EyeLeo: vigyázzon a szeme egészségére

mini

Ha napi munkája számítógéphez van csatlakoztatva, biztosan megtanulta, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az ötleteket rögzítő munkaeszközzel, mindennapi feladatok elvégzésével és pontos dokumentumok tárolásával. De ne felejtsd el, hogy gondoskodj a szemed egészségéről az egész üzleti életben? A munka elvégzése nagyfokú koncentrációt igényel vagy rendkívül izgalmas – mindezek ellenére ez nem jelenti azt, hogy a szeme nem fáradt és nem kell törés. Ideje, hogy emlékeztesse a szükséges szünetet, és vigyázzon a látásra, segít a EyeLeo-nak.

Beállítások

Miután letöltötte és telepítette a program orosz verzióját, nézze meg a beállítások menüjét, ahol beállíthatja a munkameneteket és a szünetet (nagy és rövid). Alapértelmezés szerint egy nagy szünetet 50 percenként 5 perc alatt definiálnak, és a rövid szünetek miatt az EyeLeo azt javasolja, hogy néhány másodpercenként 10 percet csináljon. Ellenőrzéséhez használja a “Próbáljon rövid szünetet” és a “Próbáljon ki egy nagy szünetet” gombot.

A “rövid szünet” üzemmód aktiválásához kíséri a képernyőn megjelenő üzenet megjelenése a szemet szem előtt tartó gyakorlatok egyikének elvégzésével. Például tegye a szem mozgását balra és jobbra, az óramutató járásával megegyező irányba, néhány percig szemlélje a szemét, vagy nézzen ki az ablakon. Minden esetben EyeLeo nem maradhat közömbös ajánlásait a felhasználó számára – amellett, hogy az utasításokat a szöveg kép jelenik meg a képernyőn (vagy baráti leopardenok ház box), ami az egyik bemelegítő gyakorlatok a szem, amit végre kell hajtania a következő tíz másodpercben.

nagy

A “nagy szünet” azt jelenti, hogy egy felhasználó nincs a számítógép monitorán egy adott időtúllépés idején. Így, miután 50 perc EyeLeo előtt 30 másodperccel a szünet, jelentette be a befejezése egy ötven működési tartomány és felajánlja, hogy kiad egy pár percig, hogy egy kis szünetet a számítógépről. Normál módban a program pihenni vagy dolgozni egy percet, és a képernyő öt percében egy “Átugrási szünet” gomb jelenik meg. Ha nem szeretné, hogy kísértésbe magát polcok szünet, és a munkát is lehetővé teszi a világos benyújtása utasításokat EyeLeo, ne felejtsük el, hogy tartalmazza a tinktúrák „Szigorú Mode” – ignore nem tör ki.

A hátrányok közül érdemes megemlíteni néhány “idegen” gombot a “Skip” -nak – a kék szegély a fehér felirat körül, és mindez fekete alapon. A többi EyeLeo tartjuk tisztességes szinten – a program figyelembe veszi a jelenléte vagy hiánya a számítógép, tartalmaz egy időzítőt, mutatja szép áttetsző jelentések pihenésre volt szüksége, fogyaszt 5 MB RAM-mal, és nem kér pénzt a munkájáért.

Vigyázzon a szemére, és javasoljuk a Workrave, a F.lux, a TakeABreak és a Minutes kísérletezését is.

Töltse le a EyeLeo