Nebia er et projekt af en økonomisk sjæl, hvor Tim Cook selv investerede

Ikke så længe siden sprang og gispede verden med Bill Gates, som slipper ud af glasset, vandet, der er opnået efter filtrering af menneskets liv. Skuespillet er uhyggeligt og ubehageligt, men det er det, der gør det klart for den sande pris for drikkevand.

Og for nylig blev det kendt, at også Apples chef blev alvorligt forvirret af det globale problem og lavet et personligt økonomisk bidrag til udviklingen af ​​Nebia – prototypen af ​​et økonomisk brusebad til hjemmet. På samme måde kom andre kendte investorer, såvel som tusindvis af mennesker på Kookstarter crowdsfund-webstedet. Som følge heraf modtog opstart mere end 2 millioner dollars, selvom kun 100.000 var påkrævet.

Det kan sikkert antages, at ikke alle fremtidige ejere af Nebia er bekymrede for at redde selve vandet. Snarere bekymrer de sig om brugsregninger. Og ikke uden grund, fordi tilbagebetalingsperioden for brusebadet er mindre end to år til en “butik” -pris på 399 dollars. Ifølge beregningerne af udviklere vil besparelserne for den gennemsnitlige familie i USA være omkring 230 dollars om året. Og hvis du gør forudbestilling, så vil fortjenesten være lidt tættere.

Hvoraf sådanne figurer? I modsætning til det velkendte brusebad sprayer Nebia en spray på millioner af små dråber, der bruger 70% mindre vand. Og arealet af overfladen, der skal belægges, øges 10 gange.

Økonomisk brusebad Nebia

VVS er lavet af holdbare materialer af høj kvalitet. Nebia blev skabt med fokus på visuel skønhed, bekvemmelighed og funktionalitet. Efterspurgte til ideen, skabte ingeniører og designere hundredvis af prototyper og synes at have fundet den bedste løsning.

Brusebad Nebia sparer vand og penge

På denne måde slutter fordelene ved den avancerede sjæl ikke. Vi kan ikke undlade at nævne, at enheden lover et helt andet niveau af komfort og tilfredshed fra den daglige vandrutine.

En varm og hyggelig tåge omsluttes huden og giver nok vand til at gøre dig ren og forfrisket. Følelsen af ​​Nebia forbliver i lang tid med dig, når du forlader badeværelset. Din hud lugter sødt, dit hår skinner, og dine muskler slapper af. Der er ingen bedre måde at starte dagen på.

Nebia

Nogle udenlandske bloggere testede Nebia på sig selv og indledte først enighed om, at brusebadet ser meget moderne og stilfuldt ud. For det andet fandt de det potentielt gennembrud. For det tredje bemærkede alle usædvanlige (og ret usædvanlige) fornemmelser, som de stadig kunne lide. Nogle af testerne var fuldstændig ubeskrivelige. Det ser ud til, at skabernes ord her ikke er skilt fra sagen.

Selvfølgelig, med vores takster for vand, selv vil sådanne betydelige besparelser afværge længe nok. Derfor er Nebia sandsynligvis interesseret i fans af usædvanlige tricks og / eller ikke-standard oplevelse, såvel som virksomhedsejere, hvis kunder eller medarbejdere bruger store mængder vand. Dette er f.eks. Allerede gjort i Google.

Er du klar til at give fire hundrede dollars til et brusebad?

Nebia