10 gratis online redaktører med Markdown support

Tekstredaktører er nødvendige af alle og blandt alle ansøgninger om arbejde, vi bruger dem oftere end andre. Der er mange gode redaktører, men folk har tendens til altid at have mere, så udviklere skaber nye og nye applikationer. Derudover er der i tillæg til indfødte online redaktører tilgængelige i browseren på enhver platform. Jeg vil fortælle dig om dem i dag.

1. StackEdit

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.44.49

StackEdit er en gratis Markdown editor, der tilbyder mange nyttige funktioner. Det har et panel af visuel formatering (fed, kursiv, lister, etc.) kan synkroniseres med skyen (Dropbox, Google Drev), importere filer ved URL eller fra et lokalt drev. Højdepunktet i StackEdit er evnen til at konvertere HTML til Markdown.

2. Dillinger

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.46.00

I Dillinger er en meget minimalistisk grænseflade, som hjælper med at koncentrere sig om din tekst. Denne redaktør understøtter ikke kun cloud services, Dropbox, Google Drive, One Drive, men også GitHub. Dine færdige tekster kan eksporteres til HTML, Markdown og PDF. I Dillinger er der en fokus mode, hvor alt er skjult fra skærmen, bortset fra skrevet tekst.

3. Markable

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.47.28

En simpel Markdown-editor med en ren grænseflade. Alt, hvad han kan (hvis du ikke oprette en konto på tjenesten for at få adgang til de avancerede funktioner), er at arbejde med teksten og vise eksemplet til at pålægge en Markdown-fragment. Gem dit arbejde, kan du ved at downloade en tekstfil i HTML eller Markdown (.md) på linket.

4. Online Markdown Editor

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.4.19.19

Hardcore, ascetic online editor uden problemer. Har et preview-panel med Markdown-kode og evnen til at konvertere til HTML.

5. Markdown Journal

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.50.18

En anden ret simpel Markdown editor, der synkroniseres med Dropbox. For at bruge det skal du give Markdown Journal adgang til mappen med dokumenterne i din Dropbox.

6. Dingus

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.55.05

Dingus er en relativt gammel og ekstremt enkel Mardown editor, tilgængelig i enhver browser. Det er bemærkelsesværdigt, at det blev skabt af John Gruber, far til Markdown.

7. Markdown-Editor

Skærmbillede af 2014-12-02 kl. 18.53.56

Som du kan se, udviklede Markdown-Editor virkelig ikke med navnet. Denne editor understøtter layoutet af GitHub Flavored Markdown (GFM) og fungerer sammen med Google Drive.

8. (GitHub-flavored) Markdown Editor

Skærmbillede af 2014-12-02 kl 19.00.44

En anden mulighed, hvis du har brug for en editor, der understøtter GitHub Flavored Markdown. Det virker ikke med cloud storage, men det har en forhåndsvisning rude, der viser den formaterede Markdown kode.

9. Writebox

Skærmbillede af 2014-12-02 den 19.01.38

Writebox er en gratis tekst editor med fokus mode og support til Markdown. Når du begynder at skrive, gemmer den alt sammen med selve teksten. Fremragende værker Dropbox og Google Drive, har hurtigtastsupport og giver dig mulighed for at downloade din tekst i HTML eller Txt format.

10. wri.pe

Skærmbillede af 2014-12-02 den 19.04.59

En ret simpel online notesbog, der forstår Markdown-markeringen. Om nødvendigt kan du gemme dine tekster i Dropbox eller Evernote.

konklusion

Som du kan se, er manglen på gratis online redaktører med Markdown support slet ikke følt. Blandt alt vil jeg udpege StackEdit og Dillinger, Begge har et tilstrækkeligt sæt funktioner til det daglige arbejde, hvilket er forskelligt fra resten.

Men hvis du arbejder på GitHub projekter, bør du vurdere fordelene Markdown-Editor og (GitHub-flavored) Markdown Editor.

Markdown Education Resources

Markdown – fantastisk til at skrive tekster beregnet til offentliggørelse på internettet. Det er enkelt, intuitivt, ikke så kompliceret som HTML, og designet specielt til oprettelse af tekster.

Hvis du er interesseret i Markdown, her er et par ressourcer, der kan hjælpe dig:

  • Interaktiv tutorial på Markdown
  • officiel syntax dokumentation
  • artikel om mastering af Markdown