5 bedste iOS-applikationer til reparation og indretning

Reparation. Hvor meget i dette ord! Men generelt er der vanskeligheder. Nogle af dem, mærkeligt nok, kan overvindes ved hjælp af den gode gamle iPad – du skal bare vælge de rigtige applikationer. Jeg foreslår, at du bliver bekendt med udvælgelsen fra iMore, og måske vil dine naboer hader dig i dag. Behagelig læsning og reparation, selvfølgelig!

Houzz

Houzz er et program, der er skabt til dem, der er “selv designer”. Sommetider selv de mest talentfulde af os forlade inspirationen, og så kommer sådanne samlinger af forskellige ideer fra hele verden til undsætning, som Houzz. Møbler, dekoration, planlægning – alt er samlet her, hvilket vil være nødvendigt af dem, der bygger et nyt hus fra bunden, og dem, der udsmykker huset til jul.

Graver af Zillow

I Digs by Zillow ansøgningen er der indsamlet tusindvis af indretningsmuligheder for enhver smag: fra udført af fagfolk til tilføjelse af brugerne selv. Her er der en ide for ethvert værelse i dit hus, og desuden er hvert interiør ledsaget af en pris. Selvfølgelig adskiller priserne i vores land sig fra dem, der er angivet i tillægget, men muligheden for at kende mindst de omtrentlige omkostninger ved visse projekter er en behagelig bonus.

Digitale udgaver af Benjamin Moore

Benjamin Moore er et verdensberømt firma, der skaber indvendige farver af højeste kvalitet. For at hjælpe dig med at vælge fra en enorm farvepalet er en, som du har brug for, Benjamin Moore har udgivet en ansøgning til iOS, som indeholder nogle interessante idéer, Anmeldelser af samlinger og typer af maling. Hvis du stadig ikke har besluttet hvilken farve der skal males på væggene, vil denne applikation hjælpe dig med at navigere i en række muligheder.

ColorSmart af BEHR

ColorSmart er den perfekte app til at vælge de perfekte farvekombinationer. På trods af at ansøgningen virker med BEHR maling, kan du bruge den som assistent til at vælge de rigtige nuancer til alt i verden.

wikiHow

wikiHow er selvfølgelig ikke helt en “reparation” ansøgning, men her kan du finde en masse nyttige råd om DIY reparationsarbejde. Det eneste negative er engelsk.

***

Forår er den bedste tid til forandring! Så er det ikke tid til at rive disse podnadoyevshie tapet eller endelig ændre denne forfærdelige sofa? Held og lykke i alle bestræbelser, og hvis du har noget at tilføje til kollektionen – giv din kommentar!

(Via)