I WhatsApp kan du nu slette din besked fra modtagerens enhed

Det sker, at du sender en besked til den forkerte modtager eller den forkerte chat. Med den nye funktion “Fjern fra alle” i WhatsApp messenger kan du tage dine ord tilbage. Hvis indtil nu fjernelsen af ​​meddelelser var ubrugelig, da begivenheden kun opstod på din smartphone, bliver meddelelserne nu slettet fra alle chatdeltagere.

Selvfølgelig er der nuancer. For det første er evnen til at slette en besked fra alle kun tilgængelig inden for syv minutter efter afsendelse. For det andet fungerer dette trick ikke, hvis samtaleren bruger den gamle version af messenger. For det tredje, mens du ikke har slettet meddelelsen, kan den stadig læses. Og for det fjerde, hvis nogen fra chat-deltagerne ikke slette meddelelsen, for eksempel på grund af den gamle version af programmet, vil du ikke modtage en meddelelse om det succesfulde resultat af operationen.

Loading...