5 iOS-programmer, der giver dig en sund søvn

Selvfølgelig drømmer hver af os om en daglig stærk og langvarig søvn. Men af ​​forskellige årsager lykkes ikke os alle. Hvis du har brug for hjælp til dette vanskelige spørgsmål, se i App Store, hvor du finder mange passende applikationer, der sikrer dig en sund søvn.

Sovecyklus

Sovecyklus er en god app, der vil vække dig på det rigtige tidspunkt og afbryde den dybe søvnfase. Der er to faser af søvn: langsomt og hurtigt (det er en overfladisk og dyb søvn). I det første sover vi som de døde, og i løbet af det andet ses vi forskellige drømme, vi vender, bevæger vores arme og ben og taler selv.

Det sværeste er at vågne op under en dyb søvn, du bliver forstyrret og har ingen styrke til den kommende arbejdsdag. Sovecyklus er designet til at vække dig kun under en hurtig søvn. I applikationen skal du først vælge et godt lydsignal og lave en test, hvor du bestemmer hvor i sengen det er værd at forlade iPhone for at opnå maksimal effekt. Når applikationen, takket være det indbyggede accelerometer, bemærker, at du bevæger dig, bipper det.

Indstil alarmen for det tidspunkt, hvor du skal stå op. Som standard vil du blive vækket inden for en halv time før den fastsatte tid. Forresten anbefales det at sætte telefonen på genopladning, for i løbet af natten kan applikationen spise et stort nok batteri. Selvom søvncyklussen, selv når applikationen er lukket, løber i baggrunden. Og om morgenen vil du kunne se alle statistikkerne om dine søvnfaser og deres varighed, samt i et optimistisk og munter humør for at starte en arbejdsdag.

Sunriser

Sunriser er en meget usædvanlig og helt unik applikation, der vågner dig op ved solopgang. Da solen er den vigtigste kraft i vores system, siger de at være sund og aktiv hele dagen, skal du leve med fokus på det. Med solens fremkomst kommer alt i verden til liv, herunder menneskekroppen derfor for dem, der ikke kan vågne op uden vækkeur selv, og der udvikles en vidunderlig Sunriser-ansøgning.

På hovedskærmen vises en nedtælling, indtil solen stiger i din region. Men om nødvendigt kan du angive i indstillingerne, så du ikke bliver vækket med “haner”, men på et andet tidspunkt, du har brug for. På trods af originaliteten er applikationen meget enkel og nem at bruge og passer til dem, der søger et godt alternativ til det indbyggede vækkeur.

Noisli (Review)

Noisli er en meget smuk applikation, som giver dig mulighed for at vælge forskellige behagelige for hver af os lyde, der vil hjælpe dig med at fokusere på arbejde eller omvendt slappe af før du går i seng. I tillægget er der en stor samling af forskellige “lyde”, herunder naturlige (vandstråling, rustling af blade eller sang af fugle) og menneskeskabte lyde (lyden af ​​en arbejdsblæser eller bankehjulet på et tog). Ansøgningen ændrer også farver, så det altid er behageligt for øjet. Samlingen af ​​lyde bliver konstant genopfyldt, så du kan altid finde din afslappende melodi.

Genoplad

Mange af os har en blandet arbejdsplan, som helt udtømmer os. Genopladning vil gøre den korrekte tilstand inden for 6 uger, så du kan få en sund søvn. Ansøgningen vil hjælpe dig med at vågne op hver dag på samme tid, og også tilbyde daglige øvelser, der vil føje dig til glæde for hele dagen. I slutningen af ​​dagen kan du se hele rapporten om din aktivitet for dagen, samt vurdere dit humør på en 5-punkts skala.

Dreameo

Dreameo er en anden smukt udført applikation, der giver dig mulighed for at analysere dine drømme. Det er ingen hemmelighed, at drømme er en afspejling af de problemer, vi har akkumuleret, og også en harbinger af alvorlige sygdomme eller psykiske problemer. For nogle hjælper de endda med at forudsige fremtiden.

I Dreameo kan du registrere alle de interessante detaljer om søvn, som du gerne vil huske, og også læse deres fortolkninger. Derudover har applikationen et helt socialt netværk, hvor andre brugere kan se og kommentere dine drømme. Det viser sig at på iPhone har du en rigtig personlig Dreambook med mange drømmeinterpretationer. Sandt nok, for deres læsning af kendskabet til engelsk er en uundværlig betingelse!

via iMore

Loading...