CarotDAV – en enkelt klient til Dropbox, Google Drive, SkyDrive og ikke kun

Konkurrencedygtige løb udfoldet i de seneste år mellem de online-tjenester til opbevaring, sætte mig i en noget akavet stilling for at vælge mellem smart og smuk. På den ene side er der Dropbox, som blev brugt, og som er så nem at bruge som en online-flashdrev for hver dag. På den anden side er der SugarSync, der pumpes gennem dette indlæg til 180 GB og bruges til at sikkerhedskopiere alt i verden. Og også Google Drev, som gemmer tekster og arbejdsdokumenter.

Det eneste problem er, at tilstedeværelsen af ​​kunder på én gang flere tjenester på en maskine skamløs forbrænder RAM og bremser computeren. Et lille gratis program CarotDAV kan hjælpe i denne sag og til at arrangere bekvem adgang, downloade og administrere filer, ikke kun i den førnævnte Dropbox, Google Drev og SugarSync, men Box.Net, SkyDrive og andre tjenester.

Programmet CarotDAV Den distribueres i to versioner: bærbar og i form af en installationsfil. Efter start af programmet ser vi et tomt vindue, som er nødvendigt for at tilføje de tjenester, du har brug for.

Vi klikker på navnet på den ønskede tjeneste og et nyt vindue vises. I den skal du indtaste navnet på tjenesten (1) og klikke på knappen Godkend (2).

Derefter vises det tredje vindue, der indeholder instruktioner til godkendelse af ansøgningen i din konto af den tilsvarende tjeneste. Normalt skal du blot klikke på linket og tillade CarotDAV adgang til dine data.

Når alt er klar, vises alt indholdet i din online butik i programvinduet. Du får mulighed for at downloade filer på din computer, omdøbe og slette dem, oprette mapper, flytte data, og uploade lokale data i skyen.

Programmet CarotDAV Det omfatter ikke, selvfølgelig, alle funktioner givet os en helt kunder af cloud-tjenester, men kan være en udmærket output, når du har brug for hurtig adgang til forskellige faylohranilische samtidigt. Support er ikke kun den mest populære Dropbox, Google Drev og SkyDrive, men også mindre almindelige og SugarSync Box.net, samt WebDAV, FTP, og IMAP protokoller gør CarotDAV fremragende alsidig filhåndtering til dine cloud-data.

Forresten, ved at bruge WebDAV kan du forbinde Yandex.Disk som beskrevet her. Jeg bruger ikke denne tjeneste, men hvis nogen kunne gøre det, så lad os vide i kommentarerne.

CarotDAV (Windows 2000, XP, 2003, Vista, 2008, 7)