Betternet – gratis VPN uden begrænsninger og endda uden registrering

Selve navnet på tjenesten tyder på, at Betternet er et kollektivt billede af netværket, hvor der ikke er plads til offentlig overvågning, hackerangreb, konstrueret censur og påtrængende reklame. I forkant – anonymitet og valgfrihed. Dine data gemmes ikke overalt, og de overførte oplysninger krypteres fra begyndelsen til slutningen, hvilket i sum giver et korrekt niveau af privatlivets fred.

Betternet-udvidelse til Chrome

Lyder det for godt til at være sandt? Og det tænkte jeg, da jeg først lærte om Betternet. Som regel betales VPN-tjenester, og langt ud over eksempler behøver du ikke at gå. Vi har allerede kendskab til Astrill VPN, HideMe.ru, TunnelBear. Alle tilbyder gratis takster med restriktioner eller sælger et komplet sæt af muligheder for et fast månedligt gebyr. Disse penge dækker i det mindste vedligeholdelse af servere og løn til specialister. Og der er ledsagende omkostninger og egen fortjeneste.

Bedre chase ikke din rubel og giver gennemsigtig statistik om omkostninger og indtægter. Fra det bliver det klart, at tjenesteydelsens levetid understøttes af et simpelt tilknyttet program: Brugerne bliver bedt om at downloade en mobilapplikation eller se et reklameklip, som Betternet vil modtage sine cent. Virksomheden følger nøje dette indhold og tilbyder det uden unødig besættelse.

Det er vigtigt at bemærke, at forfremmelsen kan ignoreres og kun downloades fra officielle kilder – Google Play og App Store.

Tjenesten udvikler sig dynamisk. Ved udgangen af ​​september 2015 havde næsten 4,5 millioner brugere af Betternet tilvejebragt en ordentlig tilstrømning af penge, og selskabet brød selv for fjerde måned i træk. Som du kan se, giver den vedtagne model for indtægtsgenerering et resultat primært på grund af den konstante vækst i et aktivt publikum. Hvor er så mange mennesker fra? Faktum er, at praktisk Betternet er tilgængelig både på mobile og stationære operativsystemer. Den understøtter Windows, Android, iOS, samt Chrome og Firefox. Forresten er OS X på vej.

Jeg testede applikationen til Android, programmet til Windows og udvidelsen til Chrome. Alle er meget enkle. Faktisk er der kun en toggle switch med to tilstande: “Aktiver VPN” og “Deaktiver VPN”.

Betternet til Android   Gratis VPN til Android

På smarttelefonen og i browseren steg kanalen hurtigt og uden problemer, men softwaren til Windows gang efter gang blev lukket i nødstilstand. Måske programmet fejler kun i testmiljøet er ikke helt stabilt “tiere”, og i andre versioner af Windows vil alt være fint. Tjek og lad mig vide i kommentarerne, tak.

Der var også andre problemer. Lad os starte med at Betternet-servere kun er placeret i USA og Storbritannien. Dette er ikke nok, og det er langt. For det andet kan transmissionshastigheden være ubehageligt overraskende. Jeg havde en dråbe på ca. 70-80%. Men her er det værd at forstå, at service hver dag behandler mere end 400 TB data og distribuerer dem blandt hundrede servere. Jeg har ingen tvivl om firmaet havde flere penge, vi kunne vælge, for eksempel afrikanske servere, og hastigheden ville være mere. Det hele afhænger af, om du vil se en ti sekunders video et par gange om måneden eller installere / afinstallere applikationen.

Vi opsummerer. Betternet kan skuffe dig med en lille servergeografi og muligvis en langsom tilslutningshastighed. Men det forekommer mig, at dette er mere end tilgiveligt for et gratis, klart, multiplatform VPN uden registrering.

Loading...