέροχες εμπειρίες. Όλα αυτά δεν ήταν τόσο, ώστε να μπορείτε να αναδημιουργήσει στο υποσυνείδητο μυαλό του και θέλουν να είναι λίγο πίσω, για να πάνε στο σχολείο και να πάει στο κολέγιο.

Λόγω της ιστορίας μου … Η εταιρεία όνειρα στο κεφάλι μου που έχω ξεχάσει όλα τα αρνητικά πράγματα, σιγά-σιγά υπήρχε μόνο ελαιογραφία στο πρόγραμμα-ημερολόγιο και έλαβε 3,2 βαθμούς στα 5 κατά τη διάρκεια της τήρησης αρχείου, τη δική μου εκτίμηση και συναδέλφους και συνεργάτες (τώρα δεν βασίζονται σε αναμνήσεις τους από τη συνεργασία με αυτούς, και την ανάλυση). Λαμβάνοντας την απόφαση να απορρίψει, έτρεξα μέσα από τις νότες και συνειδητοποίησα – τίποτα δεν με κρατάει το όνειρο της εταιρείας.

Σχετικά με τα προγράμματα για τη διεξαγωγή ενός ημερολογίου που προσπάθησα, θα το πω στην επόμενη ιστορία.

Κρατάτε ένα ημερολόγιο;

Loading...