A WhatsApp csoportos beszélgetésekre szóló meghívók most linkekként oszthatók meg

Korábban a WhatsApp felhasználók csak a partnerlistájukból csak egy csoportba cseveghetnek. Ráadásul csak a chat létrehozója adhat ki meghívókat. Számos esetben ez a korlátozás sok kellemetlenséget okozott, ami most eltűnik. Az utolsó frissítés lehetővé teszi, hogy bárkit is felhívj valakire, ha megosztod vele a kapcsolatot. És ez lehet egy normál link, vagy egy QR-kód vagy egy NFS-címke.

WhatsApp
lifehacker.com

Az új funkció hasznos lehet például események, például esküvő vagy vállalati események szervezése során. Ilyen esetekben a rendező nem biztos, hogy kapcsolatba lép a közelgő esemény minden résztvevőjével. És ha korábban ez probléma lehetne, most minden könnyű. Ahhoz, hogy a megfelelő embereket csoportos csevegésben gyűjtsük össze, elegendő csak egy hívni, hogy a meghívókat a láncon keresztül elküldjük a többieknek, vagy egyszerűen hozzunk létre egy linket egy Facebook oldalon vagy bármely más közösségi hálózaton. Érdemes azonban óvatosabbnak lenni, mert egy nyilvános linken, amely egy csevegéshez vezet, teljesen furcsa lehet.

Most tesztelhet egy új WhatsApp chipet. Ehhez lépjen a linkre, és jelentkezzen be a bétatesztre, majd töltse le a hírügynök frissítését.

Loading...