Looksery – billedapplikation til fans af eksperimenter

App Store har nu mange applikationer dedikeret til fotografering. Og vi skrev om mange af dem. De giver dig mulighed for at tage et billede smukt, lyst, mindeværdigt, anvende forskellige interessante filtre og dele dine fotos i sociale netværk.

Men der er applikationer, der er lavet af udviklere, bare for at behage os med dig. Til sådanne kreationer vedrører Looksery. Denne ansøgning giver dig mulighed for øjeblikkeligt at pålægge dit ansigt en af ​​de præsenterede masker, tage et billede eller optage en kort film og derefter sende den til din ven.

billede 1foto 4

Masker kan ændres under og efter optagelse. Derudover er der i Looksery forskellige filtre, der gør det muligt at justere den allerede optagne video. Der er også mulighed for at gøre dit ansigt tyndt, og dine øjne – mere.

foto 2foto 3

Blandt maskerne finder du ikke kun enkle, men ændrer øjnens farve, men også forskellige små dyr, der vil bevæge sig i overensstemmelse med bevægelserne i dit eget hoved.

Af manglerne bemærkede jeg nogle aftagende ansøgninger, men det er ikke overraskende, fordi jeg skød på iPhone 4. Og også nogle fejl, for eksempel når øjet farve ændrede sig rigtigt under optagelse, hvilket er tydeligt synligt på videoen.

Generelt, meget interessant, sjovt og vigtigst, en gratis ansøgning. Hent, prøv del dine kreationer med venner!