Hogyan lehet törölni barátait a Facebookról, nem egyszerre, hanem szakaszosan, mielőtt bekapcsolná az idővonalat

Mindenki, aki szembesült azzal, hogy kidobja barátai körét a facebook-on, tudja, milyen nehéz ez. Minden törlés megerősítést igényel, majd a rendszer “gondol” egy kicsit, majd a barát eltávolítása, és így minden egyes. Ha a régi időkben több száz és ezer ál-barátot gyűjtött össze, akkor az ilyen gyomlálás kínzássá válik.

Továbbá, a Facebook Timeline elindításával minden felhasználó számára most már a hálózaton keresztül írt múltbüszömbjei csupán egy kattintásnyira vannak.

Az idővonal bekapcsolása előtt nagymértékben törölheti barátait. Ha bekapcsolja, akkor a leírt technika nem fog működni.


Ehhez szükség van:
1. Telepítse a Greasconkey script FacebookDeletes-et a Firefoxban vagy a Chrome-ban;
2. Lépjen a http://www.facebook.com/friends/edit címre, ahol megjelenik a kiemelt barátok törlésének gombja.

FacebookDeletes

Loading...