7 legjobb alternatív bõr Windows 10-hez

Ha nem szeretné személyre szabni a Windows 10 minden egyes beállítását, akkor jobb, ha kész témákat használ. Ez egy különleges stílus-, hang-, tapéta-készlet, amely egy ütemben megváltoztatja az operációs rendszer megjelenését. A témákat egy speciális galériában töltheti le a Microsoft webhelyén.

Egyes felhasználók azonban mélyrehatóbb változtatásokat igényelnek, mint azok, amelyek témákat kínálnak a Microsoft webhelyéről. Ebben az esetben semmi nem marad más, mint a külső fejlesztők által létrehozott tervezési lehetőségek.

Figyelem! Néhány harmadik fél témája megváltoztatja a rendszerfájlokat, amelyek hibákhoz vagy hibákhoz vezethetnek. Győződjön meg róla, hogy a letöltött téma a Windows verziójára vonatkozik. A témák használata előtt készítsen biztonsági másolatokat a fontos adatokról, hozzon létre helyreállítási pontot vagy a lemez teljes példányát.
A szerkesztők nem vállalják a téma telepítésének lehetséges következményeit.

Alapértelmezés szerint harmadik fél témák telepítése Windows rendszerben le van tiltva. Az UltraUXThemePatcher alkalmazás segít megoldani ezt. Töltse le ezt az oldalt, telepítse és indítsa újra a számítógépet. Ezután telepíthet bármilyen vizuális stílust, beleértve a független fejlesztőkét is.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes témák egyszerűen másolja a rendszer mappát a C: \ Windows \ Resources \ témák, majd aktiválja a személyre szabott beállításokat. A másik a megfelelő működéshez olyan kiegészítő segédprogramok telepítése, amelyek megváltoztatják a rendszer erőforrásait. Ezért, mielőtt bármilyen témában, kérjük, olvassa el a kísérő dokumentációt, ami általában írja le a folyamatot a telepítés.

Itt van 7 látványos témakör a Windows 10-hez, ahonnan elkezdheti kísérleteit.

Penumbra 10

félgömb ablakok 10

Letöltés →

SEDA

seda ablakok 10

Letöltés →

ív

íves Windows 10

Letöltés →

ClassicX

Klasszikus X Windows 10

Letöltés →

Egyszerűsítse a 10 fényt

simplify_10 Windows

Letöltés →

LAB

Lab Windows 10

Letöltés →

himnusz

Anthem Windows 10

Letöltés →

Loading...