A PUBG Mobile hivatalosan is elérhetővé vált a PC-n

A PC-n a PUBG Mobile korábban csak a harmadik féltől származó Android emulátorok segítségével futtatható, de most mindent könnyebbé vált. A játék fejlesztője, Tencent kiadott egy hivatalos ügyfelet, aki anélkül, hogy egy tamburinnal táncolna egy mobil játékot otthoni számítógépen vagy laptopon.

A PUBG Mobile emulátor letölthető a hivatalos webhelyről. A telepítő letöltése automatikusan megtörténik. Az indítás után csak meg kell várnia a szükséges fájlok letöltését.

A játék egy speciális ablakban nyílik meg, amely jobb oldalán a billentyűzet gombjai megfelelnek a játékban lévő műveleteknek. Vannak még beállítások, beleértve a grafikusokat is.

Az első indításnál a játék nagyon lelassul, a textúrák lassan és egyenlőtlenül rajzolódnak, és ez még az alacsony grafikus beállításokra is érvényes. Normál, teljes képernyős mód nem jelenik meg, csak keretben, de nem interferál.

Játssz az egérrel és billentyűzettel, persze sokkal kényelmesebb. Ezt úgy érezzük, mind a célzás, mind az egyszerű mozgás az épületekben. A lényeg az, hogy nem volt probléma a rajzolással, és nem hibázott az interneten.

Ha kezdõ vagy a PUBG-ben, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg azokkal az alapvetõ tippekkel, amelyekkel élhet a királyi csatában, és gyorsabban élvezheti a tapasztalatokat.