7 tipp a Instagramban népszerűbbé váláshoz

1. Ne használjon botokat

Az Instagram megkülönbözteti az igazi felhasználókat az automatikus robotoktól. Ha botot kapsz, akkor fiókod bejuthat a Shadowbanba. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzéseid csak az Ön előfizetőinek láthatók, de nem találhatók hashtagokkal és ajánlásokkal.

A felhasználó nem veszi észre a változtatásokat. Különösen az üzleti számlák tulajdonosai szenvednek. Annak megállapításához, hogy az Instagram árnyékos fürdőben van-e, speciális programokat használhat.

2. Naponta legfeljebb egy bejegyzést terjeszthet

Az Instagramban lévő bejegyzések most nem időrendi sorrendben jelennek meg, hanem a felhasználó érdekeitől függően. Vagyis először a legérdekesebb rekordokat látjuk speciális algoritmusok szerint. A szalagon hosszabb ideig jelenhetnek meg.

Néhány felhasználó naponta egyszer vagy ritkábban ellenőrzi a szalagot. És a szalag tetején azok a feljegyzések, amelyeket még nem láttak. Ha naponta néhány fotót küldesz, akkor versenyeznek egymással. Szóval van lehetőség arra, hogy nem sok ember fogja látni mindkét bejegyzést.

Ha gyakrabban szeretne megosztani a világgal, hogy mi történik az életedben, használd az Instagram Stories-ot.

3. Válassza ki a kiküldetés idejének megfelelő időpontját

Attól függ, hogy mennyi válasz érkezik a rekordra. Válassza ki azt az időpontot, amikor a legtöbb előfizető valószínűleg online lesz.

Gyakran ez 8: 00-9: 00 – az ébredés után, délután 1 órakor – ebédszünet és 18: 00-20: 00 – pihenés a munkanap után.

4. Határozza meg a fiókjának megfelelő népszerű hashtagokat

A Hashtagok lehetővé teszik, hogy nyilvántartásai megjelenjenek a többi felhasználó ajánlásaiból – lehetnek a potenciális előfizetők. Ezért alaposabban megközelítse ezt a választást.

Határozza meg a 15-30 legnépszerűbb hashtagot. Az Instagramban több mint 30 hashtag használata korlátozott. Emellett a # likeforlike spamekhez hasonlóan könnyedén behatolhat az árnyékba. Ne írj semmire. Ön és az Ön potenciális közönségének érdekeit szolgálja.

5. Csatlakozzon a csoportokhoz más felhasználókkal

Az ilyen csoportok (angol Instagram Pods) olyan embereket egyesítenek, akik több szeretni akarnak. Az Instagram csevegésben megosztják a hozzászólásaikat. A csoport minden tagja kedveli a fotót, és értelmes megjegyzést hagy.

Általános szabály, hogy egy nagyszámú követővel rendelkező fiók barátja nagyra értékeli a többi felhasználót. Egy személy érdekli, hogy mi a jó felhasználó ebben a fiókban.

6. Használjon cselekvésre hívást

Nagyon kevés felhasználó szeretné megjegyzéseket fűzni a hozzászólásokhoz. Ezért a fotón szereplő bejegyzéseknél hívja meg az előfizetőket a művelethez. Kérdezd meg őket, érdeklődjenek véleményükben, beszéljenek valamit.

7. Végezzen egy versenyt

A versenyek nem csak a régi felszólalók felébresztése, hanem újak megvásárlása is. A figyelem felkeltése érdekében egy drága termék vagy egy gyönyörű üdülőhely fotóját használhatja. Azonnal jelezd, hogy ez egy szabad verseny. Szabályok törlése. Általában ez olyan, mintha más számlákra is feliratkozna, és kommentálná, hol kell megcímkéznie néhány barátot. A győztest egy bizonyos időben kiválasztják azok között, akik teljesítették a feltételeket.