Πώς να σταματήσετε το whining και να αρχίσετε να ενεργείτε

Συνεχώς λέμε ότι πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα, να υπολογίσουμε τα πάντα, αλλά τελικά δεν κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, αφήνουμε από το στόχο, που ήταν αρχικά, ή χαμηλώστε το μπαρ στο ελάχιστο. Συχνά συμβαίνει ότι αποφασίσαμε ξαφνικά, αλλά είναι πολύ αργά και χάσαμε την ευκαιρία να φτάσουμε στην επιτυχία.

Αυτό που μας κρατά συνεχώς από τα μεγάλα επιτεύγματα; Νύτι, φίλοι μου! Αν έχετε κάτι δεν λειτουργεί ή είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, θα βρείτε συνεχώς την αιτία στον έξω κόσμο, κατηγορούμε τους άλλους, συνθήκες, έλλειψη κινήτρων σε αυτήν την ίδια την αποτυχία. Αν και σε γενικές γραμμές υπάρχουν, εκτός από εμάς, κανείς δεν φταίει. Εμείς δεν αναλάβει την ευθύνη, και ως εκ τούτου να γίνουν σκλάβοι σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να υπάρχει ένας ηγέτης.

Λαμβάνοντας την ευθύνη για τον εαυτό μας, μπορούμε να ελέγξουμε το αποτέλεσμα.

Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος, ο προπονητής και να παρακινήσει Cardone πωλήσεις Grant (Grant Cardone) έχει γίνει ένας πραγματικός ηγέτης, όχι μόνο στις επιχειρήσεις, αλλά και στη ζωή και συνεχίζει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων. Ας δούμε τι συμβουλεύει.

1. Έχετε μια άποψη “Ναι, μπορώ”

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι οι ηγέτες ακολουθούνται πάντα από την εγκατάσταση «Ναι, μπορώ». Είναι 100% σίγουροι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο εφικτό, ρεαλιστικό, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η στάση αυτή καθορίζει πόσο είστε διατεθειμένοι να πάτε στο στόχο, και βάζει όλα στη θέση τους. Οι άνθρωποι με την εγκατάσταση του «Ναι, μπορώ να» κρατήσει λέγοντας: «Ας δούμε», «Μπορούμε να το κάνουμε», «Ας το κάνουμε», και ως εκ τούτου υποστηρίζουν ότι όλα τα πράγματα είναι δυνατά. Στόχος για ένα επίπεδο όταν το «Ναι μπορώ να» γίνει κοινή, και ό, τι άλλο – ήταν απαράδεκτη.

2. Πλήρης αφοσίωση στην αιτία

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων. Εξάλλου, στη ζωή, προσπαθούμε πάντα, αλλά μην βάζουμε μέγιστη προσπάθεια στο θέμα, καθώς δεν είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι τώρα, που δεν παίρνουν την επιχείρησή τους στο τέλος και προσπαθούν να κάνουν κάτι άλλο.

Πλήρης αφοσίωση στην επιχείρηση σημαίνει να επιλέξετε το μονοπάτι και να πείτε στον εαυτό σας: “Δεν υπάρχει πίσω δρόμος”.

Είναι σαν το άλμα στο νερό: δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγει έξω.

3. Λάβετε δράσεις μεγάλης κλίμακας

Τώρα ας μιλήσουμε για τις ενέργειες που παίρνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν επειδή δεν κάνουν αρκετά για να επιτύχουν το στόχο. Και όλα αυτά επειδή εκτιμούν λανθασμένα την κλίμακα των απαραίτητων ενεργειών.

δράση μεγάλης κλίμακας – αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν τους στόχους τους, δήλωσε ο Grant Cardone. Φέρνουν ένα πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα από ό, τι περιμένετε. Πάρτε, για παράδειγμα, το έργο ενός καλλιτέχνη. Η πιθανότητα να το πουλήσει, δεν είναι τόσο μεγάλη, αν ζωγραφίζει μια εικόνα από αυτό και έρχονται σε ένα μόνο γκαλερί. Αλλά αν ο καλλιτέχνης θα αντλήσει 10 έργα ζωγραφικής και θα τις φέρει σε όλους σε 10 αίθουσες, τότε η πιθανότητα ότι θα πουλήσει τουλάχιστον ένα (και κατά πάσα πιθανότητα, και όχι μόνο), πολύ περισσότερο από ό, τι στην πρώτη περίπτωση.

Όταν αρχίσετε να ενεργείτε κλίμακα – θα δείτε πώς η διάθεσή σας αλλάζει, το στόχο σας και το αποτέλεσμα.

Πριν αρχίσουμε να επιτύχουμε το στόχο μας, συνήθως σκεφτόμαστε γιατί δεν μπορούμε να το επιτύχουμε. Και τότε υπάρχει ένας κατάλογος λόγων. Αυτή είναι μια λανθασμένη προσέγγιση. Μόλις σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την αποτυχία και δεσμευόμαστε πλήρως στο στόχο, θα ενεργήσουμε σε μια κλίμακα – θα πλησιάσουμε την επιθυμητή.

Loading...