Station – egyetlen munkaterület az összes szükséges alkalmazással

Az állomás egy olyan asztali alkalmazás, amely megóvja Önt attól, hogy sok programot és böngészőlapot meg kell nyitnia minden munkára. Jelentkezzen be a szolgáltatást a Google-fiókot, add a bal oldalon használt termékek, és minden reggel kap hozzáférést minden kell egy pár kattintással.

A több mint 300 alkalmazásra csatlakoztatható alkalmazások hetente töltődnek össze. Ezek kategóriákba sorolhatók, mint például a “Pénzügy”, “Adminisztráció”, “Kommunikáció” és “Eszközök a fejlesztőknek” – összesen 16 szekcióban. Vannak népszerű szolgáltatások is, és nem nagyon. A magam részéről találat «Google Drive», «Google Maps», Feedly, táviratban, viszály, levelek, Todoist és Trello – szinte az összes, amit minden nap használja.

Az alkalmazások közvetlenül az Állomás környezetben futnak – vagyis mindegyikük elérhető egy ablakban. A bal felső sarokban egy keresés, amellyel szinte bármit megtalálhat a hozzáadott szolgáltatások bármelyikében.

A speciális ikon alatt a bal alsó sarokban az összes csatlakoztatott alkalmazás értesítése el van rejtve. Ugyanabban a helyen – a “Focus” módban. 20 percről 24 órára választja az intervallumot és keményen dolgozik – ebben az időben nem fog zavarni semmilyen értesítés.

Az állomás egy ingyenes program, amely Windows alatt és MacOS-ban áll rendelkezésre.

Állomás letöltése →