A legjobb iOS-alkalmazások fotók és videók tárolására a felhőben

Az iPhone fényképezőgép az elmúlt években meredekebb lett, így a képek, és különösen a videók jelentősen nagyobb lemezterületet igényelnek. Ha lelkes fotós vagy, sokat lőhet, a memóriahiányos helyzetnek ismernie kell magát, különösen akkor, ha nincs 64 gigabájtos modellje. Ne felejtse el, hogy az eszköz elvesztésével vagy sérülésével az összes fotó és videó elveszik, és ebben egyetértenek abban, hogy nem sok kellemes.

A helyhiány problémájának elkerülése és az adatok biztonsága miatt aggodalomra ad okot, speciális online szolgáltatásokat és felhőfelhőt tárolhat. Azt kell mondanom, hogy rengeteg van mostanában, és hogy könnyebben megtalálja az Önnek megfelelő ideális megoldást, összeállítottuk egy ilyen terv legkedveltebb alkalmazásainak kis választékát. Ebben a cikkben azt javaslom, olvassa el.

* * *

Flickr

A Flickr egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amelyet a Yahoo fejlesztett ki, és amely 1 terabájtnyi tárhelyet biztosít a felhasználóknak fényképek tárolásához. Az alkalmazás segítségével képeket készíthet és videofelvételt készíthet, valamint azonnal eláraszthatja őket a felhőben. Ha kívánja, beállíthatja a biztonsági másolatok készítésének időközeit, például ha nem kívánja feltölteni az összes fényképet, vagy csak a legsikeresebbeket szeretné elhagyni. A fényképek tárolása mellett a szolgáltatás (és ennek megfelelően az alkalmazás) lehetővé teszi, hogy megoszthassa őket barátaival, vagy nyilvános hozzáféréssel. Emellett képes lesz elérni több millió gyönyörű fotót más Flickr-felhasználókból. Sajnálatos módon a Flickr alkalmazás nem érhető el az iPad készüléken, de a Safari segítségével mindig megnyithatja a webes verziót, ami nagyon jól működik.

Ha a fő célod éppen a fényképek tárolása, és nincs semmi az alkalmazás iPad változatának hiánya miatt – az Ön választása a Flickr.

500px

500px, mint például a Flickr, a fotósok közössége, de ez az utóbbiaktól eltér, hiszen 500px-el pénzt kereshet a fotókon. Legfeljebb 20 fotó hetente ingyen tölthet le, vagy fizetett előfizetést választhat, és megszünteti ezt a korlátozást, továbbá további funkciókat is kaphat, például fotók privát gyűjteményeinek létrehozását, amelyek a kíváncsiskodó szemek elől lesznek elrejtve. Az 500px előnyei között szerepel az alkalmazás kiváló kialakítása és az alkalmazás teljes iPad verziójának jelenléte.

Ha sok képet készítesz, és nem számít egy kis havi előfizetésnek, érdekelheti ezt a tárolási módot és a további bevétel lehetőségét a fotókon.

Carousel by Dropbox (ismertető)

Egy új alkalmazás a Dropbox-ból, amellyel létrehozhatja a fotók lenyűgöző galériáját. Az automatikus betöltési funkciónak köszönhetően a Carousel lehetővé teszi, hogy elfelejtse a fotó biztonsági mentését, és ne aggódjon a biztonságukért. Az alkalmazás segítségével barátokkal is kommunikálhat, és új fényképeket oszthat meg velük, miközben mentse a közvetlenül a Dropbox fiókjába mentett képeket. Mivel a körhinta csak egy gyönyörű képgaléria a Dropbox számára, a lemezterület nagysága egyenlő lesz a fiókjában elérhető összes képmennyiséggel. Minden új felhasználó számára ez lesz 2 gigabájt, amelyet kívánság szerint bővíthetünk úgy, hogy vonzza a hivatkozásokat vagy a fizetett előfizetéseket.

Jelenleg a Carousel csak az iPhone-ra érhető el, és szüksége van iPad támogatásra, ez nem a legjobb megoldás. Ha azonban aktív Dropbox felhasználó vagy, és lenyűgöző mennyiségű lemezterület van a felhőben, talán a körhinta jó választás lehet.

Google+

A Google+ képes automatikusan feltölteni a fotókat és videókat, így kényelmesebbé teszi a tárhely rendezését. Minden letöltett tartalom privát és elbűvölt a kíváncsiskodó szemektől, amíg el nem dönt. A lemezterület megtakarítása érdekében a fényképeket a nagyobb oldalon 2048 képpontos felbontással tölti be (ezt később megváltoztathatja, ha akarja). A teljes felbontású fotók letölthetők a számítógépről, de ne feledje, hogy ehhez fiókot kell regisztrálnia. A Google+ ereje is sok lehetőséget kínál a fényképek szerkesztésére és a változtatások végrehajtására.

Ha a Google Drive-ot vagy az internetes óriás más termékeit használja, akkor a Google+ egyedi eszközkészletével kiváló lehetőség lesz az Ön számára.

Amazon Cloud Drive

Az Amazon Cloud Drive lehetővé teszi az Amazon-fiók használatát, és öt ingyenes gigabájt lemezterületet biztosít a fényképeihez. Mint más alkalmazásoknál, az Amazon Cloud Drive automatikus feltöltési funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy elfelejtsék a biztonsági másolatokat, és ne aggódjon, hogy valami elveszhet. Az alkalmazás nem büszkélkedhet szuper divatos felülettel vagy bőséges kiegészítő funkciókkal, azonban nagyon egyszerűen használható, és tökéletesen megfelel azoknak a felhasználóknak, akik csak a fotókat tárolniuk kell.

Ha nem vagy rajongó mindenféle “zsemle és ruhák”, és ugyanakkor van egy Amazon számla – a tökéletes választás lesz az Amazon Cloud Drive.

(keresztül)
* * *

És milyen felhő választotta az Ön céljait, kedves olvasók? Van kedvencünk a gyűjteményünkben? Ügyeljen arra, hogy észrevegye ezt a megjegyzésekben!

Van bármilyen kérdése, megjegyzése vagy javaslata? Üdvözöljük a megjegyzéseket – Mindig örömmel beszélgetek és segítek. Maradj velünk, sokkal több van!

Loading...