Sådan abonnerer du på betalt musik fra VKontakte og hvorfor du har brug for det

Processen med overgang “VKontakte” for licenseret musik tog en masse tid. Tidligere var dette sociale netværk en af ​​de mest bekvemme tjenester til gratis at lytte til musik. Men nu brugere er tvunget til at udstede et betalt abonnement: der er lyd annoncering i den mobile applikation kan ikke længere gemme musik til din enhed, og i baggrunden kan man kun lytte til en halv time om dagen.

I begyndelsen af ​​december 2016 blev ansøgningen “Music VKontakte” omdøbt til Boom. Derefter foreslog udviklerne først til brugere af “VKontakte” og “Klassekammerater” for at betale for musik og begyndte gradvist at introducere restriktioner for frie funktioner.

abonnement på musik «ВКонтакте»: Boom abonnement på musik «ВКонтакте»: Boom 2

Nu kan du ikke bruge det populære sociale netværk til behageligt at lytte til musik løbende, især på mobile enheder. Så du skal lave et betalt abonnement eller gå til konkurrenternes tjenester.

Sådan abonnerer du

Du kan abonnere på betalt musik fra din smartphone fra en mobil social netværksapplikation eller via Boom-applikationen. Hvis du vil gemme musik i enhedens hukommelse, skal du installere Boom, da afspilleren i den mobile version af VKontakte ikke ved hvordan. Derfor er det lettere at abonnere direkte via applikationen.

Mest sandsynligt, vil du blive tilbudt at slippe af restriktioner og abonnere på den første åbning af “VKontakte” Boom-afspiller eller applikation. Hvis dette ikke sker, skal du klikke på knappen “Download” ved siden af ​​et spor.

abonnement på musik abonnement på musik

Abonnement er bundet til din konto “VKontakte”, så i browseren forsvinder lydannoncering automatisk. Dens pris er 149 rubler per måned.

Sådan afmeldes du

Boom kan bruges gratis i en måned. I løbet af denne tid vil du forstå, om du er tilfreds med tjenesten eller ej. Derefter kan du annullere det betalte abonnement. Det vigtigste er ikke at glemme at afmelde, fordi penge fra kortet automatisk bliver afskrevet hver måned.

Abonnement på Boom fungerer via applikationsforretningen på platformen, hvor abonnementet blev foretaget: Google Play eller App Store.

Sådan afmeldes du fra Google Play

 • Åbn Play Butik.
 • Gennem sidemenuen, gå til afsnittet “Konto”.
 • Vælg fanen “Abonnementer”.
 • Find et kort med ordet “VKontakte” og i “Administrer” menuen for at afmelde.

VKontakte abonnement: Sådan afmeldes du fra Google Play VKontakte abonnement: Sådan afmeldes du fra Google Play 2

Sådan afmeldes du fra App Store

 • I programmet Indstillinger på din iOS-enhed skal du vælge dit navn.
 • Find afsnittet “iTunes Store og App Store” og klik på din Apple ID-konto øverst på skærmen.
 • Vælg “Vis Apple ID” fra pop op-menuen.
 • Åbn afsnittet Abonnementer.
 • På listen finder du “VKontakte” og klik på unsubscribe knappen.

abonnement på musik abonnement på musik

På computeren kan du afmelde abonnementet fra App Store kun via iTunes og på Google Play – gennem browseren i dine kontoindstillinger.

Sammenligning med konkurrenter

Der er tre populære konkurrenter: Google Play Musik, Apple Music og Yandex.Music. Før Booms ankomst var det mest rentable tilbud fra Google, men da steg priserne på grund af stigningen i moms. Apple besluttede at tage skatten på sig selv, så deres abonnementspris ændrede sig ikke. Nu er prisen på abonnementet som følger:

 • Bom – 149 rubler.
 • “Google Play Music” – 159 rubler + 18% = 187,62 rubler.
 • Apple Music – 169 rubler.
 • “Yandex.Music” – 169 rubler.

Det er værd at være opmærksom på yderligere takster. Apple Music har en takst for studerende på gunstigere vilkår – 75 rubler om måneden. Du kan også drage fordel af familien og dele udgifterne til en abonnementstjeneste for nogle få mennesker (269 rubler i Apple Music og 282.02 rubler i «Google Play Music”).

I andre tilfælde, en lille forskel i pris, så stole på vane og bekvemmelighed. Hvis “Vkontakte” butikker hele dit musikkatalog, er det klogere at bo der, og at flytte til et betalt abonnement -. Stadig ikke har et praktisk værktøj til at overføre afspilningslister fra “VKontakte” i Apple Music eller «Google Play Musik”

Også i musikbiblioteket i det sociale netværk er der mange sange af små russiske grupper, der sjældent vises i andre tjenester. Men der er ingen andre overbevisende grunde til at lave et betalt abonnement på Boom.