5 legjobb iOS alkalmazás a fotókollázok készítéséhez

A fotó kollázsok egy nagyszerű módja annak, hogy rengeteg képet készítsen a pihenés alatt rövid idő alatt. Ebben az esetben nem kell töltenie az eszközt egymillió képpel, és rájuk kell költeni a készülék extra szabad helyét. Az App Store most sok ilyen alkalmazással rendelkezik, kitaláljuk, melyik közülük a legjobb.

iPhoto

Az iPhoto nem csak a fényképeket rendezi és módosítja, hanem az alkalmazás segítségével különböző módon jelenítheti meg a képeket. Diavetítést hozhat létre iPhone-on vagy iPaden, és bármikor elindíthatja az Ön számára, vagy megoszthatja azt egy másik iCloud-linktel. A fotókolláz elkészítéséhez először meg kell jelölnie a szükséges fényképeket egy zászlóval, és áthelyezi őket a “Megjelölt” mappába. Válassza ki az összes képet, majd kattintson a “Kivitel” gombra a képernyő jobb alsó sarkában. A legördülő menüben ki kell választania a Mail-t, és több kollázs sablon jelenik meg előtte. Képeket cserélhet, növelheti vagy csökkentheti méretét, hozzáadhat egy címet vagy egy magyarázó szöveget. Az új iPhone és iPad esetében az alkalmazás ingyenes az App Store-ban.

Moldiv (Felülvizsgálat)

A Moldiv az egyik legegyedibb és legérdekesebb alkalmazás, hiszen számos lehetőség kínálkozik. Például megváltoztathatja a kép vázlatát és méretét, a fényképek közötti távolságot, háttér-, matricák és szöveget adhat hozzá, különböző betűtípusokat és textúrákat. És még ha az ingyenes verzió bemutatott verziója sem lesz elég, további kollázsok elrendezését veheted meg egy különleges boltban. Ha befejeződik az egyik remekmű, elküldheti az egyik közösségi hálózatba, vagy nagy felbontásban mentheti eszközére.

Pic Stitch

Biztosan látta már egyszer jól elrendezett kollázsokat a Facebookon. Hidd el, legtöbbjük Pic Stitch-ben készült. Az alkalmazás nagyon egyszerű és egyszerű, a szükséges szerkesztési eszközökkel. Néhány kattintás után nagyszerű munkát kapsz, amelyet megoszthatsz barátaiddal. A Pic Stitch körülbelül 200 elrendezési kollázst tartalmaz, így ha igen, akkor nagyon nagy képet hozhat létre, amely a nappaliban nyomtat és leteszed.

Flipagram

A flipagram segítségével elmesélheti a történetet, és a képeket videóvá alakítja. Könnyedén importálhat képeket a Facebook, az Instagram vagy a könyvtárából. Csak ki kell választania a megfelelő képeket, meg kell vágnia vagy meg kell másolnia néhány fényképet, hozzá kell adnia a szöveget és a zenét. Ezután csak élvezni kell a készterméket, amelyet megoszthat a barátaival. A flipagram videofelvételt küld, beleértve az Instagramot is, így a rögzített klipek mindig a megfelelő hosszúságúak lesznek.

Fuzel

A Fuzel másodpercek alatt szép kollázsokat hoz létre, és ma ez a legalkalmasabb és leggyorsabb alkalmazás az App Store-ban. Csak válassza ki a kívánt képeket, és a Fuzel automatikusan elrendezi őket a kívánt sorrendben. Kívánság szerint hozzáadhat néhány fotóhatást, és megoszthatja a kész kollázsmintát barátaival. Az alkalmazásnak számos eszköze van a feldolgozáshoz, így a kollázs mindig egyedi és egyedülálló.

keresztül iMore