Ötletek olyan alkalmazásokhoz, amelyeket még nem hajtottak végre

1. BlaBlaCar a városban

Olyan szolgáltatás, amelynek célja a személyszállítási szolgáltatások nyújtása útközben utazók és járművezetők megkeresésével. A jól ismert taxi szolgáltatásoktól eltérően a vezetőknek nem kell átadniuk a tanúsítványt, és a díjakat nem rögzítik és szerződéses feltételek mellett rögzítik.

Miért nem kerül végrehajtásra

A jogszabályok a legtöbb országban az eltávolításra szánt szolgáltatások engedélyezését írják elő.

Érdemes várni

Alig.

2. Mi van a hűtőben?

Olyan alkalmazás, amely nyilvántartást vezet a termékeiről a házában, és recepteket kínál az ételeket főzni. Vannak olyan alkalmazások (iOS és Android), amelyek receptekhez ajánlják az összetevőket, de funkcionalitásuk korlátozott, és a munka sok megbecstlést okoz.

Miért nem kerül végrehajtásra

Az ilyen alkalmazások létrehozása nagy erőfeszítéseket igényel: a szolgáltatás teljes működtetése érdekében működő felület létrehozása mellett több ezer receptet kell integrálni.

Érdemes várni

Határozottan megéri.

3. Alkalmazás videó rögzítésére iOS-eszközökön

Ötletek az alkalmazásokhoz
paulion / Depositphotos.com

Az Android eszközöknek számos előnyük van – a videók felvételének képessége a képernyőn. Ez a szolgáltatás nem engedélyezett iOS-eszközökön. A tilalom megkerülésének számos módja van, de az Apple meglehetősen világosan megszünteti a meglévő kiskapukat.

Miért nem kerül végrehajtásra

A biztonsági házirend és a magánélet korlátozása miatt az Apple tiltja a videók rögzítését az iOS eszközök képernyőjén.

Érdemes várni

Teljes és kényelmes alkalmazás formájában – biztosan nem.

4. Navigátor a mentők számára

A meglévő GPS-navigátorok lelkiismeretesen végzik el az átlagfelhasználó számára szükséges funkciókat, de nem nyújtanak különféle út-lyophhacsot: az udvaron és a kitérőutakon keresztül történő utat csökkentve. Talán egy jobb navigátor létrehozása nagymértékben megkönnyítené a sürgősségi segélyhívó, az MES és más “sürgős” szolgáltatások életét.

Miért nem kerül végrehajtásra

A szolgáltatásnak a meglévő navigátorokba történő integrálásán túlmenően nagyszabású munkát kell végezni az alternatív közlekedési útvonalak vizsgálatával, valamint a nagyfrekvenciájú relevanciájuk nyomon követésével.

Érdemes várni

Érdemes remélni.

5. A közeli emberek megtalálása

A weben és az okostelefonok mappákhoz való hozzáférése nem csodaszer, ha ismeretlen területen tartózkodik. A “2GIS” vagy a Google Térkép kiléphet a kívánt pontra, de nem segít abban, hogy élő embereket kereshessenek, akik a legegyszerűbb módot vagy az elsődleges segélyt nyújtják. Ezt a problémát olyan alkalmazás fogja kezelni, amely meghatározza a legközelebbi működő eszköz helyét.

Miért nem kerül végrehajtásra

Egy ilyen szolgáltatás sérti az összes elképzelhető és elképzelhetetlen emberi jogot a titoktartásra.

Érdemes várni

Nem, nem az.

6. Reshcher Lifkhaker élõ emberek részvételével

A Lifehacker már rendelkezik olyan szolgáltatással, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pár másodperc alatt meghatározza a cipő színét vagy a palacsinta tartalmát, és megbízik a véletlenszerű megoldások generátorával. Egy ilyen szolgáltatás emberi tényező bevonásával nem csupán a Buridan szamara örök kérdéseit oldja meg, hanem platformként szolgál a felmérések elvégzéséhez és a közvélemény értékeléséhez.

Miért nem kerül végrehajtásra

Mert egy személy nem felejtette el, hogy gondoljon magára.

Érdemes várni

Talán.


Mi más véleménye szerint nem elég az App Store és a Google Play szolgáltatásban? Ossza meg ötleteiteket, mert a hangzott gondolat sokkal anyagibb, mint amilyennek látszik.

Loading...