Opera VPN-tjenesten er lukket. Vælg hans udskiftning

OSL Networks selskab meddelte, at Opera VPN-tjenesten ophører med driften den 30. april. Som et alternativ foreslog udviklerne brugere at skifte til SurfEasy-tjenesten ved at købe et abonnement på året med en rabat på 80%. Og ejerne af Opera Golds regnskaber vil kunne modtage et abonnement på et år helt gratis. Tjenesten er tilgængelig på Windows, MacOS, Android og iOS.

Dette er triste nyheder, især for telegrambrugere, som bliver nødt til at skrue krykker til deres enheder, hvis de ikke vil dele med deres foretrukne instant messenger. For at gøre livet lettere for dig, har Lifehacker valgt flere alternative muligheder: både betalt og gratis.

betalt

1. Stærkt VPN

Dette er en af ​​pionererne blandt VPN-tjenester. For $ 10 om måneden får du mere end 600 servere i 20 lande. Privatlivspolitikken tillader ikke brugere at skrive logfiler.

Trods dette er Strong VPN en af ​​de mest populære og pålidelige tjenester. Alle data krypteres ved hjælp af OpenVPN-protokollen, så vær ikke bekymret for at beskytte den. Du kan også bruge protokollerne SSTP, L2TP, IKEV2, IPSec og PPTP. Hvis du abonnerer for et år, vil det være meget billigere. Tjenesten er tilgængelig på Windows, MacOS, Android og iOS.

Gå til den officielle side →

2. IPVanish VPN

Hovedkvarteret for denne tjeneste er også placeret i USA, hvis love ikke forpligter virksomheder til at gemme brugeroplysninger. Medarbejdere overvejer datasikkerhed til at være hovedopgaven, derfor giver de ikke tredjemand det.

Ud over det høje niveau af pålidelighed med OpenVPN, PPTP og L2TP / IPsec protokoller tilbyder denne service også høj hastighed.

Du kan installere klienten på macOS, Windows, iOS og Android. Tjenesten tilbyder et abonnement på 1, 3 eller 12 måneder. Prøvetiden er ikke angivet, men du kan returnere pengene inden for syv dage.

Gå til den officielle side →

3. PureVPN

Enkel, pålidelig og funktionel VPN-tjeneste med en stor database af servere. PureVPN giver høj hastighed og pålidelig beskyttelse ved hjælp af algoritmen AES 256.

Hvis det ønskes, kan du få en dedikeret IP-adresse i et af de lande, hvor VPN-serveren er placeret. Derudover leverer servicen Split Tunneling. Det betyder, at du samtidig kan sende trafik via en VPN-tunnel og omgå den.

Tjenesten er tilgængelig på Windows, MacOS, Android og iOS. PureVPN har ikke en gratis prøveperiode, men du kan refundere pengene inden for syv dage.

Gå til den officielle side →

4. VyperVPN

En af mastodonerne på VPN-servicesmarkedet. Det giver høj arbejdstid, pålidelig databeskyttelse og fuldstændig fortrolighed på internettet. GoldenFrog, som udvikler projektet, i modsætning til sine konkurrenter, har selv udviklet de fleste teknologier.

VyperVPN gør det muligt at reducere genkendelsen af ​​VPN-protokollen inden for netværket. Derudover har tjenesten en dedikeret DNS-server, der kun er tilgængelig for brugere af VyperVPN. Udviklere giver også brugeren mulighed for at installere VPN-serveren på enhver computer.

Gå til den officielle side →

5. NordVPN

Hvis du er mest bekymret for sikkerheden af ​​dine data, så er NordVPN simpelthen for dig. Dette er en af ​​de bedste VPN-tjenester i verden, som giver brugerne høj sikkerhed og forbindelseshastighed.

Virksomheden er baseret på Panama, hvilket betyder, at brugerens data ikke gemmes på servere. Derudover giver tjenesten dig mulighed for at oprette en tunnel gennem flere servere i forskellige lande. Du kan ikke bekymre dig om sikkerheden af ​​dataene.

NordVPN understøtter russisk og er tilgængelig på Windows, MacOS, Android og iOS.

Gå til den officielle side →

gratis

6. hide.Me

Enkel og nem at bruge service. Til kryptering bruger den alle standardprotokoller: IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SOCKS og SSTP. Hvis du vil gennemse websteder anonymt, kan du bruge den indbyggede browser.

Den gratis version giver brugere kun 2 GB pr. Måned. Derudover kan du kun vælge tre lande til at forbinde.

Gå til den officielle side →

7. TunnelBear

Med det kan du oprette forbindelse til servere i 20 lande. TunnelBear kræver ikke konfiguration, du skal bare oprette en konto.

Den gratis version er begrænset til 500 MB pr. Måned. Men for Twitter-brugere er der en lille bonus: Hvis du deler en anbefaling på det sociale netværk, får du en anden gigabyte. Du kan gøre det hver måned.

Tjenesten er tilgængelig til Windows, MacOS, IOS og Android, samt udvidelser til Chrome og Opera.

Gå til den officielle side →

8. Windscribe

Den gratis version af denne service tilbyder brugeren 10 GB, indbygget annonceblokker, firewall og et bredt udvalg af sikkerhedsindstillinger. Datakryptering udføres ved hjælp af AES 256-protokollen.

Klienten er tilgængelig på Windows, MacOS, Android og iOS, samt udvidelser til Chrome og Firefox. Hvis du ønsker, kan du abonnere, som omfatter en ubegrænset datastrøm og servere i 20 lande at vælge imellem. Sandt nok er kun ni lande tilgængelige i den gratis version.

Gå til den officielle side →

9. Hotspot Shield VPN

De vigtigste fordele ved Hotspot Shield er 750 MB trafik per dag, samt muligheden for automatisk at oprette forbindelse til en VPN, hvis du bruger internettet via et ubeskyttet netværk. Kryptering af data sker ved hjælp af OpenVPN-algoritmen.

Et andet træk ved tjenesten er datakomprimering. Takket være dette er informationsoverførslen hurtigere. I princippet er en gratis version nok til hverdagens opgaver. Ulempen er manglen på evnen til at vælge landet til at forbinde.

Gå til den officielle side →

10. Speedify

Denne service tilbyder stabil drift af internettet under alle omstændigheder. Dette skyldes teknologier, der gør det muligt for enheden at skifte mellem forskellige typer forbindelser uden at miste signalet.

Det betyder, at du kan se videoen på YouTube hjemme og fortsætte på gaden, men signalet stopper ikke. Du kan også indstille den primære tilslutningskilde og sekundære. Af minuserne: gratis får du kun 1 GB trafik. Hvis du vil have ubegrænset adgang, skal du abonnere.

Gå til den officielle side →

Hvilke VPN-tjenester bruger du? Del i kommentarerne.

Loading...