Hogyan változtathatjuk meg a hátteret bármely Windows mappában?

A tudósok azt mondják, hogy az egyik legfontosabb tulajdonság, hogy bennünket az emberi – egy állandó tudatalatti vágy, hogy tudja, és változtatni a világot. Ez az ösztön készült primitív művész festeni a falakat a barlang, nyomja a brit tudósok ™ termék összes új őrült vizsgálatok és számítógépes geekek mindig valamit csavarja ki és konfigurálja újra az ő, és így a rendszer megfelelően működik. 🙂

A szabványos Windows-fájlkezelő nem nyújt sok lehetőséget a testreszabásra. Azonban, mint mindig történik népszerű termékek, amikor a fejlesztők valami nem, akkor jön a támogatás egy hatalmas sereg a felhasználók, hozzátéve a dugó és a mod szükséges funkciókat.

Ma szeretném bemutatni az egyik ilyen kiegészítést – a Windows 7 Folder Background Changer. Ahogy a neve is jelzi, a segédprogram lehetővé teszi a háttérkép megváltoztatását bármely Windows mappában.

Hogyan változtathatjuk meg a hátteret bármely Windows mappában?


A program nem igényel telepítést és egy végrehajtható fájlból áll. A segédprogrammal végzett munka semmilyen nehézséget nem okoz, és a képernyőfotóból meglehetősen érthető. A mezőn Mappa helye adja meg a mappát, amelynek hátterét módosítani kell, és nyomja meg a gombot Háttérkép módosítása válassza ki a kívánt képet. Megadhatja a szöveg színét is ebben a mappában, és a jegyzet lehetőségének szépségéhez Az árnyék szöveg megjelenítése, amely árnyakat ad. Természetesen az összes elvégzett módosítás visszavonható, ha vissza akar térni a Windows Intéző eredeti megjelenítéséhez.

Ennek eredményeképpen kedvenc tájképeit térkép háttérként tekintheti meg:Hogyan változtathatjuk meg a hátteret bármely Windows mappában?

vagy fordítva, válasszon egy csendes háttérképet, amely tökéletesen illeszkedik a rendszer tervéhez:Hogyan változtathatjuk meg a hátteret bármely Windows mappában?
Töltse le a Windows 7 mappájának háttértárát