Er det værd at forsegle kameraet på den bærbare computer med elektrisk tape

Big Brother ser på dig

privatliv
xakep.ru

Med privatliv i den moderne verden ret spændt. Så meget, at folk er klare, bevæbnet med elektrisk tape, at holde alle indgange og udgange på computeren, hvis kun de personlige oplysninger ikke når indtrengerne. “Big Brother ser på dig” – en sætning fra George Orwells anti-utopi er en stor repræsentation af den moderne verden. Hackere tager jævnligt bort personlige data om brugere, fotos, adgangskoder og så videre.

Ikke overraskende, i et billede, der for nylig blev udgivet af Mark Zuckerberg, udgør hans bærbare en forseglet kamera og mikrofon. Ufrivilligt tænker på det, måske er det virkelig værd at tage sig af din egen sikkerhed, dække dit webcam og adgangskoder sværere at komme op med.

Hackere er ligeglad med mig

Digital sikkerhed
joyreactor.cc

Og her kan du ikke argumentere. Hvis du ikke er en stor forretningsmand, politiker eller berømthed, vil ingen målrettet overvåge dig. Men glem ikke de virusser, som alle kan hente. Og hvis en sådan infektion kommer på din computer, vil hackeren få adgang til den og samtidig til de enheder, der er tilsluttet computeren. Jeg tror, ​​at meget få mennesker vil være glade for denne udsigt. Ejerne af Windows-pc’er på brættet er mest udsatte. De skal få et antivirusprogram og ikke downloade noget affald som MediaGet, fordi 90% af sådanne programmer distribueres af virus.

Mac-brugere er i denne henseende heldigere, da der er færre vira, og det er vanskeligere at få adgang til kameraet uden ejerens viden.

Ja, tak, jeg har intet at skjule

Computersikkerhed
funnyjunk.com

Tro mig, hackeren er heller ikke interesseret i at kigge på dit kede ansigt, der sidder fast i skærmen. Men han kan stadig gøre skade. Husk i hvert fald sagen i april 2016. Derefter har brugeren af ​​”Dvača”, der har adgang til flere hundrede computere, arrangeret et helt online show. Han trollede åbent folk, inkluderet i browseren homoseksuel porno, musik, siden “VKontakte” skinnede. Det vigtigste er, at skadedyrsbekendtgørelsen ikke er etableret. Eller vi kan huske historien om den uheldige bror, der så sine venners seksuelle liv gennem webkameraer. Han blev imidlertid hurtigt beregnet og fængslet.

Hvorfor laver jeg det her? Overvågningssagerne er ikke enkelte, så tænk ikke på det som noget langt væk, hvilket aldrig vil ske for dig. Udover at hackere er hemmelige tjenester engageret i overvågning, sagde Snowden om dette i 2014. NSA’en er i stand til at tvinge smarttelefonen til at spionere på dig ved at tænde kameraet og mikrofonen. Og du ved ikke engang om det. Men som jeg skrev ovenfor, hvis du er en almindelig person, er du ikke interesseret i særlige tjenester. Bye.

Derfor skynd dig ikke at pakke alt udstyr i huset med elektrisk tape, nok grundforanstaltninger. Men i tilfælde af Zuckerberg og andre fremtrædende personligheder af båndet – er dette et helt berettiget skridt. Mere præcist, en af ​​de mange trin til sikkerhed.

At være bange moderigtigt

Er det værd at forsegle kameraet på en bærbar computer
ingestmag.com

Tænk på din sikkerhed er, men alt skal være inden for det rimelige. På grund af frygt for overvågning begyndte mange virksomheder at indbetale, frigive forskellige gardiner og film til kameraer. På skyggen tale fra tv-skærmen, i filmene, serier. Og så er det vigtigt ikke at tabe dit hoved, ellers vil det næste skridt være en hue af folie.

Så hvordan man kæmper?

Sikkerhed, Internet

Du kan selvfølgelig lime kameraet og mikrofonen, men hvis du er en almindelig person, behøver du ikke isolerende tape. Få et antivirusprogram, installer kun en gennemprøvet software og sæt naturligvis ikke alle dine internoplysninger i sociale netværk. Nu kan forskellige tjenester fortælle dig mere end et webcam. Derfor er det værd at tænke på privatlivets fred og adgangskode vanskeligere end din fødselsdag.