Megjelenés – fotóalkalmazás a rajongók számára

Az App Store most számos alkalmazással foglalkozik a fotózással. És sokan írtunk róla. Lehetővé teszik, hogy gyönyörű, fényes, emlékezetes képet készítsen, különböző érdekes szűrőket alkalmazzon, és ossza meg képeit a közösségi hálózatokon.

De vannak alkalmazások, amelyeket a fejlesztők csak azért kérnek, hogy velünk legyenek kedvesek. Az ilyen alkotások a Looksery-t érintik. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy azonnal megjelenjen az egyik bemutatott maszkra az arcodon, fényképet készít vagy felvesz egy rövid filmet, majd küldje el barátodnak.

fotó 1 fotó 4

A maszkokat felvétel közben és után is megváltoztathatja. Ezenkívül a Lookseryben számos szűrő található, amelyek lehetővé teszik a már rögzített videó beállítását. Lehetőség van arra is, hogy az arcod vékony legyen, és a szemeidet is.

fotó 2 fotó 3

A maszkok között nemcsak egyszerűen találsz, megváltoztatod a szemed színeit, hanem különböző kis állatokat is, amelyek a saját fej mozgásaival összhangban mozognak.

Közül a hiányosságokat vettem észre néhány fékezés alkalmazások, nos, ez nem meglepő, hiszen vettem le az iPhone 4, és néhány hibát, például a szem színe megváltozott közvetlenül a forgatás alatt, hogy tökéletesen nyilvánvaló a videót.

Általában nagyon érdekes, vicces, és ami a legfontosabb, egy ingyenes alkalmazás. Töltsd le, próbáld meg megoszthatja alkotásait barátaiddal!

Loading...